Current wishlist

Van mijn werkgever mocht ik voor Kerst een cadeaubon kiezen die ik graag wilde hebben in plaats van een kerstpakket. Ik koos voor Bol.com omdat je hier ontzettend veel kunt vinden en ik bijna alle cadeautjes voor vrienden en familie hier koop. Deze zou dus sowieso wel opgaan. Echter vonden de mensen in mijn omgeving dat ik dit keer eens iets voor mezelf moest kopen en het niet uit moet geven aan cadeautjes voor anderen. Ik ben dus de online winkel door gestruind opzoek naar items die ik wil leuk vond om van mijn cadeaukaart te kopen.

Mijn eerste idee was om een mooi sierraad te kopen. Ik zou wel een nieuwe ring of armband willen. De ring die ik nu heb is niet meer zo mooi als toen ik hem kreeg dus die mag wel worden vervangen. Ik heb twee hele mooie armbandjes, maar eentje kocht ik in Oxford als herinnering aan het semester dat ik in Engeland heb gestudeerd. Deze heeft inmiddels zoveel emotionele waarde gekregen dat ik bang ben om hem te verliezen en hem niet meer om durf te doen. Een leuk armbandje dat ik samen met het andere armbandje zou kunnen dragen vind ik wel leuk. Deze zilveren armband met rosé gouden laagje van Rosefield vind ik heel mooi.

Sinds ik voor het eerst met een pet op heb hardgelopen tijdens de regen vind ik dit heel erg fijn. Hierdoor komt de regen niet in mijn ogen en heb ik er eigenlijk maar weinig last van. De pet die ik nu heb – knaloranje van WEURO – zit heel fijn, maar vind mijn vriend niet zo mooi. De kleur is behoorlijk heftig, dus hij heeft wel een punt. Het is hetzelfde model als de linkerpet van Adidas. Die pet zou een veilige keuze zijn, want ik weet dat hij fijn zit, maar ik denk dat ik de rechterpet van Nike iets mooier vind. Deze is echt zwart in plaats van donkergrijs en het logo is een stuk subtieler.

 

Om nog maar even in de hardloopsferen te blijven lijkt een FlipBelt me ook wel leuk om mezelf cadeau te geven. In de zomer draag ik tijdens het hardlopen altijd een look-a-like FlipBelt om al mijn spullen in te stoppen. Ik ga nooit van huis zonder sleutels, rijbewijs, bankpas, telefoon, iPod en soms neem ik ook gelletjes mee. Met name dat laatste kan in mijn look-a-like FlipBelt nog wel eens schuiven of eruit vallen, daarom lijkt deze FlipBelt met rits me wel fijn. Ik vind het wel jammer dat hij maar een vakje met rits heeft en niet ook eentje aan de achterkant.

Dit zijn twee hele random producten. Links is een zwarte weegschaal van Grundig. Mijn weegschaal is in de afgelopen weken gesneuveld. De batterij was op en sinds ik een nieuwe batterij erin heb gedaan geeft hij mijn gewicht niet meer nauwkeurig aan. Met ‘niet nauwkeurig’ bedoel ik dat hij zegt dat ik zo’n 94/95 kilo weeg terwijl ik eigenlijk zo’n 40/45 kilo minder weeg. Ik merk de afgelopen weken rond de feestdagen dat ik het best vervelend vind dat ik niet weet hoeveel ik weeg. Ik sta niet vaak op de weegschaal (nog minder dan een keer per week), maar als ik erop sta wil ik wel dat hij het gewoon doet. Hetzelfde geldt voor mijn fietsbel. Deze is verbogen waardoor ik hem open moet draaien om er geluid uit te krijgen. Het nadeel daarvan is dat hij de hele weg blijft rinkelen tijdens het fietsen wat irritant is. Een nieuwe fietsbel kan ik dus ook wel gebruiken.

Mijn vriend heeft een Switch waar ik uiteraard ook gebruik van mag maken. Dat heb ik ook gedaan door afgelopen november voor het eerst een spelletje voor mezelf te kopen. Wat ik fijn vind aan het kopen van een Switch game is dat zowel ik als hij er plezier van heeft. Het is dus niet alleen een cadeautje aan mezelf, maar ook voor hem. Roller Coaster Tycoon lijkt me wel leuk omdat dat natuurlijk heel erg old school is. Vroeger heb ik dit echt uren lang gespeeld op de computer. Harry Potter behoeft denk ik weinig uitleg. Ik houd van Harry Potter, heb de films al ontelbare keren gezien en de boeken al meerdere keren gelezen.

Ik ben er nog niet helemaal uit wat ik ga kopen van de cadeaubon. De weegschaal heb ik al besteld en zal in de komende dagen wel worden bezorgd. Ik denk dat de Nike pet en fietsbel ook snel zullen volgen. Dan kan ik nog kiezen tussen een Switch spel en het armbandje.

Wat zou jij kiezen?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *