What I’ve been watching #23

Netflix bed benen series films kijken

Het was voor mij weer een goede Netflix maand! Ik kijk bijna geen Netflix series meer doordat ik het zo druk heb. Toch heb ik tijd weten te vinden om twee nieuwe films te bekijken die Netflix deze maand online heeft gezet. Daarnaast heb ik nog twee andere films gekeken en zijn mijn vriend en ik aan een nieuwe onwijs spannende serie begonnen. Benieuwd naar wat ik allemaal heb gekeken? Lees dan snel verder.

The Kissing Booth 2 

Sinds Elle’s vriend naar Boston is gegaan om aan Harvard te studeren, heeft ze een ietwat moeizame lange afstand relatie. Daarnaast moet zij een instituut voor haar vervolg onderwijs kiezen. Gaat ze samen met haar beste vriend (zoals jaren geleden afgesproken) naar de zelfde universiteit als hem of volgt ze haar vriend in zijn voetsporen? Omdat geld ook een issue is doet ze samen met een knappe klasgenoot mee aan een danswedstrijd in de hoop de hoofdprijs mee naar huis te kunnen nemen. Net als het eerste deel van deze film is ook nummer twee lekker voorspelbaar en zit het vol clichés. In dit deel wordt Chloe als nieuw karakter geïntroduceerd. Een goede zet, want ondanks dat ze als bedreiging wordt neergezet vind ik dit een erg leuk personage. Vond je The Kissing Booth een leuke film? Dan ga je dit vervolg zeker ook leuk vinden. Goed nieuws voor de liefhebbers: The Kissing Booth 3 is al gefilmd en wordt in 2021 verwacht.

24 

In deze serie volgen we 24 uur lang het leven van Jack Bauer. Hij moet een dodelijke aanval op de presidentskandidaat zien te voorkomen terwijl zijn dochter is ontvoerd. Dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Deze serie is onwijs spannend. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe het af gaat lopen en wat komende seizoenen te bieden heeft. Terwijl de tikkende klok die steeds in beeld komt heel dreigend is, vind ik hem soms ook irritant omdat ik me daardoor erg bewust ben van de tijd waarin we leven en hoelang een aflevering nog duurt. Als je van spannende FBI-achtige series houdt, dan is dit zeker een aanrader om te kijken.

Monsters University 

Deze film laat zien hoe de vriendschap tussen Mike en Sully is ontstaan. Toen zij elkaar leerde kennen waren ze namelijk niet bepaald vriendelijk naar elkaar. In een team doen ze mee aan een wedstrijd om de engste monsters van de universiteit te worden. Een hele tijd terug heb ik Monsters Inc al gezien, deze film is daar een proloog van die een stuk later pas is uitgekomen. Net als de eerste film is ook deze weer erg grappig en aandoenlijk. Het is een leuke animatiefilm zoals je van Pixar gewend bent.

Tag 

Sommige mensen worden wel ouder, maar zullen nooit volwassen worden. Dat geldt ook voor deze vriendengroep die eens per jaar nog altijd tikkertje spelen. Echter is een van hen nog nooit de tikker geweest doordat hij razend snel is. Op zijn bruiloft proberen zijn vrienden hier verandering in te brengen door hun krachten te bundelen. Toen ik de premise van deze film las was ik niet direct enthousiast. Mijn vriend leek de film leuk, dus ik besloot hem een kans te geven. Uiteindelijk bleek deze film zeer vermakelijk met goede humor. Ik heb meerdere keren hardop moeten lachen. Het einde was weliswaar voorspelbaar, maar wel heel mooi.

Work It 

Tijdens het toelatingsgesprek voor de universiteit waar Quinn haar hele leven al van droomt, vinden ze haar maar saai. Ze heeft goede cijfers en doet veel buitenschoolse activiteiten net als ieder andere gedreven student. Tijdens het gesprek zegt ze plots dat ze lid is van de dance crew en meedoet aan de Work It competitie. Er is alleen een probleem; Quinn kan helemaal niet dansen. Deze film komt van dezelfde makers als ‘To all the boys I loved before’ en ‘The Kissing Booth’ en dat is duidelijk te merken. Hij zit vol vriendschap, dromen, knappe mannen en clichés.  Het enige verschil is dat dans hier een belangrijke rol in speelt. Is het een goede film? Nee. Maakt dat hem minder leuk? Absoluut niet. Vond je de twee bovengenoemde films leuk, dan is deze zeker een aanrader om te kijken.

Waar heb jij de afgelopen tijd naar gekeken?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *