Doodle of the Day #18: Hardlopen

Thumbnail hardlopen doodle of the day illustratie illustration drawing girl

Het is alweer een hele tijd geleden sinds mijn laatste Doodle of the Day, ik geloof dat ik deze in juni plaatste. Dat is meer dan drie maanden geleden. Toegegeven, de laatste tijd heb ik ook vrij weinig getekend. Zelf in mijn zomervakantie heb ik geen enkele doodle gemaakt. Tot nu, want vorige week had ik opeens ontzettend veel zin om even creatief te zijn. Daar is deze doodle het resultaat van.

Als je mijn race verslag van de Loop naar de pomp hebt gezien of gelezen, (of mijn foto’s op Instagram van deze wedstrijd) dan komt de doodle je misschien bekend voor. Ik heb namelijk een foto van deze wedstrijd als inspiratie gebruikt/nagetekend. Onder de foto vind je nog de time-lapse video van de doodle.

Loop naar de pomp hardlopen hardloopwedstrijd rennen startnummer Asics Nike Stox compressie tubes Nike New Balance running Schijndel Meijerstad

Heb jij wel eens meegedaan aan een hardloopwedstrijd?

Cheers!
Sandra-Anna

2 gedachten over “Doodle of the Day #18: Hardlopen

  1. Rachel schreef:

    Ziet er super leuk uit maar ik heb daar nog nooit mee meegedaan, maar ik wil wel graag hardlopen onder de knie krijgen. Ik heb alles al, de juiste schoenen etc etc, maar ik krijg mijn ademhaling niet onder controle, binnen 1,5 loop ik bijna blauw aan en ga ik bijna hyperventileren.

    • admin schreef:

      Wat vervelend dat je ademhalingsproblemen hebt! Een vriendin van mij had daar ook last van tijdens het lopen waardoor ze steeds niet verder kwam. Bij haar heeft het enorm geholpen om langer uit te ademen dan in te ademen. Je gaat er wellicht iets langzamer door, maar doordat je je ademhaling dan onder controle hebt – als het goed is – kun je wel een stuk verder komen. Wellicht helpt dit ook voor jou. Heel veel succes in ieder geval! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *