What I’ve been watching #20

Netflix bed benen series films kijken

Met alle vrije tijd die ik nu heb doordat ik het huis niet uit kan heb ik geen moeite meer om iedere maand vijf nieuwe titels uit te kiezen waar ik over kan schrijven. Afgelopen maand heb ik twee nieuwe series op Netflix helemaal afgekeken, heb ik eindelijk alle afleveringen van een populaire serie gekeken en heb ik daarnaast gebruik gemaakt van de actie van Pathé Thuis waar je iedere dag een andere film gratis kon kijken.

Never have I ever 

Een middelbare scholier wil dat zij en haar twee beste vriendinnen populairder worden op school. Ze bedenkt een plan waardoor ze allemaal een vriendje zullen krijgen. Zij heeft haar ogen op de populairste jongen van de school gericht. Natuurlijk lopen de dingen niet zoals ze heeft gepland met hilarische situaties als gevold. Op de dag dat deze serie uitkwam had ik hem al helemaal gebinged. Het heeft korte afleveringen en veel humor. Een leuke serie om gewoon lekker weg te kijken zonder al teveel bij na te denken.

Stronger 

Tijdens de marathon van Boston staat Jeff Bauman bij de finish aan de zijlijn om zijn ex-vriendin aan te moedigen als er opeens een explosie is. De foto waarop hij in een rolstoel wordt weggeduwd door een man met een cowboyhoed, wordt het boegbeeld van deze aanslag. Hij verliest allebei zijn benen en moet gaan revalideren terwijl heel Boston hem als een held beschouwd. Deze film was totaal niet zoals ik me had voorgesteld. Ik dacht dat ik het verhaal over een held te zien zou krijgen. In plaats daarvan ging het over een zak die er niet is voor zijn vriendin, nergens zin in heeft en het liefst de hele dag bier drinkt en op de bank zit. Het was dan ook totaal niet het inspirerende verhaal wat ik had gehoopt te zien.

Stranger Things 

Als Will plotseling verdwijnt doen zijn moeder en drie beste vrienden er alles aan om hem terug te vinden. Tijdens de zoektocht komen ze een weggelopen meisje met bijzondere krachten tegen die bevriend met ze raakt en besluit hen te helpen. De titel van deze serie is heel goed gekozen, want raar is het zeker. Vreemde horror-achtige scenes werden afgewisseld met romantiek en hele sterke vriendschap. Na drie seizoenen te hebben gekeken was ik met name onder de indruk van de character development die onwijs sterk is in deze serie. Echter begrijp ik de hele hype rondom Stranger Things niet helemaal. Ik vond de serie wel leuk, maar het is niet de leukste serie die ik ooit heb gezien.

Ocean’s 8 

Als een veroordeelde crimineel voortijdig vrij gelaten wordt zoekt ze een crew bestaande uit alleen maar vrouwen om de grootste roof ooit te plegen. In de gevangenis heeft ze 5 jaar gehad om deze tot in de puntjes voor te bereiden en helemaal uit te denken. Overal heeft ze rekening mee gehouden, tot dat het écht mis lijkt te gaan. Ik heb nog nooit eerder een Ocean’s film gezien, maar ik was positief verrast door deze. Net als in Prison Break en White Collar wordt alles tot in de puntjes uitgedacht en dat vind ik heel interessant om te zien. Deze film heeft meer dan genoeg spanning om mijn aandacht te blijven trekken. Ik vond hem dan ook erg leuk.

Too hot to handle 

Tien super knappe vrijgezellen gaan op een retraite. Ze denken dat ze in de hemel beland zijn totdat Lana ze verteld dat ze $100.000,- kunnen winnen als ze zich aan een paar regels houden. Ze mogen niet zoenen, elkaar op intieme plekken aanraken en geen seks hebben. Als ze de regels overtreden zal er geld uit de pot worden gehaald. Het doel van deze retraite is dat ze een diepere connectie met zichzelf zullen aangaan. Niet iedereen zit daar op te wachten. Too hot to handle is echt een guilty pleasure. Binnen no time had ik dan ook alle afleveringen gekeken. Dat was ook niet moeilijk, want de voice over van Desiree Burch is echt hilarisch. Ik heb meerdere keren hardop moeten lachen om haar commentaar of om een domme reactie van een van de deelnemers. Zoals het gaat met dit soort series worden er ook mensen verliefd lukt het hen dan ook niet om zich aan de regels te houden. Dit is zeker een aanrader om te kijken als je van programma’s zoals Temptation Island en Love is Blind houdt. De laatste aflevering is overigens een digitale reünie die een stuk minder interessant is.

Wat heb jij de afgelopen tijd gekeken?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *