Een berichtje voor alle boekenliefhebbers!

boek book books boeken

Als kind verslond ik altijd boeken. Ik las er meerdere per week en kon helemaal opgaan in het verhaal. In mijn tienerjaren werd dit steeds minder. Ja, ik vond lezen nog wel leuk, maar ik pakte gewoon niet meer zo vaak en boek op. Ik denk dat dit destijds kwam doordat ik de bibliotheek helemaal had uitgespeeld. Er waren geen leuke kinderboeken meer die ik nog niet had gelezen en als 10-jarige was ik nog niet toe aan de volwassen boeken. Dit jaar heb ik het lezen weer helemaal terug gevonden.

Het ene na het andere boek lees ik uit en ik kan er echt weer van genieten. Als ik een boek heb uitgelezen, dan vind ik het leuk om hier een recensie over te schrijven. Echter wil ik deze blog niet teveel volproppen met boeken-content waardoor ik maximaal één keer in de twee weken een boek review plaats. Hierdoor zijn de reviews die ik inmiddels geschreven heb al behoorlijk aan het opstapelen. Het werd dus tijd dat deze een eigen plekje gingen krijgen.

Mijn Bookstagram & boekenblog!

Ja, je leest het goed. Ik heb naast mijn @Cendrenna Instagram account en deze lifestyleblog een speciaal Instagram account én een blog aangemaakt waarop ik boek gerelateerde content op plaats. Op het Instagram account @Sanny.Sparks plaats ik dagelijks mooie foto’s van mijn boeken. En op mijn boekenblog plaats ik een boek recensie zodra ik een boek uitgelezen heb en andere content wanneer ik daar zin en tijd voor heb. Daar heb ik dus een iets minder strak schema dan hier.

Verdwijnt de boeken-content dan helemaal op The Millennial Blogger? Nee, hoor dat niet. Het zal ongeveer evenveel blijven als nu. Ik moet nog even gaan bekijken of ik de twee leukste recensies per maand zal delen of bijvoorbeeld maandelijks een overzicht van de boeken die ik heb gelezen.

Lees jij regelmatig een boek?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *