Boeken die ik nog wil lezen #2

Sinds ik meer ben gaan lezen kom ik ook meer in contact met anderen die deze hobby delen. Zij raden mij graag boeken aan waardoor het lijstje met boeken die ik nog wil lezen steeds groter wordt. Vandaag deel ik aantal boeken(series) die hoog op mijn ‘nog te lezen’ lijstje staan.


Red Queen series – Victoria Aveyard

Red Queen: Mare Barrow’s world is divided by blood—those with common, Red blood serve the Silver-blooded elite, who are gifted with superhuman abilities. Mare is a Red, scraping by as a thief in a poor, rural village, until a twist of fate throws her in front of the Silver court. Before the king, princes, and all the nobles, she discovers she has an ability of her own. To cover up this impossibility, the king forces her to play the role of a lost Silver princess and betroths her to one of his own sons. As Mare is drawn further into the Silver world, she risks everything and uses her new position to help the Scarlet Guard—a growing Red rebellion—even as her heart tugs her in an impossible direction. One wrong move can lead to her death, but in the dangerous game she plays, the only certainty is betrayal.

De Red Queen series bestaat uit vier delen, maar inmiddels zijn er ook al een aantal boeken verschenen met side stories. Dit lijken me heerlijke science fiction boeken om te lezen. Het geeft mij een beetje Carve The Mark en The Selection vibes. Het verhaal past in ieder geval helemaal in mijn straatje, dus ik kan niet wachten om aan deze serie te beginnen. De kaften van de boeken worden steeds donkerder, waardoor ik me afvraag of het verhaal ook steeds duisterder zal worden. Inmiddels staan alle boeken al op mijn iPad, klaar om gelezen te worden. Klik op de titel van het boek om naar de bestelpagina te gaan: Red Queen, Glass Sword, King’s Cage of War Storm.

Feel Good romans van Jill Mansel

Heerlijk duurt het langst: Wie heeft er ooit genoeg van romantiek? Lainey wel na haar laatste relatie. Zij dacht dat het voor altijd was, hij dacht al aan de volgende. En dus is ze, wanneer ze haar nieuwe baan begint bij een chaotisch gezin in Cornwall, niet geïnteresseerd in Seth, de stiefzoon van haar baas, hoe aantrekkelijk hij ook is (en dat is héél aantrekkelijk). Vooral omdat Seth een perfecte vriendin heeft. Maar Lainey was niet helemaal eerlijk over haar leven, en Seth is ook niet helemaal wat hij lijkt. Als iedereen iets te verbergen heeft, is het ingewikkeld! Komt de liefde naar hen toe deze zomer?

Kapers op de kust: Maxine Vaugh heeft het talent om niet alleen zichzelf, maar ook haar moeder en zusje in de nesten te werken. Als ze verneemt dat fotograaf Guy Cassidy, de plaatselijke beroemdheid, een oppas voor zijn kinderen zoekt, ziet ze dat als een handig opstapje naar een glanzende carrière. Maar er zijn vele kapers op de kust!

Ik hoor steeds erg goede verhalen over de boeken van Jill Mansel. Dit zouden heerlijke feel good romans zijn die je lekker weg leest en je met een fijn gevoel achter laat. Deze lijken me dan ook ideaal om in de zomer te lezen. Ik ben het meest benieuwd naar Heerlijk duurt het langst, maar ook Kapers op de kust staat al in mijn boekenkast. Heerlijk duurt het langst kun je hier bestellen en Kapers op de kust bestel je hier.

Het geheim – Elle Kennedy

Brenna Jensen weet één ding zeker: ze mag nooit, maar dan ook nooit, vallen voor Jake Connelly. Brenna’s vader is de coach van het ijshockeyteam van Briar en Jake speelt voor hun aartsrivaal. Hij is heel erg arrogant en bijdehand, maar ook woest aantrekkelijk. Wanneer Brenna de hulp van Jake nodig heeft voor haar stage, slaat de vonk toch over. Maar Brenna weet dat het haar vader zou kwetsen als ze iets zou beginnen met zijn grootste rivaal. En dat de fans van het Briar-ijshockeyteam het zouden afkeuren als ze haar zouden zien met Jake. Als ze altijd in het geheim met Jake afspreekt, en níét verliefd op hem wordt, is er niets aan de hand. Toch?

Het Geheim is het tweede deel uit de Briar U serie. Deze serie speelt zich af op de universiteit van Briar en ieder boek volgt het verhaal van twee personages. Het eerste deel (De Jacht) heb ik inmiddels al gelezen. Dit was een simpel boek over de aantrekkingskracht tussen twee studenten. Hij was leuk en makkelijk te lezen, maar het verhaal liet wat te wensen over. Het Geheim zou volgens de recensies beter in elkaar zitten met sterkere personages en leukere verhaallijnen. Ik ben dan ook erg benieuwd geworden naar dit deel. Je kunt hem hier bestellen.

Welk boek zou jij nog graag willen lezen?

Cheers!
Sandra-Anna

*Dit artikel bevat een affiliate link. Dit betekend dat ik een erg klein percentage van jouw aankoopbedrag krijg. Jij hoeft hier niet meer voor te betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *