Series & films I’ve been watching #6

Netflix bed benen series films kijken

Nu ik het eind oktober wat rustiger heb gehad, had ik eindelijk tijd om weer Netflix te kijken en dat heb ik dus ook zeker gedaan. Vandaag deel ik weer vijf series/films die ik gekeken heb (of nog aan het kijken ben) en geef ik mijn mening erover.

Scorpion

Scorpion gaat over een team van geniën met een uitzonderlijk hoog IQ. Onder leiding van hun government handler helpen ze mensenlevens te redden door hun kennis en inzichten te gebruiken. Iedere aflevering komen ze weer onder tijdsdruk te staan terwijl ze een crisis proberen op te lossen. Een hele tijd terug heb ik het eerste seizoen gezien wat destijds het enige seizoen was die online stond. Inmiddels zijn er twee seizoenen bijgekomen en heb ik dus nog heel wat afleveringen te gaan. Ik vind dit een hele leuke serie doordat het naast de spanning in iedere aflevering ook een doorlopend verhaallijn en een menselijk aspect heeft.

Logan Lucky

In Logan Lucky bedenkt een ontslagen mijnwerker (Channing Tatum) een plan om een grote roof te laten slagen. In zijn complot betrekt hij zijn broer die in Irak een arm is verloren, een crimineel die gespecialiseerd is in het opblazen van kluizen maar die nu achter slot en grendel zit (Daniel Graic) en zijn twee broers. Deze film komt wat traag op gang maar als hij eenmaal bezig is, is hij leuk om naar te kijken. Het bevat veel grappige stukjes, spanning en een onverwachts einde.

How do you know

Als ik een film heb gekeken schrijf ik deze altijd op mijn lijstje zodat ik erover kan schrijven in zulke posts. Toen ik deze ging schrijven en de titel ‘How do you know’ las had ik geen idee meer waar hij over ging. Lijkt me geen goed teken. Deze romantische komedie gaat over een professioneel softbalster die niet opnieuw is geselecteerd voor het team van de USA. Omdat softbal altijd al haar leven is geweest gaat ze nu op zoek naar iets nieuws en komt ze terecht in een liefdes driehoek. Deze film vond ik niet heel geweldig ondanks dat ik wel van romantische komedies houd. Het verhaal was niet bijzonder en alles behalve origineel. De personages vond ik een beetje irritant en het ontbrak aan echt grappige scenes.

The Terminal

In The Terminal krijgt een toerist te horen dat er in zijn land een coup aanval is geweest waardoor het niet meer bestaat en zijn paspoort niet meer geldig is. Als gevolg hiervan mag hij het land niet in en zit hij vast op het JFK vliegveld. Deze film is ontzettend sloom en komt totaal niet op gang. Er zit geen spanning of actie in en er ontbreekt een duidelijk verhaallijn dat ergens naartoe gaat. Deze film hebben we dus voortijdig afgezet.

I feel pretty

In deze film wil Renee (Amy Schumer) dolgraag bloedmooi zijn, maar helaas heeft moeder natuur haar dat niet gegund. Ze is jaloers op alle knappe vrouwen die aandacht krijgen en carrière kunnen maken. Nadat ze op haar hoofd is gevallen denkt ze dat ze van uiterlijk is veranderd en voelt ze zichzelf ook een van die knappe vrouwen met alle gevolgen van dien. I Feel Pretty is een grappige feel good film met een duidelijke boodschap als einde. Een leuke film voor alle vrouwen die wel eens onzeker zijn over zichzelf of hun uiterlijk.

Welke film of serie heb jij voor het laatst gekeken?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *