15 random vragen beantwoord

Thee drinken inschenken English high tea Cardiff England Wales Cute girl

Op Facebook zag ik een post voorbij komen waarbij mensen 31 willekeurige vragen over zichzelf beantwoorden. Het leek me wel leuk om deze vragen in een blog te beantwoorden. Omdat hij anders mega lang wordt heb ik de 15 leukste vragen eruit gepikt.

1. Hou je van blauwe kaas?

Ik vind kaas helemaal niet lekker om te eten. Gesmolten zoals in een tosti of op een pizza lust ik wel, maar anders niet. Je maakt mij echt niet blij met een boterham met kaas.  Ik heb nog nooit blauwe kaas gegeten, maar aangezien ik kaas dus niet lekker vind verwacht ik niet dat ik dit zal lusten.

2. Coca Cola of Pepsi?

Ik heb echt een hele grote liefde voor Coca Cola. Naast dat ik het drankje lekker vind, vind ik het merk écht fantastisch. Ik heb zoveel bewondering voor hoe zij hun marketing en branding aanpakken. Als beginnend marketeer zijn ze daarin wel mijn grote voorbeeld. Pepsi komt er bij ons dus echt niet in. En ja, ik kan wel het verschil proeven.

3. Wat is je lievelingsdier?

Ik heb niet echt een lievelingsdier. Als kind was het heel lang een viskat (een soort panter), maar inmiddels niet meer. Ik ben wel heel erg dol op honden en word helemaal blij als ik ergens een hondje zie. Apen daarentegen vind ik ook onwijs leuk. In de dierentuin kan ik hier wel uren naar kijken.

4. Eet je liever een hotdog of cheeseburger?

Zoals ik al zei vind ik kaas niet lekker. Als de cheeseburger zonder kaas zou zijn (en dus een gewone hamburger) dan zou ik die liever eten. Als ik de kaas niet achterwege kan laten ga ik toch echt voor een hotdog.

5. Wat is je favoriete eten?

Ik heb niet echt favoriete eten. Er zijn wel meerdere gerechten die ik heel lekker vind, maar geen daarvan springt er echt bovenuit. Zo vind ik bijvoorbeeld wraps en lasagna onwijs lekker. In de zomer kan ik ook enorm genieten van aardbeien.

thee

6. Wat drink jij in de ochtend?

’s Ochtends begin ik mijn dag altijd met een kopje thee. Welke thee wisselt heel erg, momenteel drink ik rooibosthee. In de zomer vind ik dit vaak te warm waardoor ik mijn ontbijt eet met een glaasje water. Ik drink overigens nooit koffie.

7. Kun jij 100 push ups doen?

Nee, ik heb een polsblessure waardoor ik niet op mijn handen mag staan in deze houding. Dat zou overigens ook veel te pijnlijk zijn. Mocht ik mijn polsblessure niet hebben, dan zou ik er waarschijnlijk alsnog niet tot in staat zijn. Ik heb echt spaghetti armpjes.

8. Wat is je favoriete seizoen?

Mijn favoriete seizoen is heel erg lang de lente geweest. Na een koude winter begint het dan eindelijk een beetje aangenaam te worden buiten. Bovendien vind ik het ontzettend mooi om te zien dat alle bloemen in bloei staan. Tegenwoordig is mijn favoriete seizoen de herfst. Ik háát de warmte van de zomer en kan hier ook heel erg chagrijnig van worden. Zeker de laatste jaren zie ik in de lente heel erg tegen de zomer op. Daarom is de herfst nu mijn favoriete seizoen. Het weer is meestal nog prima, de regen valt vaak ook nog wel mee en ik hoef niet bang te zijn dat het enorm warm zal worden.

9. Draag jij een bril?

Het grootste gedeelte van de dag wel. Ik ben bijziend en heb geloof ik op dit moment een sterkte van -4,25. Thuis of als ik naar mijn werk ga draag ik dus altijd mijn bril. Tijdens het sporten verwissel ik deze voor lenzen. Een salto springen met een bril op lijkt me namelijk niet zo handig.

Turnen balk turnwedstrijd turnpakje TT gymnastisch NSTC2 2017 toespelwedstrijd turner gymnastisch vloer trainingen zwaantje

10. Welke sporten heb je gedaan?

Als klein meisje zat ik op dansen. Ik kan me niet meer herinneren of ik dat echt leuk vond of niet en ook niet hoelang ik dat heb gedaan. Wel kan ik me nog heel goed herinneren dat ik op turnen ging toen ik net in groep 3 zat. Inmiddels heb ik de plaatselijke vereniging ingewisseld voor een studentenvereniging, maar turnen doe ik nog steeds. Dit najaar zelfs al 20 jaar! Naast het turnen heb ik ook een aantal jaar getennist en heel kort op breakdancen gezeten. Uiteraard heb ik vroeger ook op zwemmen gezeten. Ik heb zwemdiploma A en B. Twee jaar geleden ben ik begonnen met hardlopen. Het grootste gedeelte van mijn leven heb ik dus op turnen gezeten in combinatie met een andere sport.

11. Heb je liever regen of sneeuw?

Regen! Als ik niet naar buiten hoef vind ik sneeuw heel mooi om te zien, maar het geluid van regen wat zachtjes tegen de ramen tikt vind ik erg rustgevend. Als ik naar buiten ga (bijvoorbeeld om hard te lopen), dan doe ik dat ook liever in de regen dan in de sneeuw. Sneeuw zou me overigens er niet van weerhouden. Als je door de sneeuw loopt krijg je gegarandeerd natte voeten, terwijl je in de regen vaak de grootste plassen kunt vermijden. Bovendien is regen alleen nat, maar is sneeuw zowel nat als koud. Als het sneeuwt is het verkeer meestal ook compleet ontregeld wat voor nare situaties kan zorgen. Ik heb zo ooit 8 uur gedaan over een ritje wat ik normaal in 20/30 minuten rijd.

12. Heb je ooit een operatie ondergaan?

Ja, twee zelfs. Zoals ik al zei heb ik een polsblessure. Ik ben dan ook twee keer aan mijn linkerpols geopereerd. Beide keren was dat om een ganglion weg te laten halen. Een ganglion is een blaasje wat zich vult met vocht en hierdoor tegen je zenuw aanduwt. Dat was behoorlijk pijnlijk. De eerste operatie heb ik laten uitvoeren omdat het noodzakelijk was om van mijn pijn af te komen. De tweede operatie heb ik gedaan in de hoop dat ik daarna weer zou kunnen turnen. Dat was helaas niet het geval. Wel heb ik nu niet meer zoveel last van mijn pols als destijds dus spijt van die tweede operatie heb ik niet.

Interieur interior bath bathroom bad badkamer badplank eikenhout

13. Neem je liever een douche of een bad?

Ik ga tegenwoordig maar zelden in bad. Als mijn benen even moeten uitrusten na een lange duurloop (16+ kilometer), dan vind ik het wel lekker om even met een boek in bad te ontspannen. Om mezelf schoon te maken stap ik veel liever onder de douche. Dat doe ik dan ook dagelijks terwijl ik niet eens een keer per maand in bad ga. Ondanks dat ik hem niet vaak gebruik, zou ik mijn bad niet willen missen. Toen ik ging verhuizen was een bad wel een van de vereisten.

14. Heb je ooit een bot gebroken?

Heel zeker weet ik het niet omdat er nooit een foto van is gemaakt, maar ik heb wel het vermoeden dat ik een keer mijn middenvoetsbeentje heb gebroken. Ik had ontzettend veel pijn aan mij voet en kon er ook niet op steunen. Ik heb meerere weken op krukken gelopen en heb daarna ook maanden lang mank gelopen. Er werd destijds geen foto van gemaakt omdat ze er toch niets aan zouden doen.

15. Hoeveel televisies zijn er in jouw huis?

Wij hebben twee televisies, een in de woonkamer en een in de slaapkamer. Dat is ook volledig te danken aan mijn vriend. Toen ik nog thuis woonde gebruikte ik mijn televisie zó weinig, dat ik hem aan mijn vader heb gegeven. Toen we samen gingen wonen had mijn vriend nog wel een televisie. Ik vond deze helemaal prima, maar hij niet. Hij vond hem te klein en van te slechte kwaliteit. Toen we naar dit appartement gingen verhuizen hebben we een nieuwe gekocht. Een mega groot ding met Q-Led (of was het O-Led?) die in onze woonkamer staat. Zijn oude staat dus in de slaapkamer. Zelf zie ik niet wat er zo bijzonder aan is, maar meneer is er heel blij mee dus dan ben ik ook blij. 🙂 Ik zou overigens een televisie in de woonkamer niet meer willen missen. Destijds gebruikte ik mijn televisie nauwelijks doordat ik altijd Netflix keek op mijn computer. Nu is ’s avonds op de bank liggen om Netflix te kijken toch wel fijn.

Als je zin hebt, vul dan ook gerust deze vragenlijst in! Ik zou het leuk vinden om jullie antwoorden te lezen.

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *