Dit was mijn week #9

kuss me Kate the waitress Melissa Nathan boek book lezen reading cover

Afgelopen week was een hele goede week! Ik had iets minder zin om te gaan hardlopen, maar ik ben uiteraard wel gewoon gegaan. Daarnaast heb ik nog twee keer een thuis workout gedaan en  heel veel gelezen. Ook kreeg ik eindelijk een ‘go’ voor het project waar ik op mijn werk al een hele tijd mee bezig ben. Door de zeer strakke deadline en een aantal tegenslagen had ik het daar ook ontzettend druk mee.

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman sport watch sporthorloge GPS Garmin running shoes hardloopschoenen hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl eindhoven

Zondag 10/05

Mijn zondagochtend begon ik heerlijk met een klein duurloopje van 10 kilometer op de vroege ochtend. Het was warm en heel erg benauwd wat het lopen een stuk minder makkelijk maakte. Na een douche ben ik naar mijn ouders gereden om mijn moeder te verrassen voor moederdag. Ik had mijn cadeautjes al per post naar haar opgestuurd, maar het enige wat ze wilde was dat ik op bezoek kwam. Gelukkig hebben ze een grote tuin en een ruim huis waardoor het niet lastig was om 1,5 meter afstand te houden. De hele middag hebben we in de tuin gezeten en ’s avonds heeft mijn vader Chinees gehaald. Na het eten ben ik weer naar huis gegaan voor een rustig avondje.

Maandag 11/05

Ik was zoals gewoonlijk weer vroeg wakker waardoor ik nog even kon bloggen voordat mijn werkdag zou beginnen. Ik probeer zoveel mogelijk mijn normale tijden aan te houden, omdat ik veel calls heb met collega’s. Bovendien zou eerder beginnen erg onhandig zijn omdat ik voornamelijk samenwerk met mijn collega’s uit Massachusetts die pas om 14:00 onze tijd opstaan. Na het werk ben ik naar de supermarkt gegaan om boodschappen te doen. In de avond heb ik weer een thuis workout gedaan. Dit bevalt me wel! Ik zoek gewoon op youtube naar een workout en probeer die mee te doen. Ik heb alleen nog steeds geen yogamat waardoor ik de oefeningen nu op een handdoek doe. Als iemand tips heeft voor een stevige en dikke yogamat, dan hoor ik het graag.

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman sport watch sporthorloge GPS Garmin running shoes hardloopschoenen hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl eindhoven

Dinsdag 12/05

De ochtend begon ik weer met een rondje hardlopen. Ik liep tien keer 1 minuut en dat was pittiger dan ik had verwacht. Dat kan misschien ook komen doordat ik ze écht hard liep. Mijn snelste liep ik zelfs in 4’13. Daarna ben ik aan het werk gegaan. ’s Ochtends kreeg ik een telefoontje van mijn collega die me vertelde dat het project waar we al weken/maanden mee bezig zijn eindelijk is goedgekeurd en ik nu actie mag gaan ondernemen. Het was dan ook een hele vermoeiende werkdag doordat ik ontzettend veel in die 8 uur heb proberen te proppen. Deze dag ben ik ook begonnen aan het kijken naar het laatste seizoen van De Mol, het is wederom erg spannend! Na mijn werkdag was ik mentaal helemaal uitgeput dus deze avond viel ik vroeg in slaap.

kuss me Kate the waitress Melissa Nathan boek book lezen reading cover

Woensdag 13/05

Het boek wat ik aan het lezen was begon halverwege eindelijk interessant te worden. Voordat ik begon met werken heb ik dus eerst even een uurtje gelezen. Mijn werkdag was weer erg hectisch en druk, maar ik heb flinke stappen kunnen maken. ’s Avonds deed ik wederom een thuis workout. Ik heb de smaak nu helemaal te pakken. Ik deed dezelfde core workout als een week geleden. Toen had ik drie dagen erna nog steeds spierpijn dus ik was een beetje huiverig. Na deze keer had ik helemaal nergens last van terwijl het exact dezelfde workout was. Tijdens de oefeningen merkte ik al dat het makkelijker ging. Het is leuk om te zien dat je in zo’n korte tijd al vooruitgang kan maken,

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman sport watch sporthorloge GPS Garmin running shoes hardloopschoenen hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl eindhoven portret

Donderdag 14/05

Nu ik voortaan om-de-dag hardloop stond er op donderdag ochtend weer een hardlooptraining op de planning. Ik weet niet waarom, maar deze ging heel erg slecht. Het koste me ontzettend veel moeite om vooruit te komen. Ik was dan ook heel erg aan het vechten, waardoor ik besloot om vroegtijdig huiswaarts te keren. Na mijn lange werkdag (ik had ’s avonds nog een meeting) ben ik op de bank geploft met een boek (Kus me Kate). Ik had mezelf voorgenomen om het boek die dag uit te lezen, dat is helaas niet gelukt.

snowy hond dog Malteser malteeuws leeuwtje cute puppy

Vrijdag 15/05

Donderdag had ik het boek nog niet uitgelezen, waardoor ik vrijdag voor werk de laatste 30 bladzijden las. ’s Ochtends kreeg ik van mijn moeder ook het slechte nieuws dat mijn hondje (Snowy) ziek is. Ze wil niet meer eten en alles komt er weer uit. Ik krijg gelukkig veel filmpjes door gestuurd, maar vind het ook onwijs zielig om te zien. Ik hoop maar dat ze snel weer opknapt. Vrijdag had ik wederom een hele lange en vermoeiende werkdag. Ik kreeg drie tegenslagen te verwerken wat niet bevorderlijk is voor het halen van mijn deadline. Toch heb ik er de volste vertrouwen in dat het me gaat lukken om die te halen. Ik kán hard doorwerken, bovendien heb ik meteen na de demo lang weekend doordat het hemelvaart is. Nu even gas erop, dan kan ik daarna weer bijkomen en ontspannen. In de avond begon ik aan het boek ‘The Humans’ van Matt Haig. Het boek was vanaf de eerste regel intrigerend en daarom ook moeilijk om weg te leggen.

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman sport watch sporthorloge GPS Garmin running shoes hardloopschoenen hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl eindhoven strava crown kroon

Zaterdag 16/05

Om 2 uur ’s nachts werd ik door mijn oordoppen heen gewekt doordat ik buiten meerdere knallen hoorde. Toen ik de gordijnen opzij schoof zag ik allemaal lichtflitsen. Schijnbaar waren ze vuurwerk aan het afsteken in onze straat. Mijn vriend heeft me geprobeerd gerust te stellen, maar dat heeft helaas niet zoveel gelopen. Het heeft 2,5 uur geduurd voordat ik weer in slaap viel. Daarna ben ik ontzettend vaak wakker geworden en droomde ik iedere keer dat ons huis in brand stond. Ik heb dan ook tot 7 uur uitgeslapen en ben daarna (nog steeds moe) nog even in bed blijven liggen.

In plaats van een hardlooprondje op de vroege ochtend ben ik eerst gaan ontbijten en begonnen aan het schrijven van deze blog. Daarna heb ik alsnog mijn duurloopje van 14 kilometer gedaan. Het was wederom erg warm, maar door de schaduw van bomen en gebouwen, en een windje was het wel te doen. In de middag heb ik de was gedaan en ben ik boodschappen gaan doen. De rest van de middag heb ik weer gelezen en ’s avonds hebben we The Scorch Trials gekeken. Dit boek heb ik jaren geleden gelezen en toen de film uitkwam heb ik hem ook gezien. Inmiddels ben ik compleet vergeten waar het over ging.  Alles wat ik me van het boek kon herinneren kwam niet terug in de film dus het was alsof ik hem weer voor het eerst keek.

Het gaat inmiddels al een stuk beter met Snowy. Ze wil weer eten, hoeft niet meer continue over te geven en komt ook weer als je haar roept. Dat is toch wel een hele opluchting.

Houd jij wel van dit warme weer?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *