What I’ve been watching #9

Netflix bed benen series films kijken

In de afgelopen maand heb ik voor het eerst sinds jaren weer een serie aan een stuk door gekeken omdat ik hem zo leuk vond. Ook heb ik een serie als achtergrond geluid aangezet en heb ik daarnaast nog een aantal films gekeken. Ook is de spin-off van mijn all time favorite serie eindelijk uitgekomen waar ik uiteraard de eerste afleveringen van heb gezien.

Great News 

In Great News probeert Katie serieus genomen te worden als producer terwijl haar moeder een stageplaats heeft bemachtigd bij het media bedrijf waar zij werkt, dit zorgt uiteraard voor heel wat problemen. Daarnaast is er nog een hele leuke executive producer waarmee ze een gecompliceerde relatie heeft. Great News is de eerste show sinds een hele lange tijd (lees: jaren) die ik weer gebinge watched heb. Dat zegt natuurlijk enorm veel. Ik vond deze show dan ook ontzettend leuk en heb meermaals hardop moeten lachen om alle grappige dingen die er gebeuren. Afleveringen duren maar 20 minuten dus je bent er zo doorheen.

Batman Begins 

In Gotham City denkt iedereen dat Bruce Wayne dood is, terwijl hij in de tussentijd ondergedoken zat en trainde bij Ra’s al Ghul om een ninja te worden. Na zijn terugkomst gebruikt hij zijn nieuwe vaardigheden om de ongelijkheid en corruptie uit zijn stad weg te drijven. Toen ik deze film een week geleden keek realiseerde ik me eigenlijk dat ik geen idee had waar Batman over ging. Ik dacht dat het ongeveer hetzelfde was als Spiderman, maar dat hij door een vleermuis zou zijn gebeten. En er was ook iets met een creepy Joker. De film bleek veel leuker en interessanter te zijn dan ik had verwacht, alhoewel er nog wel een paar ondoordachte dingen in gebeuren die wat mij betreft veel beter hadden gekund. Mocht je het leuk vinden om alle Batman films opnieuw te kijken, dan kun je ze nu iedere zondag een voor een op Veronica bekijken om 20:30  uur.

Isn’t it romantic? 

Deze film gaat over Natalie die vanaf kleins af aan romantische films verafschuwd omdat ze onrealistisch zijn en vrouwen zoals haar dit nooit in het echt zullen meemaken. Als ze in de metro wordt beroofd en haar hoofd tegen een paal stoot komt ze plots in zo’n romantische komedie terecht. Deze film bevat naast A-acteurs zoals Rebel Wilson en Liam Hemsworth ook mega veel cliché’s. Wat deze film uniek maakt is dat het al deze cliché’s uitlacht in plaats van serieus neemt. Het enige puntje van irritatie wat ik tijdens het kijken van de film had was het zeer onsympathieke karakter van Liam, maar de mooie boodschap aan het einde maakt dat weer helemaal goed.

Selling Sunset 

In Selling Sunset gaan een aantal makelaars op pad om de meest luxe huizen van the hills te verkopen. Denk hierbij aan villa’s die miljoenen Dollars kosten. Deze serie bevat veel prachtige woningen om bij weg te dromen maar nog veel meer drama rondom de vrouwelijke fashionista’s  die zich voordoen als de beste makelaars van Los Angeles. Het is dus niet helemaal wat je verwacht omdat het meer om de vrouwen en hun privé leven gaat dan om het verkopen van de villa’s. Ik heb het gebruikt als achtergrond geluid terwijl ik een fotoalbum aan het maken was en daar was het een prima serie voor omdat je het niet aandachtig hoeft te volgen om het te begrijpen.

Pretty Little Liars: The Perfectionists 

Het verhaal van Pretty Little Liars is je wellicht bekend – zo niet dan heb je zeven seizoenen van deze thriller om nog te kijken – The Perfectionists is hier een spin-off van. Het gaat over drie studenten die verweven zijn geraakt in een moordzaak op een van hun medestudenten. Ze hebben alle drie geheimen (klinkt bekend) maar vooralsnog weinig vertrouwen in elkaar terwijl dat het enige is wat ze hebben. Wederom veel geheimen, drama en spannende scenes. Trouwe PLL kijkers zullen Alison Dilaurentis en Mona Vanderwaal herkennen en voor hen komen de andere karakters en wat er met hun gebeurd is terug in het verhaal. Voor nieuwe kijkers is het prima om te volgen zonder PLL gezien te hebben aangezien het om een heel nieuw verhaal gaat met andere acteurs – op twee na.

Welke serie of film heb jij in de afgelopen tijd gekeken?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *