Dit was mijn week #13

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl woman sunset zonsondergang

Het was weer een drukke week! Ik had veel meetings en moest ook een paar keer overwerken. Mijn week begon ik niet zo goed, maar eindigde ik met iets waardoor ik afgelopen weekend stuiterend heb doorgebracht. Benieuwd naar wat ik allemaal heb gedaan? Lees dan snel verder.

watermolen

Zondag 24/01

Op de planning stond dat ik zaterdag een duurloopje zou doen, maar toen ik wakker werd had ik zoveel hoofdpijn dat ik tijdens mijn warming-up het heb opgegeven. Zondagochtend was helaas niets anders. Omdat ik toch wat beweging wilde ben ik naar een park gefietst en heb ik samen met mijn ouders een mooie wandeling van 5 kilometer gemaakt. Tijdens dit rondje ontdekte ik ook weer mooie hardlooproutes waar ik in het weekend of in de zomer zeker gebruik van kan maken. Buiten was het toch best fris op de fiets, dus toen ik thuis kwam heb ik mezelf opgewarmd met een warm bad. De rest van de dag heb ik gelezen en in de avond keek ik Heel Holland Bakt.

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl woman sunset zonsondergang

Maandag 25/01

Deze week is de Annual Sales Meeting van mijn werk. Normaliter komen al onze sales rep’s en resellers van over de hele wereld naar Nederland voor updates, trainingen en case studies. Door Corona kon dat natuurlijk niet waardoor het nu volledig digitaal was. Ik heb dit keer vrij weinig aan de voorbereidingen hoeven doen, maar ik had wel iedere middag van 14:00 tot 17:00 uur webinars. Een erg drukke week dus!

In de ochtend werd ik voor de derde dag op rij wakker met hoofdpijn. Voor de derde keer had ik mijn hardloopkleding aangedaan en na een mislukte warming-up dit weer uitgetrokken. In de middag zakt de hoofdpijn gelukkig wel waardoor ik nu besloot om een keertje na werk te gaan lopen. Het grote voordeel hiervan was dat ik de helft van mijn rondje nog tijdens zonsondergang liep en niet in het pikkedonker. Uiteindelijk heb ik een klein rondje van 5 kilometer gelopen. Zoals iedere maandag avond was het ook afgelopen week movie night. We keken de film Mortal Engines die gewoon op TV te zien was.

boek book books boeken

Dinsdag 26/01

Op dinsdag had ik onwijs veel meetings en kon ik maar weinig dingen van mijn to-do lijstje afstrepen. Toch waren de meetings wel erg nuttig en voelde ik me alsnog productief. Afspraken maken om vooruit te kunnen met projecten is ook belangrijk. In de avond heb ik voor het eerst ontbijtmuffins gebakken. Ik ben mijn ontbijtje van magere kwark met cruesli na bijna 3 jaar helemaal zat dus ik ben op zoek naar een vervangend ontbijtje en hoopte dat dit lekker en voedzaam zou zijn. Het bleek helaas geen succes.

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl woman

Woensdag 27/01

Ik begon mijn ochtend met een rondje hardlopen van 6 kilometer. Het was erg koud en nat dus ik had geen behoefte om langer buiten te zijn. Het is ook niet aan te raden om, om 7:00 uur ’s ochtends als het nog helemaal donker is en jij praktisch de enige op straat bent, naar een thriller te luisteren. De rest van de dag heb ik uiteraard gewerkt en in de avond heb ik op de bank gezeten met een boek.

Donderdag 28/01

Deze ochtend heb ik heerlijk uitgeslapen. Dat doe ik eigenlijk bijna nooit. Ik hoefde pas om 8:15 op te staan en tot die tijd heb ik in bed gelegen. Dat was ook wel eens lekker voor een keertje. Deze dag had ik bijna alleen maar meetings en presentaties. ’s Avonds heb ik nog even over moeten werken, maar het was wel een zeer interessante meeting die onder andere ging over mijn toekomst bij het bedrijf waar ik werk. Spoiler: Die ziet er behoorlijk rooskleurig uit. Na die meeting was het al best laat en had ik behoorlijk veel trek gekregen. Het ging me te lang duren als ik eerst nog naar de supermarkt moest gaan, dus ik flanste wat in elkaar met ingrediënten die we nog in huis hadden. Het werd nasi. Deze vegetarische Oosterse stukjes van Garden Gourmet zijn trouwens best lekker.

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl woman

Vrijdag 29/01

Vrijdag begon ik wederom mijn ochtend met een rondje hardlopen. Ik wilde graag 8 kilometer lopen, maar het waaide enorm hard waardoor het best zwaar was om tegen die wind in op te boksen. Ook kwamen er behoorlijke plensbuien naar beneden vallen waardoor ik het na 6 kilometer wel weer genoeg vond. De rest van de dag heb ik gewerkt. Voor mij was het alweer de laatste dag van de ASM, maar wel een hele interessante. Op vrijdag werd er ook een pakketje van Zalando bezorgd. Ik had een super mooie bordeaux rode sportbroek van Nike besteld als cadeautje aan mezelf voor het lopen van die hele snelle 10 kilometer.

Zaterdag 30/01

Mijn ochtend begon ik met het werken aan een project waar ik al ruim een half jaar mee bezig ben. Ik ben nu echt de puntjes op de i aan het zetten. Deze ochtend deed ik iets waardoor het opeens heel echt werd en ik mijn enthousiasme bijna niet kon bedwingen. Ik vind het in ieder geval super gaaf en ontzettend spannend om dit de wereld in te gooien. Ik denk dat ik het over een klein maandje wel met jullie kan delen. Daarna ben ik blogs voor de komende week gaan schrijven en de rest van de dag heb ik voornamelijk gelezen. Het was een heerlijke luie zaterdag die ik uiteraard afsloot met Wie is de Mol. Ik zit al sinds aflevering 2 op Splinter dus ik hoop dat hij er snel uitvliegt zodat ik eindelijk eens uit mijn tunnel kan komen.

Zaterdag heb ik overigens ook een winactie op mijn Instagram online gezet. Hij loopt nog de hele week dus je kunt nog steeds meedoen!

Wie verdenk jij?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *