Een kijkje in mijn tas

inhoud tas handschoenen agenda zonnebril fruit

De inhoud van mijn tas verschilt wel eens. Wanneer ik alleen maar even naar de stad of vrienden ga, neem ik een klein tasje mee waar ik alleen mijn portemonnee en telefoon in stop. Als ik naar werk ga neem ik eigenlijk iedere dag wel ongeveer hetzelfde mee. Omdat ik dit zelf altijd interessant vind om te zien bij anderen, gooi ik vandaag de volledige inhoud van mijn tas in deze blog.

tas bag what's in my bag werk everyday ted baker boodschappentas rugzak

Ik heb altijd een grote tas bij me als ik naar mijn werk ga. Sinds een tijdje is dat meestal deze licht grijze boodschappentas van Ted Baker. Ik heb hem van mijn vriend gekregen voor Valentijnsdag en vind hem onwijs mooi. Als ik met de fiets naar mijn werk ga is hij echter iets minder handig. Dan laad ik de hele inhoud van mijn tas over in een groene rugzak van Pull en Bear die ik ook van mijn vriend heb gekregen. Dit was een verjaardagscadeau afgelopen jaar. Beide tassen zijn erg groot en praktisch. Ze bestaan uit een groot vak waar ik alles in kan doen, alleen de rugzak heeft aan de voorkant nog een extra vakje met rits.

inhoud tas nagelvijl Nivea handcreme apple

Standaard zit er altijd een klein toilettasje in mijn tas. Hierin zitten allerlei dingen die ik wel eens nodig zou hebben. In het toilettasje zit het volgende: zakdoekjes, (blaren)pleisters, een brillendoekje, medicijnen zoals paracetamol, ibuprofen en Alive Feminax, een nagelvijl (stiekem twee), lippenbalsem, handcrème, een oplaadkabel voor mijn telefoon en een plug voor in het stopcontact, een nagelknippertje, een haarklipje, twee pennen, twee samengedrukte handdoekjes en een tal van haarelastiekjes.

inhoud tas handschoenen agenda zonnebril fruit

Daarnaast heb ik ook altijd kauwgom en/of pepermuntjes bij me. Ik vind het fijn om een frisse adem en een neutrale smaak in mijn mond te hebben. Als ik honger heb pak ik meestal ook een kauwgompje omdat het de trek even stilt. Mijn agenda neem ik meestal ook mee. Ik heb gewoon een goedkope van de Hema en deze voldoet prima. Ook zorg ik er altijd voor dat ik een stoffen tas bij me heb. Vaak ga ik na mijn werk nog naar de supermarkt en dan heb ik altijd iets bij me waar ik mijn boodschappen in kan doen. Het kentekenbewijs van mijn auto en mijn portemonnee zullen ook nooit in mijn tas ontbreken. Met dit koude weer neem ik ook altijd een paar handschoenen mee en mijn zonnebril voor als er een laag hangende zon is. Ook neem ik altijd mijn herbruikbare ziplock zakje mee. Daarin stop ik een banaan en één grote of twee kleine appels. Deze eet ik als tussendoortjes op mijn werk. Tot slot heb ik in mijn tas nog een aantal pennen rondslingeren, een multitool en zitten er mijn Apple oortjes in die ik gebruik wanneer ik een Skype meeting heb.

Mijn telefoon stop ik overigens nooit in een van deze twee tassen omdat ik het zonde vind als deze beschadigd. Ik heb hem daarom, net zoals mijn sleutels, altijd in mijn jaszak zitten.

Wat zit er in jouw tas?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *