Movie Monday #18: Zwaar verliefd!

Zwaar verliefd!

De afgelopen weken kwam ik steeds trailers en kleine stukjes van Zwaar Verliefd! tegen op Instagram. Deze Nederlandse film leek me mega grappig, waardoor ik hem graag wilde zien. Na mijn tentamenweek had ik een dagje vrij genomen en ben ik naar de bioscoop gegaan om deze film te bekijken. Benieuwd waar hij over gaat en wat ik ervan vind? Lees dan vooral verder.

“Zijn ze teveel?” ~ Isa, “Nee, een rood lampje erop en je kunt zo naar de Wallen.” ~ Stijn

Zwaar Verliefd! gaat over stevige dierenarts Isa (gespeeld door Barbara Sloesens) die midden in de nacht wakker wordt gebeld om de doodzieke hond van Ruben (Jim Bakkum) te redden. Als ze hem ziet wordt ze stapel verliefd op hem, maar ze vind zich zelf te dik en niet leuk genoeg dus hij zal haar nooit zien staan. Bovendien is “die bitch van een verkoopster” zijn vriendin en naast haar maakt ze echt geen kans. Haar zusje en vriendinnen halen haar over om er gewoon voor te gaan. Zij vinden Isa fantastisch, alleen ziet ze dat zelf nog niet in waardoor ze besluit om de chocoladebollen te laten staan en de sportschool in te duiken.

“Je bent mooi en je bent jong; je moet van jezelf leren houden.” ~ Tamara tegen Isa

Deze film zit vol met Nederlandse A-acteurs zoals Jim Bakkum, Barbara Sloesens, Liza Sips, Abbey Hoes, Davy King en Kay Greidanus om maar een paar namen te noemen. Gelukkig ┬ákomt het in dit geval de film ten goede. En zoals ik al had gehoopt zit de film inderdaad vol met humor en hilarische scenes. Ik heb in de bioscoopzaal meerdere malen hardop moeten lachen. Maar helaas heeft ook deze film – net als de meeste romantische komedies – een voorspelbaar einde. Het einde was ook erg kort en onrealistisch. Maar ondanks dat was het een leuke film en vind ik het zeker een aanrader voor een gezellige meidenavond.

Welke film heb jij als laatste gekeken?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *