Series and films I’ve been watching #3

Netflix bed benen series films kijken

Na hard te werken het afgelopen half jaar heb ik nu eindelijk vakantie en dat betekend dat ik weer tijd heb om Netflix te kijken. Iedere avond waarop ik geen training had, niet hoefde te werken of een feestje had heb ik wel een film of serie gekeken. Dat werd ook wel tijd, want ik liep behoorlijk achter met mijn series. Vandaag deel ik vijf series/films die ik heb gekeken en vertel ik je of ze de moeit waard zijn om zelf te gaan kijken.

Life Sentence

Deze serie gaat over Stella (gespeeld door Lucy Hale)  die kanker heeft, waardoor ze acht jaar lang leeft alsof iedere dag de laatste zou kunnen. Toen ze in London de knappe Wes ontmoette besloten ze te trouwen, ze waren verliefd en Stella ging dood. Maar door een proefbehandeling wordt ze onverwachts genezen verklaard en heeft ze opeens nog een heel leven voor zich. Deze komedie laat de problemen zien die haar leven met zich meebrengt, haar huwelijk met een vrijwel onbekende man, een familie die veel voor haar verborgen heeft gehouden om haar te beschermen en een super knappe dokter die verliefd op Stella wordt en alles nog net een beetje gecompliceerder maakt. De serie kent genoeg drama en humor en is ondanks de zware ondertoon van het ongeneeslijk zien zijn heel erg luchtig en positief. Ik vond het een hele leuke serie en zeker een aanrader om te kijken.

Definately, maybe

Nadat Will’s (Ryan Reynolds) dochter voor de zoveelste keer vraagt wie haar moeder is, besluit hij om haar de geschiedenis van zijn liefdesleven te vertellen. Alle namen van de vrouwen worden veranderd en uiteindelijk moet zij raden wie haar moeder is. Dit was niet de eerste keer dat ik deze film keek en ik denk dat dat al genoeg zegt. Het is een komedie met een leuk verhaal en veel romantiek. Perfect om samen met je vriendinnen, vriend of moeder ’s avonds thuis op de bank te kijken met een bak popcorn.

Skiptrace

De beschrijving op Netflix zorgde ervoor dat ik deze actiefilm aanzette om te gaan kijken. De vechtscènes die deze film kent waren meer grof geweld geschreven door iemand met een zieke geest. Ik dacht dat Kingsman al erg was, maar deze film is echt de overtreffende trap. Hij was te erg om naar te kijken en nog voordat ik en mijn vriend een half uur hadden gezien besloten we om hem af te zetten. Wat mij betreft kun je deze film beter overslaan.

Ink Masters

Dit is geen serie zoals Life Sentence met een script en acteurs, maar een afval race waarbij uiteindelijk de beste tatoeëerder wint en de titel “ink master” krijgt toegewezen. Het gaat dus inderdaad om het zetten van tatoeages, maar gek genoeg is dat ontzettend leuk om te zien. Zelf heb ik helemaal niets met tatoeages en zal ik er ook niet zo snel een nemen, maar ik vind het wel fascinerend om sommige kunstwerkjes (want dat zijn het) te zien. En regelmatig vraag ik me af waarom mensen in hemelsnaam zo’n tatoeage laten zetten op die plek… Begrijpen doe ik het niet helemaal, zeker aangezien er ook een hoop tatoeages niet zo mooi uit de verf komen als gehoopt. Daarnaast is er natuurlijk ook nog de nodige drama door de onderlinge concurrentie. Zeker leuk om te kijken als je even niets te doen hebt of terwijl je de was aan het opvouwen bent (guilty).

Set it up

Twee assistenten hebben geen eigen leven meer omdat hun bazen al hun tijd opnemen. Ze besluiten om ze aan elkaar te koppelen, want als zij een liefdesleven hebben, dan zullen de assistenten meer tijd voor zichzelf kunnen krijgen. En dus bedenken ze een plan en gaan ze samen voor matchmaker spelen. Deze vrij nieuwe Netflix original is wederom een hele leuke romantische komedie waar ik met plezier naar heb gekeken. Oké, het einde is misschien voorspelbaar, maar dat maakt de film zeker niet minder leuk. Deze moet je zeker gaan kijken als je net als ik van rom-coms houdt.

Welke serie of film die jij onlangs gekeken hebt vind je een echte aanrader?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *