Dit was mijn week #11

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman sport watch sporthorloge GPS Garmin running shoes hardloopschoenen hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl eindhoven nature sunset zonsondergang sunrise zonsopkomst

Het was weer een bijzondere week. Ik probeerde veel nieuwe dingen en dronk onder andere voor het eerst een kopje koffie. Daarnaast heb ik veel gesport, films gekeken en mijn vaders verjaardag gevierd. Ook ben ik naar de stad geweest en heb ik mijn minstens 5 jaar oude sandalen eindelijk vervangen. Lees verder om te zien wat ik deze week heb gedaan.

contract ondertekenen nieuwe baan droombaan woman girl vrouw brunette signing

Zondag 14/06

Mijn zondagochtend begon ik met het ondertekenen van een contract. Ik ga namelijk training geven bij de studenten turn vereniging waar ik nu zelf 5 jaar lid van ben. Door Corona heeft het iets langer geduurd, maar vanaf deze week (als je dit leest) gaan de trainingen weer beginnen! Wel in een aangepaste vorm uiteraard. De rest van de ochtend heb ik besteed aan het poetsen van onze woning. ’s Middags ging ik even de stad in omdat ik wat belangrijke dingen nodig had. Bij sommige winkels waren de pashokjes dicht en bij andere stond er een mega lange rij. Erg leuk winkelen is het zo niet. ’s Avonds keken we de film Tag (deze was leuker dan ik had verwacht) en heb ik nog wat gelezen voordat ik naar bed ging.

Maandag 15/06

’s Ochtends gebeurde er iets wat mij nooit overkomt. Ik had me verslapen! Ik werd pas rond 7 uur wakker in plaats van de gebruikelijke 5/6 uur. Hierdoor had ik ’s ochtends geen tijd meer om hard te lopen en moest ik mijn rondje even uitstellen. Als lunch aten we deze middag wentelteefjes. Dit had ik nog nooit eerder op, maar smaakte erg goed. In de middag kwam er een monteur langs om ons raam te maken. Deze kon namelijk opeens niet meer dicht. Het was niet heel vervelend, maar wel fijn dat het nu is gemaakt. Na mijn werkdag ging ik alsnog mijn rondje van de ochtend inhalen en liep ik met een hele omweg naar de supermarkt omdat we nog twee ingredi├źnten nodig hadden voor het avondeten. ’s Avonds hebben we wederom Netflix gekeken.

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman sport watch sporthorloge GPS Garmin running shoes hardloopschoenen hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl eindhoven nature wood forest bos koffie coffee late macchiato caramel dolce gusto

Dinsdag 16/06

De ochtend begon ik met een fijne core workout. Ik doe bijna altijd dezelfde oefeningen. Zonder warming-up en cooling down duurt deze maar 20 minuutjes. Ik was deze ochtend zo moe dat ik behoefte had aan koffie – wat ik nog nooit heb gedronken. Ik probeerde het te rekken, maar uiteindelijk heb ik er aan toegegeven. Ik nam een latte macchiato caramel en deze smaakte helemaal niet zo verkeerd als ik had verwacht. Daarna had ik een rustig werkdagje en kreeg ik in de middag te horen dat een vriendin van me geslaagd was en nu ook klaar is met studeren. ’s Avonds keken we de film Crazy Rich Asians en heb ik wederom gelezen.

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman sport watch sporthorloge GPS Garmin running shoes hardloopschoenen hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl eindhoven nature wood forest bos brownies dr oetker salted caramel sweets bakery goods

Woensdag 17/06

Op woensdag begon ik mijn dag met een hardlooprondje. Het was mega warm, wat het lopen een stuk zwaarder maakte. Het geplande uur heb ik dan ook niet volgehouden, maar ik heb alsnog 6 kilometer kunnen lopen. ’s Ochtends had ik een belangrijke meeting waar ik later meer over kan vertellen. De rest van de dag heb ik gewerkt en ’s avonds heb ik salted caramel brownies gemaakt. Deze zijn een stuk smeu├»ger dan normale brownies, waardoor ze binnen no-time op waren. De volgende keer doe ik er wel iets minder saus overheen.

auto car ford ka small present cadeau gift big panter print verjaardag birthday trunk kofferbak

Donderdag 18/06

De hele nacht werd ik lek geprikt door muggen. Als gevolg daarvan had ik muggenbulten die zoveel jeukte dat ze me ’s nachts wakker hielden. Ik heb dan ook heel slecht geslapen en was vroeg wakker. Ik heb Netflix gekeken, een full-body workout gedaan, ontbeten en gedoucht nog voordat ik om 8 uur naar de supermarkt vertrok. Na een fijne werkdag maakte ik snel wat eten omdat ik ’s avonds naar mijn ouders ging. Mijn vader was deze dag namelijk jarig! Ik had twee enorme dozen bij me die zo groot waren dat ze niet eens in mijn auto paste. Het ene cadeau is voor zijn verjaardag en het andere voor vaderdag. Omdat ze bij elkaar horen heb ik ze allebei met zijn verjaardag alvast gegeven. Het werd geen groot verjaardagsfeest; ’s avonds waren alleen ik en mijn oom op bezoek gekomen zodat we voldoende afstand van elkaar konden bewaren.

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman sport watch sporthorloge GPS Garmin running shoes hardloopschoenen hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl eindhoven nature sunset zonsondergang sunrise zonsopkomst

Vrijdag 19/06

Deze ochtend stond ik om 5 uur al op omdat ik een snelle lange duurloop had gepland. Het was heerlijk loopweer, maar helaas deden mijn ribben onwijs veel pijn als ik mijn tempo versnelde. Ik besloot dat een rustig rondje lopen beter zou zijn dan helemaal niet lopen. Erg comfortabel was het niet, maar ik heb het alsnog een uur weten vol te houden. Na mijn werkdag hebben we wederom een film gekeken. Deze keer Monsters University die gewoon op tv werd uitgezonden. ’s Avonds kwam er nog een vriend langs waarmee we een drankje hebben gedronken. Het was zo gezellig dat ik een stuk later in bed lag dan normaal.

Zaterdag 20/06

Dat ik de dag ervoor laat naar bed ging, merkte ik de volgende ochtend. Ik kan dus niet uitslapen waardoor ik gewoon om 5 uur wakker werd. Uiteindelijk ben ik gelukkig weer in slaap gevallen en werd ik om 6 uur wakker. De hele ochtend had ik maar weinig energie. In de middag zijn mijn vriend en ik naar de stad gegaan om een cadeau voor zijn vader te halen. Zondag (gisteren) was het namelijk vaderdag en waren we uitgenodigd voor een lunch. Daarna hebben we een verrassend lekkere lunch gegeten in de stad.

Vervolgens zijn we nog een paar schoenenwinkels in gegaan. Ik kan me herinneren dat ik het enige paar sandalen wat ik heb al droeg in de zomer van 2015. Deze zijn dus wel aan vervanging toe. Uiteindelijk scoorde ik voor een leuke prijs nieuwe sandaaltjes waar ik erg blij mee ben. We hadden gepland om de rest van de middag veel te doen, maar uiteindelijk waren we allebei te moe. We hebben dus lekker niets gedaan! Of nou ja, het huishouden heb ik even gelaten voor wat het was en ik ben deze blog gaan typen. De avond hebben we besteed aan het doen van administratieve zaken. Dat was niet heel leuk, maar wel noodzakelijk.

Heb jij ook genoten van het lekkere weer afgelopen week?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *