Series and films I’ve been watching #4

Netflix bed benen series films kijken

Nu ik vakantie heb, heb ik veel tijd gehad om Netflix te kijken en dat heb ik dus ook zeker gedaan. Vandaag deel ik weer vijf series/films die ik gekeken heb (of nog aan het kijken ben) en geef ik mijn mening erover.

The clapper

The Clapper gaat over Eddie die beroepsmatig als publiek bij verschillende televisie shows zit. Een bekende televisie show presenteert een item over hem nadat ze erachter komen dat hij bij wel heel veel shows applaudisseert of producten aanprijst. Hij krijgt de bijnaam “the clapper” en er wordt een manhunt opgezet om erachter te komen wie hij is. Het leven van Eddie staat hiermee volledig op zijn kop. Deze film is erg sloom en eigenlijk gebeurt er vrij weinig. Ik bleef maar hopen op een leuke plottwist of verandering, maar deze kwam er helaas niet. Ik vind het dan ook geen aanrader.

Misfit

Deze tienerfilm gaat over Djamilia die na 10 jaar in de Verenigde Staten te hebben gewoond weer terug naar Nederland verhuisd. Op haar nieuwe middelbare school past ze niet bij de rest waardoor ze als “misfit” wordt bestempeld. Deze film hangt van Amerikaanse-high-school-film-clichés aan elkaar en is alleen leuk om te kijken als je een 12 jarig meisje bent dat na de zomer naar de brugklas gaat. Hij is heel erg kinderlijk, super voorspelbaar en ontzettend slecht geacteerd.

Zumbo’s just desserts

Zumbo’s just dessert is een competitie á la Heel Holland Bakt (maar dan met toetjes in plaats van taarten) waarin tien bakliefhebbers de strijd aan gaan om $100.000 te winnen en hun toetje aan het assortiment van Zumbo toe te mogen voegen. Op de twee presentatrices met vreselijke stem na is dit een hele leuke afvalrace om te kijken. Als je net als ik graag in de keuken staat om lekkernijen en toetjes te maken of je deze gewoon heel graag opeet, dan is Zumbo’s just desserts iets voor jou! Een serie om je vingers bij op te likken en geen aanrader om te kijken als je honger hebt. 😉

Waffle street

James heeft alles voor elkaar: een goede baan, een groot huis, een snelle auto onder zijn kont en een fantastische vrouw. Als hij wordt ontslagen besluit hij om zijn leven rigoureus om te draaien en net als zijn (groot)vader met zijn handen te gaan werken. Hij eindigt bij een wafelrestaurant en besluit dat hij het filiaal wil kopen, wel moet hij eerst 1.000 uur werken en compleet uit zijn comfort zone stappen. Deze film was oké, maar niet heel geweldig. Hij kwam maar langzaam op gang en heel veel spannends gebeurt er eigenlijk niet. Geen aanrader om echt voor te gaan zitten, maar wellicht wel interessant genoeg om met een half oog te kijken terwijl je aan het Instagrammen bent.

The kissing booth

The Kissing Booth gaat over Shelly die een oogje krijgt op de populaire broer van haar beste vriend. Dat is natuurlijk hardstikke off limits en ziet hij haar wel staan? Deze film is net zoals Misfit super voorspelbaar en heeft veel clichés. Maar waar het bij Misfit mega irritant is en echt voor kinderen is gemaakt, is het bij The Kissing Booth juist wel leuk, sentimenteel en meer voor young adults. Dit is zo’n heerlijke film die mij doet denken aan de rom-coms van vroeger zoals She’s The Man. Hij is gewoon heel erg leuk en zeker de moeite waard om te kijken met je vriendinnen.

Welke film of serie heb jij onlangs gezien?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *