Dit was mijn week #14

Afgelopen week was er eentje met vele ups en downs. Ik voelde me niet lekker en had weinig energie. Ik kreeg een aantal Corona-symptomen waardoor een test moest laten doen. Door het winterse weer kon ik niet naar buiten (glad) om te hardlopen en zat ik de hele week binnen. Aan het einde van de week werd alles een stuk beter doordat ik goed nieuws kreeg, een heel leuk pakketje ontving en eindelijk naar buiten kon om te gaan schaatsen.

Zondag 07/02

Toen ik zondagochtend wakker werd, waren alle straten en daken helemaal wit door een dikke laag sneeuw. Ondanks dat het behoorlijk hard waaide ben ik toch eventjes naar buiten gegaan om een stukje hard te lopen. Mijn plan was om gewoon wat minder snel en minder ver te gaan lopen dan ik normaal zou doen. Uiteindelijk heb ik het bij 3 kilometer gehouden. De straten waren heel erg onregelmatig door de sneeuw. De laatste keer dat ik op zo’n ondergrond liep overbelaste ik mijn enkel. Aangezien ik net ben hersteld van een 4 maande durende blessure wilde ik het niet riskeren. Dan maar even een weekje niet hardlopen. In de middag maakte ik de illustratie af voor de winnaar van mijn winactie. Ook schreef ik een aantal blogs. In de avond keek ik wat series met mijn vriend voordat ik Heel Holland Bakt aanzette.

Maandag 08/02

Maandag werd ik vroeg wakker en besloot ik om ik voor werk nog even wat blogs voor afgelopen week te schrijven. Hier kwam ik in het weekend niet aan toe. Tijdens het werken was het zo koud op mijn werkplek dat ik mijn ski-jas aantrok. Die heb ik de rest van de week nog aangehad een heeft me lekker warm gehouden. ’s Avonds was het zoals iedere maandag weer een filmavond bij ons. We keken de film Spenser Confidential.

Dinsdag 09/02

Dinsdag is voor mij een hardloopdag. Omdat er nog steeds sneeuw lag buiten besloot ik om in plaats hiervan thuis een work-out te doen. Na een warming-up deed ik 40 minuten lang een HIIT training. Dat was best even afzien. De ASR Vitality app was het hier niet mee eens. Mijn hartslag was volgens de app niet hoog genoeg om er punten aan toe te kennen. Na een douche en ontbijt ben ik gaan werken. Halverwege de dag kwam er een groot pakket binnen. Mijn vriend wilde voor zijn verjaardag (1 maart) graag een nieuwe prullenbak, dus die had ik een uitgezocht. Het is een helemaal zwarte rechthoekige geworden die automatisch open en dicht gaat. Ik besloot dat hij hem nu al mocht hebben en niet twee weken hoefde te wachten tot het maart zou zijn. Op de dag zelf krijgt hij dan nog een leuk cadeau. 🙂

Woensdag 10/02

Woensdag was ik niet helemaal fit en had ik maar weinig energie. Ik werd verkouden en voelde me een beetje grieperig. Een hele werkdag lang geconcentreerd werken lukte me dan ook niet. Ik besloot om mezelf niet te pushen en productief te werken wanneer ik dit kon, en eventjes een korte pauze te nemen wanneer ik deze nodig had. Aan het einde van de dag had ik ook nog eens een paar lange meetings. Toen die voorbij waren was ik helemaal gesloopt. Tijdens het eten besloot ik voor de zekerheid om toch maar een Coronatest in te plannen aangezien ik verschillende symptomen had.

Donderdag 11/02

In de ochtend mocht ik naar de Corona teststraat. Dat was voornamelijk heel lang wachten. De Corona test zelf was niet heel prettig, maar gelukkig wel zo voorbij. In de middag bakte ik American pancakes voor mij en mijn vriend omdat ons brood op was doordat ik sinds vrijdag geen boodschappen meer had gedaan. Mijn trainingen sloeg ik ook over doordat ik hier niet fit genoeg voor was.

boek book books boeken

Vrijdag 12/02

Omdat ik afstand moest houden van mijn vriend sliep ik deze nacht (evenals de nacht ervoor) in de logeerkamer. Waar mijn vriend normaal ligt, stond daar een muur. In mijn slaap was ik me daar niet helemaal van bewust waardoor ik tijdens het omdraaien met mijn hand vol tegenaan stootte. Het gevolg? Een gekneusde vinger! Ja, ik ben zo onhandig dat ik zelfs in mijn slaap mijn vinger kan kneuzen.

In de middag kreeg ik een telefoontje met de uitslag: ik had geen Corona maar een gewone verkoudheid. Dat was een hele opluchting. Ik keek er naar uit om ’s avonds weer in mijn eigen bed te kunnen slapen en naar buiten te mogen. Diezelfde middag stond er nog meer leuks op mij te wachten; ik ontving een recensie exemplaar van De Verborgen Apotheek die in maart uitkomt.

In de avond deed mijn vinger zoveel pijn dat ik even dacht dat hij misschien wel gebroken zou zijn. Alle symptomen van een gebroken en een gekneusde vinger zijn vrijwel hetzelfde, dus het is zonder foto moeilijk te zien. Ik heb het toch nog maar even afgekeken, wat pijnstillers genomen en ben naar bed gegaan.

Zaterdag 13/03

In de ochtend deed ik eindelijk hetgeen waar ik al heel lang naar uit keek: ik ging schaatsen! Helemaal voorbereid ging ik net na zonsopkomst naar de Karpendonkseplas. Door mijn gekneusde vinger moest ik extra voorzichtig zijn. Als ik nu zou vallen zou dat immers extreem pijnlijk zijn. Ik heb er wel onwijs van genoten! Het was heerlijk om even een paar uurtjes ongestoord over het ijs te kunnen glijden. Toen het aan het einde van de ochtend druk begon te worden heb ik mijn schaatsen weer uitgetrokken. Ik had geen Corona en wilde dat graag zo houden. Die middag las ik het boek wat ik aan het lezen was (From Lukov with love) uit en begon ik meteen in De Verborgen Apotheek.

In de avond keek ik uiteraard weer naar Wie is de Mol? Al sinds aflevering 2 zit ik op Splinter, omdat mijn gevoel steeds meer zei dat hij het niet kon zijn en ik mijn ogen ook open moet houden voor andere ben ik een tweede verdachte in de gaten gaan houden. Zij is er dit weekend uitgevlogen dus nu zit ik nog dieper in mijn Splinter tunnel. Zou ik het dan nu vanaf het begin af aan al goed hebben? Of ben ik gewoon heel erg goed om de tuin geleid door de vrouwen?

Heb jij afgelopen week van het winterse weer genoten?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *