WINACTIE! Win een illustratie van jou en je bestie!

Doodles tekeningen portretten winactie winnen illustraties

Om alle nieuwe veranderingen van mijn blog te vieren, heb ik een leuke winactie voor jullie! Zowel op mijn blog als op mijn Instagram account kun je kans maken op een persoonlijk digitaal portret van jou samen met je bestie/vriend/moeder/nichtje/buurvrouw… Klik snel op ‘lees meer’ om te zien wat je moet doen om kans te maken!

Wat kun je precies winnen?

Als jij de gelukkige winnaar bent dan ontvang je digitaal een A4 formaat illustratie van jou met één iemand samen (alleen mag natuurlijk ook als je dat liever wil). Deze kun je vervolgens zelf uitprinten, inlijsten en ophangen. Maar dat is nog niet alles! Zoals je misschien wel eens bij mijn Doodle of the Day’s hebt gezien, maak ik regelmatig ook een time-lapse van de illustratie. Daarmee kun je van begin tot eind zien hoe jouw portret tot stand is gekomen. Kortom; je wint dus een digitaal portret van jou +1 én een time-lapse video van de illustratie.

birthday girl sinterklaas baloney Doodles tekeningen portretten winactie winnen illustraties

Hoe maak ik kans op deze prijs?

Er zullen twee winnaars worden gekozen, eentje voor mijn blog en eentje voor mijn Instagram accountMeedoen op mijn blog? Laat dan in een reactie hieronder weten dat je mee doet. Vergeet niet om een geldig e-mail adres in te vullen zodat ik je kan benaderen als je hebt gewonnen. Meedoen via Instagram? Op mijn Instagram account (@Cendrenna) zal vandaag een foto online komen te staan. Plaats daaronder een reactie waarin je de persoon tagt met wie je graag wilt winnen. Om extra kans te maken mag je op Instagram de foto die je graag geïllustreerd wilt hebben plaatsen met de hashtag #WinnenmetTheMillennialBlogger.

Deze winactie is open tot 20 april, daarna zullen de winnaars via e-mail of direct message een berichtje van mij ontvangen. Als er niet binnen 48 uur gereageerd wordt kies ik een nieuwe winnaar uit. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Heel veel succes, cheers!
Sandra-Anna

5 gedachten over “WINACTIE! Win een illustratie van jou en je bestie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *