Mijn dagelijkse make-up routine

Make-up bril glasses woman girl vrouw brunette

Volgens mij valt het best mee met de hoeveelheid make-up die ik dagelijks op mijn gezicht smeer. Ik ben in ieder geval niet een van meiden die haar hele gezicht vol plamuurt met foundation. Ik draag alleen een beetje oogmake-up om er netjes en verzorgd uit te zien. Wat ik precies draag laat ik je vandaag zien.

Mijn make-up routine begint altijd met het doen van mijn wenkbrauwen. Heel erg lang deed ik dat met een as-bruine oogschaduw van Catrice, maar deze werd helaas niet meer verkocht. Als vervanger heb ik deze oogschaduw van Etos nummer 802 gevonden die eigenlijk nog fijner is dan degene die ik eerst gebruikte. Ik breng deze aan met een schuin afgesneden kwastje en borstel ze daarna nog eventjes door. Ik ben absoluut geen Nikkie Tutorials die perfect strakke wenkbrauwen wil en hier minstens een half uur aan besteed.

Vervolgens doe ik wat concealer op mijn oogleden. Ik gebruik daarvoor een concealer van Catrice; de camouflage cream in 010 Ivory. Deze breng ik aan met een plat kwastje waarna ik er met mijn vingers op dep om de harde lijntjes te vervagen. Soms doe ik de concealer ook onder mijn ogen, maar ik vind dat deze al snel heel erg lelijk wordt doordat hij totaal niet blijft zitten. Op mijn oogleden doe ik vervolgens deze champagne kleurige oogschaduw (002 Hourglass Beige)  van Maybeline. In mijn ooghoeken breng ik nog een lichtere kleur oogschaduw aan met mijn vinger. Dat is de colour & shine in 11 Mercurios van Essence. Tot slot doe ik nog een likje mascara op en ben ik klaar met mijn make-up routine. Welke mascara ik gebruik verschilt enorm; iedere keer koop ik weer een andere die me interessant lijkt. Op dit moment gebruik ik de Glam & Doel url & volume mascara van Catrice, maar deze zou ik absoluut niet aanraden want naar verloop van tijd geeft hij zwart af en krijg ik een donkere rand onder mijn onderste wimpers.

Na ongeveer 5 tot 10 minuutjes ben ik al klaar met mijn make-up routine. Ik ben ook echt niet iemand die er ’s ochtends goed voor gaat zitten en de tijd neemt om haar make-up te doen. Daar vind ik het echt niet boeiend genoeg voor. Ik ben gewoon geen make-up meisje.

Draag jij iedere dag make-up?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *