Over mij

Hi, en welkom op mijn blog! Ik ben Sandra-Anna, 24 jaar en woonachtig in het altijd gezellige Brabant. Nadat ik in 2017 mijn Bachelor diploma heb mogen ontvangen voor de opleiding Advanced Business Creation, ben ik begonnen aan de opleiding Communication and Information Sciences (Business Communication and Digital Media track) aan Tilburg University die ik inmiddels heb afgerond. Hierdoor is het ook meer dan logisch dat ik de stap heb gevonden naar het beginnen van mijn eigen blog.

Llandudno

Ik ben ontzettend gepassioneerd over de turnsport, en turn zelf al meer dan 18 jaar recreatief. In 2015 heb ik de stap genomen naar het studenten turnen, waar ik – mits ik niet geblesseerd ben – in Dames 6 uitkom voor de E.S.T Suca. Ik heb het niveau van een beginner, maar de ervaring van een gevorderde. Van mij hoef je dus geen spannende verhalen te verwachten over hoe ik mijn dubbele schroef heb uitgebreid naar een drievoudige. Wat je wel kunt verwachten is mijn enthousiasme over deze prachtige sport, mijn kennis en ervaring, en hoe ik ondanks mijn gebrek aan talent maar met heel veel doorzettingsvermogen toch nieuwe elementen kan leren.

Onlangs ben ik begonnen met hardlopen en na een paar weken begon ik de positieve effecten die het had op mijn leven  al op te merken. Het hardlopen daagt mij uit om iedere run mijn grenzen te verleggen en beter te worden. Met mijn hardloop-verhalen hoop ik jou te kunnen motiveren en inspireren om ook fit te worden, uit je comfort zone te stappen en je doelen te behalen.

Heb je vragen, opmerkingen of feedback? Dan hoor ik dat graag! Via de contactpagina bovenin of mijn social media kanalen in de rechterbalk kun je me gemakkelijk bereiken.

Iedere maandag, woensdag en vrijdag zal er om 12:00 uur een nieuwe blogpost verschijnen over sport, entertainment of lifestyle, veel leesplezier!

Cheers!
Sandra-Anna