Movie Monday #15: Bad moms

Ik weet niet hoe het komt, maar de laatste tijd ben ik vaak rond 8 uur ’s avonds al moe en verlang in naar mijn bed. Na een zeer productieve dag in het weekend vond ik dat ik van mezelf best even een avondje rust mocht hebben. Ik besloot het slapen nog even uit te stellen en keek de film Bad Moms.

“Okay, remember when I said that all marriages are savable? Well, it ain’t gonna happen for you guys.” ~ Dr. Karl to Amy

Amy (Mila Kunis) is druk, gestrest, en overwerkt. Maar ze is het vooral zat dat ze ondanks haar drukke leven altijd maar de perfecte moeder moet zijn die haar kinderen gezond eten geeft, op tijd naar school brengt, naar alle sportwedstrijden gaat en het huiswerk maakt. Tijdens haar scheiding met de vader van haar kinderen is ze het helemaal zat geworden en besluit ze samen met twee andere overwerkte moeders om gedag te zeggen tegen perfectie en om gewoon eens slechte moeders te zijn. Ze doen en laten waar ze zelf zin in hebben, houden geen rekening meer met de belachelijke regeltjes van Ouders & Leraren Vereniging en laten hun kinderen zelf hun boontjes doppen. Met veel hilariteit als gevolg.

“Oh, wow. This bra will be the death of your vagina!” ~ Kiki to Amy

Zoals te verwachten bij een film met Mila Kunis in de hoofdrol is dit een comedy met humor. Soms behoorlijk afgezaagde grappen, maar ook hilarische situaties waarbij het knap is als je geen glimlach op je gezicht hebt. Verder hoef je er niet teveel van te verwachten, want naast humor heeft het een zeer voorspelbaar verhaal en einde. Bad Moms moet je vooral gaan kijken als je opzoek bent naar een film waarbij je lekker achterover op de bank kunt zitten en niet na hoeft te denken. Deze film laat zien dat het leven van een werkende moeder zwaar is en zal vele herkenbare situaties laten zien. Als je soms twijfels of je zelf wel een goede moeder bent neemt deze film al je twijfels ineens weg. Ik vond de film in ieder geval erg leuk en heb soms hardop moeten lachten om de avonturen van Amy en haar nieuwe vriendinnen.

Welke film heb jij als laatste gezien?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *