What I’ve been watching #24

Netflix bed benen series films kijken

Op dit moment ben ik aan het genieten van twee weekjes vakantie. Door het Coronavirus moeten we thuis blijven en kunnen we geen leuke dingen buiten de deur doen. Ik heb de afgelopen dagen dan ook erg veel op de bank gespendeerd. Netflix heeft hierbij geholpen door nieuwe content aan hun aanbod toe te voegen. Ik heb met name veel naar romantiek gekeken, maar ook comedy en science fiction.

After 

Tessa is een keurige student. Ze ziet er verzorgd uit, haalt alleen maar goede cijfers doordat ze veel studeert, heeft een keurig vriendje waarmee ze haar toekomst heeft uigedacht en is een echte boekenworm. Als ze naar Washinton Central University gaat deelt ze – tot haar moeders grote schrik – een kamer met de rebelse Steph. Zij introduceert haar bij haar vrienden die onder de tatoeages en piercings zitten. Vanaf het eerste moment voelt ze zich aangetrokken tot de mysterieuze Hardin. Het verhaal van After is onwijs cliché. Een good girl valt op een bad boy. Tussen Tessa en Hardin is er veel aantrekkingskracht, seks en ruzie. De film draait teveel om Tessa’s obsessie met Hardin, ook al heeft ze een vriend. Verder zit er weinig verhaal of diepgang in. Het zou een Fifty Shades of Grey voor een jongere doelgroep moeten zijn. Als je een goede film wit zien kun je toch beter die opzetten omdat daar meer verhaal en goede character development in zit. Dat mis ik heel erg in After. Desondanks was het wel vermakelijk om naar te kijken. Het vervolg, After we collided, draait nu in de bioscoop en schijnt beter te zijn.

A Simple Favor 

Als Stephanies zoontje graag met het zoontje van Emily wil spelen ontstaat er een vriendschap tussen hen. Samen drinken ze martini’s en delen ze geheimen. Emily is mysterieus, extravagant en heeft een hele sterke eigen mening. Als ze Emily vraagt om haar zoontje van school op te halen komt ze niet meer terug en wordt ze een aantal dagen later als vermist opgegeven. A Simple Favor is een komedie die halverwege veranderd in een detective film. Het verloop van de film was dan ook behoorlijk raar. Toch wil je er achter komen wat er met Emily is gebeurd waardoor je blijft kijken.

Love Guaranteed 

Nick is op bijna 1.000 dates geweest, maar heeft nog steeds de liefde niet gevonden. De datingapp waar hij gebruik van maakt geeft de garantie dat iedereen de liefde kan vinden. Omdat dit voor hem niet zo was schakelt hij een advocaat in om het datingbedrijf aan te klagen. Is deze film ontzettend voorspelbaar? Ja. Maakt hem dat minder leuk? Nee. Het is een luchtige romcom die perfect is om te kijken als je een avondje op de bank spendeert in plaats van in de kroeg.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald 

The Crimes of Grindelwald is het vervolg op Fantastic Beasts and where to find them. In dit deel probeert Grindelwald volgelingen achter zich te krijgen terwijl Newt van Dumbledore de opdracht krijgt om hem tegen te houden. Voor Harry Potter fans is dit wederom een fantastische film. Ik was dan ook erg blij toen hij op Netflix kwam. De film bevat veel magie, fantastische beesten en plot twists. Je merkt wel dat het echt een ‘tussenfilm’ was die opbouwt naar het vervolg. Desondanks heb ik er van genoten en is het iedere fan aan te raden deze ook te bekijken.

Emily in Paris 

Emily is een marketeer uit Chicago die naar Parijs wordt gestuurd voor haar Amerikaanse invloeden. Echter zitten de Franse daar helemaal niet op te wachten en moeten ze niets van Emily hebben. Ondertussen probeert ze haar best te doen om campagnes succesvol te maken, maakt ze vriendinnen en krijgt ze een oogje op haar buurman. Emily in Paris is echt een onwijs leuke serie. Het is lang geleden dat ik voor het laatst zo heb genoten van een serie. Ik heb hem dan ook binnen een paar dagen helemaal uitgekeken. De gebeurtenissen zijn zeer onrealistisch, maar wel erg vermakelijk. Na de laatste aflevering had ik ontwenningsverschijnselen en wilde ik het liefst in de auto stappen naar Parijs. Echt een serie die iedere millennial gezien moet hebben.

Wat heb jij de afgelopen maand gekeken?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *