Mijn zomer wishlist

Het is een hele lange tijd geleden dat ik voor het laatst een wishlish deelde. Sterker nog, ik kan me niet eens herinneren wanneer de laatste keer was. Ik ben niet iemand die altijd veel dingen nog graag zou willen hebben omdat ik al zo ontzettend veel heb en daar tevreden mee ben. Maar nu een aantal van mijn geliefde items versleten zijn ben ik toch opzoek naar een vervanger. Daarnaast vind ik het de laatste tijd steeds leuker om in vrije uurtjes even door de stad te lopen op zoek naar wat leuks.

Ketting rose goud gold 21.1 km half marathon halve gepersonaliseerd

Helemaal bovenaan mijn wishlist staat dit sieraad. Deze gepersonaliseerde ketting kocht ik bijna een jaar geleden voor €2,50 inclusief verzendkosten. Ik wilde graag een aandenken aan het lopen van mijn eerste halve marathon (vandaar de 21.1). Zoals verwacht was de kwaliteit niet heel goed waardoor ik nu met een roest-metalen ketting om mijn nek loop in plaats van een mooie rosé gouden. Nu ik ook voor het eerst een halve marathon tijdens een wedstrijd heb gelopen leek het me wel tijd om dit exemplaar te vervangen voor eentje die van echt zilver is en jarenlang meegaat. Helaas heb ik tot op heden nog geen mooie gevonden. Ik had er eentje bij Lucardi besteld, maar toen ik hem in mijn handen had vond ik hem zo lelijk dat ik hem niet mee naar huis heb genomen. Mijn zoektocht gaat dus nog even verder.

Een aantal jaar geleden kocht ik een zwart leren jasje bij de Zara na een zeer lange zoektocht voor een nieuwe zomerjas. Ik was verliefd en heb hem sindsdien ontzettend vaak gedragen. Zo vaak dat hij helemaal versleten is en ik hem nu echt niet meer kan dragen. Daarom was het tijd voor een vervanger. Bovenstaande jas van Noisy May vond ik er mooi uitzien waardoor ik deze nu heb besteld. Hopelijk is de maat goed want dan kan ik vanaf vrijdag weer rondhuppelen in een nieuw leren jasje.

Toen ik twee weken geleden op een vrije zaterdagmiddag ging winkelen kwam ik bij de ONLY een superleuk overslag jurkje tegen. Hij was rood met een panterprintje en ondanks dat ik gezworen heb nooit een panterprint te gaan dragen vond ik deze jurk meteen heel erg leuk. Helaas was hij in geen een van de filialen nog in mijn maat beschikbaar en ook afgelopen week toen ik weer alle winkels afging kon ik hem wederom niet in mijn maat vinden. Helaas is hij ook niet online te bestellen dus zal ik de komende weken gewoon iedere vrije middag even de winkels in moeten gaan om te kijken of ze hem eindelijk hebben. Het jurkje op de foto is overigens niet de jurk die ik zocht, maar lijkt er wel veel op. De jurk van only is meer aangesloten en heeft ook geen strik aan de voorkant.

Ik ben in de afgelopen maanden een aantal kilo afgevallen en alhoewel ik er in het begin heel blij mee was, begin ik nu ook de nadelen te ervaren. Mijn grootste punt van irritatie is dat al mijn broeken te groot zijn geworden. Ik moet ze nu meerdere keren per dag omhoog hijsen en dat is best vervelend. Om niet meteen al mijn mooie en goede broeken weg te gooien en nieuwe te kopen, raadde mijn moeder me aan om gewoon een riem te dragen. Na een lange zoektocht kwam ik deze riem van Ralph Lauren tegen die eenvoudig, netjes en mooi is. Ook deze heb ik dus meteen besteld en kan ik vanaf vrijdag gaan dragen.

Sinds Sara in de finale van Wie is de Mol een hele mooie rode jurk aan had ben ik verliefd geworden op zulke leuke wikkeljurkjes. Al een tijdje zoek ik de stad en heel het internet af naar een leuke en vrolijke variant, maar die heb ik tot op heden niet gevonden. Bovenstaande vind ik wel heel erg leuk, maar komt van een buitenlandse webshop af waar ik hem niet echt durf te bestellen. Ik blijf dus nog maar even doorzoeken totdat ik er hier ergens eentje heb gevonden die helemaal perfect is.

Daarnaast ben ik ook altijd op zoek naar leuke en nette kleding die ik naar mijn werk kan dragen. De meeste dagen draag ik een blousje met een spijkerbroek of een jurkje/rokje. Ik had verwacht dat ik het al snel beu zou zijn om nette kleding aan te doen en zou verlangen naar mijn spijkerbroek met sweater, maar dit is gelukkig nog niet het geval. Iedere dag vind ik het leuk om nieuwe combinaties te maken en mijn stijl begint langzaam te veranderen van casual naar netjes. Netjes hoeft natuurlijk ook niet saai te zijn; ik vind het heel leuk om vrolijke kleuren zoals dit gele jurkje te dragen of mijn knal rode blousje dat ik laatst kocht.

Wat staat er op jouw wishlist?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *