What I’ve been watching #11

Netflix bed benen series films kijken
Nu de zomer is aangebroken sport ik minder (er zijn geen turntrainingen in de zomer) waardoor ik meer tijd thuis op de bank doorbreng. De laatste tijd heb ik dus heel wat nieuwe films en series gekeken zoals het nieuwste seizoen van Designated Survivor waar ik heel erg naar uit heb gekeken. Ook keek ik meerdere films, begon ik eindelijk aan een serie die ik al heel lang wilde kijken en deed ik een nieuwe poging om reality tv te kijken.

Dumplin 

Deze film gaat over een vollere vrouw die een zeer hechte band heeft met haar tante. Samen hebben ze de grootste lol en zingen ze uit volle borst mee met Dolly Parton. Zij heeft haar geleerd om haar vollere figuur te accepteren, in tegenstelling tot haar eigen moeder die dankzij haar werk als miss haar niet begrijpt. Als haar tante plots komt te overlijden en ze erachter komt dat het haar droom was om aan een missverkiezing mee te doen besluit ze om in haar plaats deel te nemen. Deze film was best aardig om te kijken. Hij was erg voorspelbaar en niet heel bijzonder. Hij is prima om te kijken als je er niet teveel van verwacht. Waarschijnlijk wel heel erg leuk voor fans van Dolly Parton of mensen die helemaal achter de body positivity beweging staan.

The Good Cop 

Deze serie gaat over TC, hoofdonderzoeker moordzaken in New York. Zijn vader werkte ook voor de politie voordat hij in de gevangenis terecht kwam. Nu hij er weer uit is bemoeid hij zich maar al te graag met de zaken van zijn zoon, tot grote ongenoegen van hem. Deze serie is spannend, maar heeft ook humor. Er zitten zeer typische karakters in die je in vele films en series ziet zoals de sidekick, de nerd en een ‘domme gans.’ Desondanks is hij wel heel erg leuk en hebben wij alle tien de afleveringen binnen no-time uitgekeken.

Up in the air 

Up in the Air gaat over een zakenman die als baan heeft om medewerkers te ontslaan omdat hun eigen baas niet de ballen heeft om dat te doen. Hierdoor vliegt hij heel de Verenigde Staten door en noemt hij het vliegtuig zijn thuis. Het vele vliegen vindt hij heerlijk, net zoals de bijzondere vrouw die hij ontmoet. Als er een nieuwe medewerker van het bedrijf voorstelt dat ze veel meer kunnen verdienen door hun werkzaamheden via Skype uit te voeren is hij gedwongen om weer in een appartement te wonen. Deze film vond ik leuker dan ik had verwacht. Het heeft goede acteurs, humor en een plottwist aan het einde. Het is geen must see maar wel leuk om een keer te kijken als je niets te doen hebt.

Temptation Island USA 

In Temptation Island gaan vier koppels de verleiding aan. De mannen en vrouwen worden van elkaar gescheiden en apart in een villa gedropt met tien verleiders die hun proberen het bed in te krijgen. Het is de ultieme relatietest om te kijken of hun liefde hier tegen bestand is. In Temptation Island USA gaat het er iets anders aan toe. Daar zijn de koppels singleop het moment dat ze de villa instappen en in plaats van de verleiding zoveel mogelijk uit te weg te gaan, gaan ze juist op zoek naar iemand die wellicht beter bij hen past dan hun huidige partner. De twintig vrijgezellen zijn ook geen verleiders maar mannen en vrouwen die opzoek zijn naar de liefde van hun leven. De hele insteek is dus heel anders. In plaats van de bevestiging te krijgen dat jouw partner niet in de verleiding raakt om vreemd te gaan, zoeken ze hier naar de bevestiging dat hun partner hun ware liefde is. Het is écht Amerikaans maar wel heel leuk om te kijken. Zeker na het zien van het laatste seizoen Temptation Island, want bij deze versie gebeurt er wel iets.

Lucifer 

Deze serie gaat over Lucifer Morningstar (de duivel) die uit de hel ontsnapt is en nu op aarde verblijft. Hij heeft de speciale gave dat mensen hun diepste verlangens aan hem prijs geven. Dit blijkt zeer handig te zijn bij het oplossen van moordzaken waardoor hij een knappe vrouwelijke detective gaat helpen bij het vinden van de juiste dader. Helaas kan zij hem totaal niet uitstaan. Lucifer is een onwijs leuke serie. Ik heb al een aantal afleveringen (half) meegekeken toen mijn vriend het aan het kijken was. Nu ben ik eindelijk zelf bij de eerste aflevering begonnen en kan ik alleen maar beamen hoe leuk de serie is. Het heeft humor, leuke personages en een goed verhaal. Wat mij betreft een echte aanrader. Pas wel op, want deze serie is verslavend leuk. 😉

Welke serie of film heb jij laatst nog gekeken?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *