Doodle of the Day #1: Supergirl

In deze aller eerste Doodle of the Day wil ik graag mijn nieuwste doodle delen. Het kan zijn dat deze afbeelding je bekend voorkomt, het is namelijk mijn versie van de poster van Supergirl, een serie van The CW. Toen deze serie net uitkwam in 2015 ben ik hem meteen gaan kijken, maar na een paar afleveringen haakte ik al af. Toen ik hem gisteren weer tegen kwam op Netflix, besloot ik het een tweede kans te geven. En met succes dit keer. Ik heb de hele dag deze serie zitten binge watchen, en besloot ’s avonds dat Kara Danvers – also known as Supergirl – het eerste karakter werd in een serie van posters die ik ga vertalen naar een doodle versie. Ontzettend leuk en tijdrovend om te doen, maar wel met een mooi resultaat, al zeg ik het zelf. Benieuwd naar de originele poster?

De reden dat er @Cendrenna op de doodle staat in plaats van mijn logo van The Millennial Blogger of Sandra-Anna, is omdat ik altijd en overal Cendrenna ben geweest, en nog steeds ben. Op Instagram, Tumblr, Twitter etcetera. Overal heb ik Cendrenna als username. Ik heb besloten dit op mijn Doodle of the Days’ aan te houden uit gewenning, maar ook omdat ik het dan kan gebruiken in mijn portfolio voor freelance werk onder de naam Cendrenna (www.cendrenna.com). De doodle is dus wel degelijk echt door mij gemaakt en niet van internet gestolen.

Welke serie kijk jij op dit moment? En wat zijn nog echte aanraders die ik deze zomer zeker moet gaan kijken? Welke poster moet ik hierna in een doodle omtoveren? Let me know!

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *