Shopping: Nike, Under Armour en Stradivarius

Shopping Nike hardloop broekjes shoplog bag

In de winkels waar ik in de afgelopen jaren mijn kleding kocht, kon ik de laatste tijd maar steeds niet slagen. De collecties vond ik echt helemaal niks en nieuwe items had ik ook niet nodig met mijn overvolle kledingkast. Toch heb ik de laatste tijd een aantal items gekocht. Ik ben natuurlijk serieuzer gaan hardlopen en met de beperkte hoeveelheid hardloop kleding (lees: een legging, een vestje en een paar shirts) die ik heb, moest de was toch wel erg vaak gedraaid worden. Ik heb dus wat hardloopkleding gekocht en in mijn zoektocht naar een goede legging kwam ik een nieuwe winkel in Eindhoven tegen genaamd Stradivarius waar ik ook nog een tweetal items heb gekocht die niet sport gerelateerd zijn.

Shopping Nike hardloop broekjes shoplog

Shopping Nike hardloop broekjes shoplog

Shopping Nike hardloop broekjes shoplog

Toen ik klaar was met mijn laatste tentamen bracht ik spontaan een bezoekje aan de Nike Outlet store in Woensel waar ik deze twee leuke broekjes kocht. Eigenlijk was ik op zoek naar een lange hardloop legging, maar die hadden ze helaas niet. Met de zomer al helemaal in mijn bol heb ik van de korting gebruik gemaakt en maar alvast ingeslagen. De kleuren komen op de foto niet helemaal over zoals ze in het echt zijn. De blauwe is meer een donkere groen/blauwe kleur en de roze is in het echt rood/oranje en ook niet zo fel. De band zit erg comfortabel en ze hebben ook een binnenbroekje zodat ze niet doorschijnen. In de band zitten bovendien ook behoorlijk wat zakjes om van alles met je mee te kunnen sjouwen tijdens een run. De originele prijs weet ik niet, maar ik heb ze allebei meegenomen voor €5,- per stuk.

Shopping Nike hardloop legging Under Armour long sleeve shirt bos hardloper shoplog

Met de Paaskorting bij de Bijenkorf heb ik bovenstaande longsleeve hardlooptop van Under Armour gekocht. De mouwen zijn extra lang en hebben gaten waar je je duimen in kunt doen zodat je geen koude handen hoeft te hebben tijdens het hardlopen. Ook heeft hij een hoge kraag zodat je geen koude nek hebt, maar aan de bovenkant wel een ritsje die je open kunt doen als je het warm begint te krijgen tijdens het hardlopen. Dit shirt is gemaakt van een super zacht stofje waardoor ik hem het liefst altijd aan zou willen hebben, ook als ik niet naar buiten ga om te rennen. Door de korting heb ik €44,- af moeten rekenen, de originele prijs waarvoor hij nu nog te koop is is €55,-.

De legging die ik op de foto aan heb is ook nieuw, het is de Nike Racer hardlooptight. Naast een zakje op de rug, heeft deze legging ook nog een zakje op het rechterbovenbeen waar ook mijn telefoon (iPhone 7) met gemak in past. Heel fijn, want nu kan ik hem tijdens het lopen makkelijker pakken om op Strava te kijken hoeveel kilometer ik al heb gelopen. Op de achterkant bij de kuiten heeft hij een stukje mesh, als je net zoals ik dunne kuiten hebt moet je er wel rekening mee houden dat het een beetje losjes zit. Deze hardloop legging kost €50,-.

Stradivarius zomerjas

Al sinds vorige zomer ben ik op zoek naar een nieuwe trenchcoat zomerjas, maar deze zoektocht bleek lastiger dan verwacht. Bijna alle jassen die ik paste hadden iets waardoor ik ze niet mooi vond of ze pasten niet goed. Tot mijn verbazing zat deze jas van Stradivarius wel goed, en dat voor de prijs van €29,99.

T-shirt Stradivarius wit Millennial is my generation quote

T-shirt Stradivarius wit Millennial is my generation quote

Tot slot kocht ik bij Stradivarius dit leuke shirtje. Met mijn blognaam kon ik ook niet anders dan deze meenemen. Hij is een beetje losvallend maar past nog wel mooi, bovendien was hij maar €5,99.

Wat was jouw laatste aankoop?

Cheerst!
Sandra-Anna

Een gedachte over “Shopping: Nike, Under Armour en Stradivarius

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *