Movie Monday #25: After We Collided

Vorige maand zag ik de film After. Ondanks dat hij niet heel goed was, was de film wel vermakelijk en beoordeelde ik deze met vier sterren. Het vervolg hiervan genaamd After We Collided draait nu in de bioscoop. Ik hoorde dat deze film leuker is dan de eerste en wilde hem graag zien. Gisteren moest ik van mezelf rust nemen waardoor ik besloot deze film te gaan kijken.

“It’ll get easier, and you’ll find someone who is capable of loving another person besides themselves.”

Een maand nadat Tessa het heeft uitgemaakt met bad boy Hardin kan ze hem nog steeds niet uit haar hoofd zetten ondanks dat ze erg boos is op hem. Om de breuk te verwerken grijpt Hardin naar de fles terwijl Tessa zich op haar nieuwe stage bij uitgeverij Vance stort. Haar nieuwe collega Trevor is helemaal haar type en hij ziet haar ook zitten. Toch lukt het Tessa niet om Hardin te vergeten. Die twee trekken elkaar aan als magneten. Zal ze hem nog een tweede kans geven?

“Just because he can’t love you the way you want him to doesn’t mean he doesn’t love you with everything he has.”

Door het zien van de trailer ging ik er vanuit dat Trevor (gespeeld door Cole Sprouse) voor een liefdes driehoek zou zorgen. Dat was echter niet het geval. After We Collided heeft vrijwel hetzelfde verhaallijn als After. Het grote verschil is dat Tessa hier niet meer op de universiteit te zien is, maar bij Vance waar ze stage loopt. Ook hebben haar vrienden Landon en Steph maar een hele kleine bijrol en lijkt het alsof ze daar bijna geen contact meer mee heeft. Ik vond dat juist hele leuke personages dus het is erg jammer dat ze zo weinig screen time krijgen.

Wat je wel te zien krijgt? Tessa die boos is op Hardin waarna ze seks met elkaar hebben en ze de volgende ochtend weer (of nog steeds?) boos op hem is. Hardins moeder wordt geïntroduceerd en heeft meteen een klik met Tessa. Hierdoor lijkt het alsof Tessa met alle moeders overweg kan behalve met haar eigen. De film eindigt wederom met een cliffhanger.

Mocht After We Fell ook verfilmd worden dan kan ik het waarschijnlijk niet laten om deze alsnog te gaan bekijken. Dan hoop ik dat Trevor een grotere rol krijgt en Tessa’s leven weer even door elkaar schudt. Ik was van plan om het boek  waar deze film op gebaseerd is te lezen, maar dat ga ik na het zien van de film toch niet doen. Ik vond de film echt wel leuk om te zien. Ik had er alleen wat meer van verwacht helaas. Voor mijn gevoel is het teveel hetzelfde als After.

Heb jij After al gezien?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *