Dit was mijn week #12

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl woman

Ik geloof dat ik in juni mijn laatste ‘dit was mijn week’ schreef. Ik ben er destijds mee gestopt omdat ik naast werken voornamelijk bezig was met zaken regelen rondom de aankoop van ons huis wat ik nog even geheim wilde houden. Er bleef zo erg weinig over waar ik over kon schrijven. Daarna ben ik deze twee-wekelijkse blog uit het oog verloren. Tot nu! Ik laat je weer zien wat ik afgelopen week heb gedaan. En dat was een hele leuke week.


boek book books boeken the hating game

Zondag 10/01

Op zondag begon ik mijn dag met het uitlezen van The Hating Game. Ik wilde dat eigenlijk de avond ervoor al doen, maar dan zou het een korte nacht worden. Dit boek was echt zo leuk. Ik ben dan ook heel blij hij verfilmt wordt. Hierbij heb ik een aantal blogs geschreven (die je afgelopen week al kon lezen). Mijn middag was verder niet zo spannend. De dag ervoor hebben we onze kerstboom de deur uit gedaan en lag mijn auto helemaal onder de naalden. Toen ik deze wilde opzuigen bleek dat de batterij van onze stofzuiger op was. Dit klusje heb ik op zondag alsnog afgemaakt. In de avond kwam ik erachter dat er een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt is begonnen. Dat heb ik nog gekeken voordat ik naar bed ging.

Maandag 11/01

Ik begon mijn week met een herstelloopje in de ochtend. Ik hield het bij 5 kilometer terwijl ik ondertussen naar de Trust Nobody podcast luisterde. Deze is overigens echt een aanrader als je naar Wie is de Mol kijkt en wel hulp kunt gebruiken bij jouw zoektocht naar de mol. Daarna ben ik achter mijn computer gekropen en heb ik de hele dag gewerkt. Maandag was tevens ook de eerste werkdag van mijn nieuwe manager. Tot dan rapporteerde ik direct aan de CCO. Het is heel fijn dat er nu iemand is met marketing ervaring die de touwtjes in handen neemt. Op maandag avond houden mijn vriend en ik altijd een movie night. Het was dit keer mijn beurt om de film uit te kiezen en dat werd Abduction.

Borrelpakket

Dinsdag 12/01

Tijdens mijn werkdag ging opeens de bel en stond er een bezorger voor de deur met een gigantisch borrelpakket. Hierin zaten allemaal lekkere drankjes en snacks, gekregen van mijn werkgever. Deze kunnen we later in de week tijdens de pubquiz gebruiken. Heel erg leuk! Aan het einde van de middag had ik ook mijn eerste kennismaking met mijn nieuwe manager. Ze woont in Californië waar het 9 uur eerder is, dus een moment plannen waarop ik nog werk en zij niet slaapt is nog even een uitdaging. Uiteindelijk moest ik overwerken, maar dat vind ik meestal niet zo heel erg. De eerste indruk was in ieder geval erg positief. Ik heb onwijs veel zin om met al haar nieuwe plannen aan de slag te gaan en onze marketing strategie naar een hoger niveau te tillen. In de avond keken we nog een aflevering van La Casa de Papel, waarom hebben we dit nooit eerder gekeken?

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl woman

Woensdag 13/01

Mijn ochtend begon ik weer met een rondje hardlopen. Ik had weer eens zin in een korte interval training en liep tien keer 1 minuut hard met daartussen 1 minuut in duurtempo. Ondertussen luisterde ik naar het tweede deel van de Trust Nobody podcast waardoor de tijd voorbij vloog. Ik moest wederom overwerken en heb de avond op de bank met een boek gespendeerd.

boek book books boeken the hating game

Donderdag 14/01

Mijn werkdag sloot ik op donderdag af met een online pubquiz. 42 collega’s deden hier aan mee waardoor het erg gezellig was. Je kon echter wel merken dat de quiz bedoeld is voor de oudere generatie, want de meeste vragen gingen over dingen die in de vorige eeuw zijn gebeurd toen ik nog niet eens was geboren. Ach ja, gezellig was het in ieder geval wel. Toen de quiz was afgelopen had mijn vriend ondertussen boodschappen gedaan en zorgde hij voor het eten. Dat was echt heel erg fijn. In de avond hadden we nog een lichte crisis op werk, maar deze is uiteindelijk ook opgelost.

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl woman

Vrijdag 15/01

Vrijdag begon ik wederom mijn ochtend met een hardlooprondje. Dit werden uiteindelijk 6 redelijk snelle kilometers (voor mijn doen). Ik had een onwijs drukke werkdag en werd continue gebeld door collega’s. Uiteindelijk was ik het overzicht een beetje kwijt doordat er in een keer heel veel op mijn bordje terecht kwam. Ik maakte een to do lijst voor mezelf en kruiste er die dag al een aantal taken vanaf. Ondanks dat ik het druk had stopte ik die dag wat eerder met werken. Mijn hoofd stroomde overvol en had even wat rust nodig. Bovendien hadden alle taken geen prioriteit en kon ik ze prima uitschuiven naar maandag. Bovendien had ik deze week een paar uur overgewerkt waardoor ik nu deze compensatie uren kon opnemen. Daar heb ik dan ook gebruik van gemaakt. Ik heb eerst allerlei dingen gedaan zoals wat boeken in de minibieb in mijn straat leggen en boodschappen. Daarna plofte ik met een boek op de bank. Ik las Het Duistere Meer uit; mijn eerste thriller van dit jaar.

Zaterdag 16/01

Deze nacht had ik onwijs slecht geslapen. Doordat het weekend was ging ik pas om 12 uur naar bed, maar iets na 4 uur werd ik alweer wakker en kon ik niet meer slapen. Ik ben toen maar de laatste aflevering van Bridgerton gaan kijken. Dit is zo’n leuke serie! Ik vond het wel jammer dat ik al vrij vroeg in de serie kon raden wie Lady Whistledown was, maar op internet las ik dat vele het niet zagen aankomen. Toen ik uit bed ging heb ik eerst wat foto’s voor Bookstagram gemaakt, daarna ben ik blogs gaan schrijven – waaronder deze. De rest van de dag spendeerde ik op de bank met een boek.

Hoe was jouw week?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *