Shopping: o.a. Ted Baker, Maison Scotch en Nike

In de afgelopen weken ben ik gaan winkelen in Roermond outlet centre en Maasmechelen Village. Ik heb een aantal leuke dingen weten te vinden en items die ik echt nodig had en waar ik al een tijdje naar opzoek was (schoenen!), allemaal met een flinke korting. Vandaag laat ik zien wat ik de afgelopen tijd heb geshopt.

Als aller eerste heb ik deze toilettas van Ted Baker gekocht. Als je me een beetje kent weet je dat ik dit een van mijn favoriete merken is. De tuttige bloemetjesjurken sla ik over, maar met name de lederwaren zijn helemaal mijn stijl. Deze toilettas is ruim, maar niet zo groot dat je lang moet zoeken naar al je spullen. Al mijn vloeistoffen (waaronder een fles lenzenvloeistof) passen hier gemakkelijk in samen met mijn haarborstel en wat make-up. Ik heb hem al gebruikt in Lyon en vond hem erg fijn. De originele prijs was rond de €30,- en de outlet prijs die ik betaald heb was €19,-. Zowel in Roermond als in Maasmechelen ligt hij voor dit bedrag in de schappen.

Een nieuwe broek had ik niet echt nodig, maar de broeken van Maison Scotch (en met name de Parisienne) zijn echt mijn favoriete. Ze zitten lekker, staan mooi en zijn van zeer goede kwaliteit. Ik heb wel eens dure broeken gekocht die nog eerder kapot waren dan broeken van de Primark, maar bij deze is dat absoluut niet het geval. Ze zijn van wat dikker spijkerstof gemaakt zodat ze in de winter je benen warm houden, rekken een beetje mee en zijn erg duurzaam. Deze broek met kleine ritsen aan de voorkant die afgeprijsd was van €120,- voor €31,- kon ik dus niet laten liggen en heb ik aan mijn collectie toegevoegd.

Toen ik hoorde dat ik een bikini moest inpakken voor mijn vakantie in Lyon ging ik in Roermond opzoek naar een nieuwe. Ik had niet verwacht dat ik er een zou vinden die ik mooi vond en die zou passen. Volgens mijn ouders duurde het passen bij Marlies Dekkers erg lang, maar dan heb je ook wat. Het is deze donker rode/paarse geworden met kleine spiegeltjes als details. De originele prijs voor de bikinitop was €129,95 en de outlet prijs €64,97. De originele prijs van het bikinibroekje was €69,95 en de outlet prijs €34,97. Gelukkig was er op de dag dat wij er gingen shoppen nog extra korting en ging er van de outlet prijzen nog 20% vanaf. Deze kleur is inmiddels al uitverkocht, maar de grijze variant van het bikinitopje en broekje is nog wel te koop.

Mijn Nikes begonnen te verslijten en aangezien geen enkele schoen zo fijn zitten als mijn schoenen van Nike wilde ik graag een nieuw paar. De zoektocht was behoorlijk lastig want van mezelf mochten het geen zwarte zijn (ik heb al zo’n vijf paar zwarte sneakers in de kast staan), bij voorkeur grijs, maar ik wilde ook geen Nike Air of iets dergelijks. Ik twijfelde over de grijze variant van de Nike Roshe Run. Doordat ik al een paar Nike Roshe Run Hyperfuse heb weet ik dat ze fijn zijn en heerlijk lopen. Maar dat was ook meteen het probleem; ik had al een paar zwart/roze schoenen van deze lijn. Weliswaar met een gat in iedere schoen, maar nog prima draagbaar en niet zichtbaar als ik zwarte sokken aan heb. In Maasmechelen Village kwam ik eindelijk de grijze Nikes tegen waar ik naar opzoek was. De neus is een beetje te shiney, maar waarschijnlijk is dit al snel weg als ik ze eenmaal gedragen heb. Maar zwarte Nikes blijven toch wel echt mijn ding… Aangezien ze zo goedkoop zijn (ik heb nu twee paar Nikes voor de prijs waarvan ik normaal niet eens een paar kan kopen) heb ik ze allebei genomen. De grijze Nikes zijn de Flex Bijoux, kosten oorspronkelijk €55,- in de outlet €39,- maar ik heb ze met nog eens 30% extra korting weten te scoren voor maar €27,30. De zwarte Nikes zijn de Flex 2016 Run, deze kosten oorspronkelijk €80,- in de outlet €56,- en met de extra korting rekende ik €39,20 af voor deze schoenen.

Ik was ook nog opzoek naar een nieuwe zomerjas voor volgend seizoen, maar die heb ik helaas niet kunnen vinden. Wellicht heb ik volgend jaar meer geluk.

Shop jij ook wel eens bij een outlet centre?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *