Dit was mijn week #7

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman sport watch sporthorloge GPS Garmin running shoes hardloopschoenen hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl eindhoven zonnebril sunglases goodr

Afgelopen week was voor mij heel erg leuk. Ik kreeg net voor het Paasweekend ontzettend goed nieuws wat ik die week wereldkundig kon maken. Hier kreeg ik ook heel veel leuke en lieve reacties op. Pasen was dit jaar wel iets anders dan normaal, doordat we nu natuurlijk niet naar familie konden gaan. In plaats daarvan heb ik een extra lang stuk hardgelopen en even rustig aan gedaan. Een week geleden kreeg ik onverwacht een financiële tegenvaller, halverwege de week werd deze opeens goedgemaakt door een meevaller. Benieuwd naar wat ik vorige week allemaal heb gedaan? Lees dan verder!

Eten, bidden, beminnen eat, pray, love Elizabeth Gilbert boek book bookcase bookshelf bookshelves boekenkast lezen reading

Zondag 12/04

Het was de bedoeling dat ik deze zondagochtend (zoals iedere zondagochtend) een duurloopje zou gaan doen. Helaas werd ik deze ochtend om 3 uur ’s ochtends al wakker en ben ik daarna niet meer in slaap gevallen. Omdat er een lange duurloop op de planning stond wilde ik die liever na een goede nachtrust doen. Ik besloot dus om deze een dagje naar voren te schuiven. Gelukkig kon dat doordat het Paasweekend was.

In de ochtend ben ik een boek gaan lezen in plaats van hardlopen. Ook heb ik met mijn nieuwe telefoon gespeeld die ik de dag ervoor had gekocht. Met mijn vorige telefoon kon ik opeens niet meer bellen. Een reparatie was erg duur en de kans was groot dat hij vroeg of laat weer kapot zou gaan. Omdat ik tijdens deze quarantaine periode erg veel moet bellen (ook voor mijn werk) heb ik maar meteen een nieuwe gekocht. Ik heb inmiddels al een blog geschreven over mijn nieuwe telefoon.

Pasen hebben we niet echt gevierd. Op zaterdag zijn we gaan gourmetten omdat ik goed nieuws had gekregen en mijn vriend een deadline heeft gehaald waar hij al maanden naartoe aan het werken was. In de middag heb ik dus voornamelijk het huishouden gedaan en op de bank gezeten. In de avond hebben we zoals inmiddels gewoonte is geworden Marios Bros gespeeld en wat afleveringen van Community gekeken.

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman sport watch sporthorloge GPS Garmin running shoes hardloopschoenen hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl eindhoven

Maandag 13/04

Zoals ik de vorige dag met mezelf had afgesproken stond ik op maandagochtend vroeg op om een lang stuk te gaan hardlopen. Ik had mijn hardloopkleren al aan toen ik besloot om toch naar de signalen te luisteren die mijn lichaam me gaf. Ik had een lege maag wat voor een oncomfortabel gevoel zorgt. Normaal zou ik dit negeren, maar nu besloot ik om toch maar eerst te gaan ontbijten. Iets later dan gepland stond ik alsnog buiten voor mijn duurloop. Deze ging onwijs lekker waardoor ik echt heb kunnen genieten van dit loopje. Uiteindelijk tikte ik de 18 kilometer aan en liep ik met een gemiddelde pace van 6’28 per kilometer.

Ik had besloten dat ik deze maandag helemaal niets ging doen. Na een tweede ontbijt ging ik daarom lekker in bad uitrusten met een boek. Ik ga bijna nooit in bad, maar na zo’n lange duurloop vind ik dat wel fijn. De rest van de middag heb ik voornamelijk op de bank met mijn boek gespendeerd. ’s Avonds heb ik wederom nog even Mario Bros gespeeld en Community gekeken. Ik ging lekker vroeg naar bed zodat ik voor het slapen gaan mijn boek nog uit kon lezen.

contract ondertekenen Electude nieuwe baan droombaan woman girl vrouw brunette signing

Dinsdag 14/04

Op Goede Vrijdag kreeg ik van mijn HR Manager een mailtje met daarin een nieuwe arbeidsovereenkomst en een vacature van de functie de mij werd aangeboden. Ik vervang momenteel iemand die met zwangerschapsverlof is, dus eigenlijk zou ik nog maar een maand werkzaam zijn bij mijn huidige werkgever. Gelukkig kreeg ik de week ervoor al te horen dat ze me graag wilden houden en mij een aanbod gingen doen. Ik wist dat ze erg tevreden over mij waren dus het kwam niet als een totale verrassing dat ik een nieuw contract aangeboden kreeg. Het was voor mij echter wel een verrassing dat deze arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd is mét een salarisverhoging. Ik heb misschien wel even een traantje van blijdschap moeten laten. De functie die ze me hebben aangeboden was, zoals je hier al kon lezen, helemaal op mijn lijf geschreven. Deze functie was natuurlijk ook speciaal voor mij gecreëerd.

Op dinsdagochtend was het eerste wat ik deed dus het ondertekende contract retour sturen naar de HR Manager. Ik wilde een aantal mensen dit nieuws graag persoonlijk delen, dus ik heb veel gebeld en gemaild die ochtend. Daarna heb ik het op social media gedeeld. Ik heb zo ontzettend veel felicitaties en hartverwarmende berichtjes gekregen. Een aantal mensen hebben me ook speciaal opgebeld om me te feliciteren. Heel erg lief. Het is heel erg mooi om te zien dat iedereen ondanks deze gekke periode heel erg blij voor me is.

De rest van de dag heb ik lekker productief gewerkt en veel dingen van mijn to do lijstje af kunnen strepen. De avond hebben we zoals bijna iedere avond met Marios Bros en Community gespendeerd. Wel heb ik nog motivatie gevonden om een home workout te doen. Ik doe dan de oefeningen uit deze blog. Een van de voordelen van thuis sporten is dat ik mijn shirt uit kon doen toen ik het warm kreeg. In de sportschool zou ik dat nooit hebben gedaan. Voor het slapen gaan las ik nog een eventjes in een nieuw boek. Ik ben nu ‘Zusje’ aan het lezen.

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman sport watch sporthorloge GPS Garmin running shoes hardloopschoenen hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl eindhoven zonnebril sunglases goodr

Woensdag 15/05

Ik was deze ochtend vroeg wakker waardoor ik besloot om uit bed te gaan en een uurtje eerder te beginnen met werken. Dan zou ik ook een uur eerder mijn computer uit kunnen zetten en gaan hardlopen. Mijn vriend heeft deze week vakantie. Ik vind het dan wel fijn om ‘op tijd’ klaar te zijn zodat we de hele avond nog samen hebben. Ik was dus op tijd klaar met werk deze dag en kon lekker gaan hardlopen.

De eerste paar kilometers gingen moeizaam; ik moest er echt inkomen. Waarschijnlijk komt dat door het warme weer. Het is zo raar deze tijd. Zondag liep ik met een lange tight, een longsleeve én een regenjasje. Nu liep ik in een tshirt met een short en had ik het alsnog veel te warm. Uiteindelijk heb ik heerlijk gelopen en twijfelde ik of ik niet nog een ommetje zou maken. Dat heb ik toch maar niet gedaan omdat ik op maandag al 18 kilometer had gelopen. Uiteindelijk heb ik alsnog 7 rustige kilometers gelopen als herstelloopje met een gemiddelde pace van 6’30 per kilometer. Na een douche en avondeten heb ik de rest van de avond op de bank gespendeerd met Community. Ik wilde nog wat lezen in bed, maar ik was zo moe dat ik al in slaap was gevallen voordat ik het boek had geopend.

Donderdag 16/05

Deze ochtend werd ik wederom rond 6 uur ’s ochtends wakker. Ik besloot om gewoon uit bed te gaan en het extra uurtje wat ik over had als ‘me time’ te gebruiken. Ik wilde lekker op de bank gaan lezen of weer eens wat schetsen. Uiteindelijk heb ik geen van beide gedaan. In mijn agenda zag ik dat ik nog belastingaangiften moest doen. Ontzettend saai, maar ik ben wel blij dat ik het gedaan heb. Voor mij was het de eerste keer, waardoor ik er vrij weinig van snapte. Gelukkig heeft mijn moeder me via de telefoon kunnen helpen (bedankt mam!), waardoor het alsnog is gelukt. Ook als je geen oproep krijgt is het verstandig om toch even te checken wat er staat. Ik krijg nu namelijk een flink bedrag terug van de belastingdienst. Zo’n financiële meevaller is meer dan welkom nadat ik het weekend ervoor onverwacht een nieuwe telefoon moest kopen.

Verder was mijn werkdag vrij normaal en gebeurde er niet zoveel bijzonders. Na werk stapte ik op de fiets om even een frisse neus te halen en boodschappen te doen. Normaal is het altijd erg druk in de supermarkt als ik na werk nog ga. Dit keer was het juist heel erg rustig. Ik vind het nog steeds een goede maatregel dat iedereen een karretje mee moet nemen en zodra deze op zijn mensen de winkel niet meer in mogen. Na het boodschappen doen ben ik gaan koken. Na het eten had ik onwijs veel zin om weer aan de slag te gaan met de e-learning tot automonteur die ik volg. Toch heb ik dit uiteindelijk niet gedaan. In plaats daarvan heb ik mijn LinkedIn pagina vertaald naar het Engels. Een goede beschrijving van mijn werkzaamheden op papier zetten vind ik toch wel lastig. Iemand die hier wel heel goed in is?

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman sport watch sporthorloge GPS Garmin running shoes hardloopschoenen hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl eindhoven sunrise zonsopkomst

Vrijdag 17-04

Nog voor 6 uur ’s ochtends was ik wakker. Ik wilde namelijk graag voor het werk nog een rondje hardlopen. Als ik dat eenmaal in mijn hoofd heb, dan reageert mijn lichaam erop door extra vroeg wakker te worden. Heel fijn, want zo hoef ik geen wekker te zetten. Om half 7 stond ik dan ook buiten om te gaan lopen. De bedoeling was dat ik zes keer 5 minuten op tempo zou gaan lopen. Na twee kilometer warmlopen kwam ik erachter dat ik de training in mijn horloge helemaal niet had geselecteerd. Ik wilde niet nóg een kwartier inlopen dus ik besloot om er een fartlek van te maken. Uiteindelijk heb ik toch de 10 kilometer aangetikt en was ik voor 8 uur ’s ochtends weer thuis. Na een ontbijtje en een warme douche zat ik nog voor 9 uur achter mijn computer om aan de slag te gaan.

In de avond had ik maar liefst twee digitale vrijdagmiddagborrels. Als eerste had ik er eentje om 17:00 uur met al mijn collega’s van het hoofdkantoor waar ik zelf ook werk. Toen die was afgelopen kon ik even koken en eten. Daarna mocht ik meteen weer achter mijn computer kruipen voor de internationale borrel die om 20:00 begon. Ik werk in een internationaal team waardoor ik veel contact heb met mijn collega’s uit Amerika, Colombia, Verenigd Koninkrijk en China. Niet met iedereen heb ik evenveel contact, dus het was heel leuk om de andere gezichten ook weer eens te zien.

Toen ook die borrel afgelopen was kreeg ik het idee om de Sims op mijn laptop te installeren. Ik heb zowel Sims 3 als Sims 4 met voor allebei de ‘aan het werk’ uitbreidingen. Deze staan geïnstalleerd op mijn iMac die momenteel in een doos zit. Na de installatie bleek dat ik gewoon kon inloggen met mijn account en ik de Sims helemaal niet opnieuw hoefde te kopen. Mijn vorige spellen waren helaas niet opgeslagen, maar dit gaf me wel de kans om opnieuw te beginnen. De rest van de avond heb ik tot laat nog Sims gespeeld. Ik ging zelfs pas later dan mijn vriend naar bed en dat gebeurt echt nooit.

Zaterdag 18-04

Zoals gewoonlijk werd ik ’s ochtends weer vroeg wakker. Ik begon met het schrijven van blogs  terwijl ik Sims aan het spelen was. Ik had heel slim mijn toetsenbord gekoppeld aan mijn iPad zodat ik daar mijn blogs kon schrijven terwijl ik op mijn laptop kon Simsen. Heel productief was het niet, maar dat hoeft natuurlijk ook niet op zaterdagochtend. De rest van de ochtend heb ik nog achter mijn laptop gezeten.

In de middag had mijn vriend het leuke idee om onze favoriete eettentjes te ondersteunen door daar even onze lunch te gaan halen. Hij heeft uiteindelijk een pokebowl gekocht terwijl ik met lege handen naar huis ging. Mijn favoriete lunchplekjes waren helaas allemaal gesloten. Na onze lunch besloot ik om aan een nieuw projectje te beginnen. Toen ik na het lopen van mijn PR op de halve marathon een gigantische medaille kreeg, had ik de behoefte om mijn tijd hierin te zetten. Ik weet dat je medailles altijd kunt laten graveren, maar ik wilde het graag zelf doen. Op AlieExpress kocht ik dus voor een prikkie een metal stamp set waarmee ik zelf getallen in mijn medailles kon drukken. Het was even oefenen, maar uiteindelijk is het me gelukt om toch redelijk netjes al mijn tijden in mijn medailles te krijgen. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Mijn buren zullen helaas iets minder blij geweest zijn met de herrie die ik heb gemaakt. In de avond ben ik weer gaan lezen en hebben we nog even Netflix gekeken.

Sta jij ook regelmatig vroeg op?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *