Doodle of the day #5: It’s my birthday!

Ik vind het erg lastig om te accepteren dat ik geen 21 meer ben, waardoor ik al een lange tijd in de ontkenningsfase zit. Ik ben gewoon opnieuw 21 geworden en blijf forever 21. Veel naar het liedje “22” van Taylor Swift heb ik dus niet geluisterd, want ik voelde er niets bij. Maar ik vrees dat ik het nu niet langer kan ontkennen en vandaag toch echt 23 kaarsjes zal moeten uitblazen. Krijg ik in ieder geval wel een grote verjaardagstaart.

Door de drukte van mijn studie en mijn plannen voor dit weekend zal ik mijn verjaardag vandaag niet echt vieren, mijn familie komt dinsdag avond eventjes op bezoek. Wel was mijn vriend vanochtend bij me, komt mijn oma mij vanmiddag feliciteren en zal er vanavond bij het kampvuur waarschijnlijk door 67 kinderen voor me worden gezongen. Ik ga vanavond namelijk weer als leiding mee naar het turnkamp. Vandaag zal ik dus nog even flink gaan studeren zodat ik vanavond nog een beetje van mijn verjaardag kan genieten.

Edit: Change of plans, doordat ik al een paar dagen ziek op bed lig heb ik helaas het turnkamp af moeten zeggen. Vanavond vier ik mijn verjaardag met mijn vriend en ouders en de rest van de familie komt zondag middag even een stuk taart eten. Doordat ik ziek was en veel college’s heb overgeslagen, had ik extra veel tijd waardoor ik in ieder geval niet meer hoef te studeren vandaag. Een betere verjaardag kan dus haast niet – alhoewel, eentje zonder loopneus zou toch ook wel fijn zijn…

Wat zijn jouw plannen voor dit weekend?

Cheers!
Sandra-Anna

2 gedachten over “Doodle of the day #5: It’s my birthday!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *