Mijn favoriete sieraden

Iedere dag draag ik sieraden. Minimaal een horloge, maar vaak draag ik ook nog een ring, wat armbandjes en een ketting. Als ik naar een feestje ga of er leuk uit wil zien doe ik zelfs nog oorbellen in. Ik houd van kleine en minimalistische sieraden en draag deze dan ook dagelijks met veel plezier. Voor mij maakt het een outfit af, zonder zou ik me ook erg ‘kaal’ voelen. Dit zijn mijn favoriete sieraden.

Een horloge staat met stipt op nummer een. Ik ben nog zo iemand die ouderwets op haar horloge kijkt om te zien hoelaat het is. Daarnaast vind ik mijn horloge ook gewoon mooi. Degene die ik het vaakst draag is deze rosé gouden met grijzen leren bandje van Cluse. Ook draag ik vrijwel altijd mijn Swarovski ring die ik net als het horloge twee jaar geleden voor mijn verjaardag kreeg. Ondanks dat ze me bij mijn aankoop ervan verzekerde dat hij helemaal rosé goud was en hij niet zou verkleuren was dat na twee maanden al gebeurd. Inmiddels is het zelfs duidelijk dat hij niet eens van echt zilver is gemaakt doordat er koper onder de laagjes tevoorschijn komt. Heel erg jammer want erg goedkoop was de ring niet. Van een afstandje zie je het gelukkig niet en ik vind het wel mooi om een ring te dragen dus voorlopig houd ik hem nog eventjes om.

Ook draag ik vaak de twee armbandjes uit de headerfoto om mijn rechterpols. De laatste tijd durf ik ze wel minder vaak om te doen omdat ik bang ben dat ik ze verlies. Dat zou ik heel erg zonde vinden omdat ik een mooie herinnering aan het ‘bamboo’ armbandje heb. Deze kocht ik namelijk in Oxford bij Pia als aandenken aan mijn tijd in Engeland. Ik heb daar een semester Business Management gestudeerd en veel van het land kunnen zien. Voor mij blijft dat een mooi en bijzonder sieraad. Daarnaast draag ik ook een armbandje van Zinzi die ik van mijn broer kreeg voor mijn verjaardag. Het armbandje heb ik zelf uitgezocht en bleek nog mooier dan ik had verwacht. Doordat hij ook dun en subtiel is past hij heel goed bij de andere sieraden die ik dagelijks draag.

Ketting rose goud gold 21.1 km half marathon halve gepersonaliseerd

Ook heb ik eigenlijk altijd een ketting om mijn nek hangen. Dit muntje waar ’21.1’ in staat gegraveerd heb ik gekocht nadat ik voor het eerst een halve marathon liep. Daar was – en ben ik nog steeds – best een beetje trots op. Ik wilde een mooie herinnering aan deze prestatie zodat ik niet zou vergeten hoeveel doorzettingsvermogen ik heb getoond. Het is eigenlijk gewoon een kleine medaille die ik altijd om mijn nek heb hangen. Deze is helaas niet meer mooi (hij was ook heel erg goedkoop) waardoor ik opzoek ben naar een vervanger van echt zilver.

Tot slot heb ik nog deze rosé gouden oorbellen van Zinzi die ik tijdens een feestje draag of wanneer ik wat meer moeite wil doen om er leuk uit te zien.

Draag jij ook iedere dag sieraden?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *