What I’ve been watching #26

Netflix bed benen series films kijken

Nu mijn vriend en ik iedere week een movie night houden en ik het toch wel leuk vind om een serie te kijken, heb ik weer heel wat Netflix gestreamd. Van films met hoge verwachtingen die tegenvielen, tot een serie die me helemaal niets leek maar uiteindelijk super leuk bleek te zijn. Vandaag deel ik weer een lijstje met vijf films of series die ik de afgelopen tijd heb gekeken.

Blended 

Na een verschrikkelijke blind date komen Lauren en Jim per toeval in hetzelfde resort terecht voor samengestelde families. De kinderen (twee zoontjes van Lauren en drie dochters van Jim) vinden al snel een connectie met de andere ouder. Zullen Lauren en Jim onder de Afrikaanse zon ook naar elkaar toe groeien? Films met Adam Sandler vind ik per definitie niet goed. Hij of de films waarin hij speelt weten mij gewoon niet te boeien. Bij deze was dat gelukkig veel minder. De film was ontzettend cliché, maar bevatte wel genoeg humor waardoor ik hardop moest lachen. Hij viel me dus heel erg mee en was zeker leuk om naar te kijken.

Jane the Virgin 

Als Jane voor een controle naar het ziekenhuis moet wordt ze door een verwarde arts met een andere patiënt verward. Het gevolg is dat Jane een IVF behandeling krijgt en zwanger raakt ondanks dat ze nog nooit geslachtsgemeenschap heeft gehad met haar vriend. Ze komt opeens in een lastige situatie terecht en moet besluiten wat ze met de zwangerschap en het kind zal gaan doen. Heel wat jaren geleden heb ik Jane the Virgin voor het eerst gezien. Toen vond ik het na een paar afleveringen niet leuk meer. Nu heb ik het wel wat langer vol gehouden. Het verhaal lijn is best prima, maar de vader van Jane (een hele overdreve tellanovella acteur) vind ik echt verschrikkelijk. Alles in deze serie is behoorlijk overdreven en dat begon me steeds meer te irriteren. Ik denk dat ik nu moet concluderen dat deze serie gewoon niets voor mij is.

Abduction 

Tijdens onderzoek voor een schoolproject ziet Nathan een foto van zichzelf op een website voor vermiste kinderen. Hij is ervan overtuigd dat hij het jongetje op de foto is en vraagt zich af wie hij is, maar bovenal wie de twee volwassenen beneden zijn die zich voordoen als zijn ouders.  Nadat een paar minuten later zijn twee ‘ouders’ worden vermoord moet hij vluchten voor zijn leven, op zoek naar antwoorden. Dit is de tweede keer dat ik Abduction heb gekeken. Ondanks dat hij in mijn herinnering leuker was dan nu, vond ik het nog steeds geen slechte film. Hij zit vol actie en goede verhaallijnen. Ik denk dat deze perfect is om samen iemand van het andere geslacht te kijken. Er zit genoeg actie in om een man tevreden te houden en ook romantiek voor de vrouw.

Bridgerton 

Deze serie volgt een rijke familie woonachtig in Londen in de 19e eeuw. Het is Daphne’s eerste seizoen op de huwelijksmarkt. Ze hoopt een geschikte partner te kunnen vinden waarmee ze kan trouwen en een familie beginnen. Na goedkeuring van de Koningin valt het aanbod tegen. De hertog, wie niet van plan is om te trouwen, en zij besluiten om samen naar de activiteiten te gaan. Zo is hij van het gezeur af en wordt Daphne de meest geschikte dame van de gemeenschap om haar hand te vragen. Na het zien van Outlander dacht ik dat ik kostuumdrama’s helemaal niet leuk vond. Ik kon er niet verder naast zitten. Het is super interessant om te zien hoe het leven er in die tijd eruit zag. Bovendien zijn er genoeg schandalen en drama om het boeiend te houden. Echt een hele leuke serie die ik iedereen kan aanraden om te kijken.

The Greatest showman 

Als P.T. Barnum met Charity trouwt beloofd heeft hij niets, maar beloofd hij haar de wereld. Vanaf de grond af aan bouwt hij, met vallen en opstaan iets op, tot hij de grootste showman van de USA wordt dankzij zijn unieke visie. Helaas moet hij daar ook de prijs voor te betalen. Als je van Disneyfilms houdt, dan is deze film echt iets voor jou. Het heeft show, muziek en een duidelijke visie. Het was zeer vermakelijk om naar te kijken met de belangrijke les dat iedereen zijn dromen achterna moet gaan.

Welke series of films heb jij de afgelopen tijd gezien?

Cheers!
Sandra-Anna 

2 gedachten over “What I’ve been watching #26

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *