Eetdagboek juni 2020

ontbijt breakfast kwark yoghurt cruelly musli Campina herstelmaaltijd

Het leek me wel eens leuk om weer eens een keertje te laten zien wat ik op een dag eet. De laatste keer is namelijk weer een behoorlijke lange tijd geleden. Ik wil er van tevoren wel even bij zeggen dat mijn eetpatroon nu een beetje anders is door Corona. Maar over het algemeen probeer ik hetzelfde normale ritme aan te houden.

Ontbijt: Zoals altijd bestaat mijn ontbijt uit een bakje magere kwark. Tegenwoordig neem ik die van de Zaanse Hoeve. Deze is iets dunner, maar wel een stuk goedkoper en smaakt gewoon hetzelfde als bijvoorbeeld de magere milde kwark van Campina. In mijn kwark doe ik nog steeds een handje cruesli. Ik gebruik meestal die chocolade variant van Quaker. Daarnaast neem ik een kopje thee.

Tussendoortje: Rond half elf neem ik altijd een banaan als tussendoortje. Deze tussendoortjes eet ik niet per sé omdat ik ze nodig heb. Ik neem ze omdat ik weet dat ik anders niet aan mijn twee stuks fruit per dag kom.

Lunch: Ik lunch altijd met drie of vier sneetjes bruin brood. Het liefst heb ik casino brood of tijgerbrood. Twee boterhammen besmeer ik met ardenner pathé en op de andere twee doe ik kipfilet. Op alle vier de boterhammen doe ik nog ijsbergsla zodat ik nog een beetje groenten binnen krijg.

Tussendoortje: In de middag begin ik vaak al wel trek te krijgen. Om mijn honger een beetje te stillen neem ik een appel. Ik heb geen favoriet merk die ik altijd kies. Meestal pak ik namelijk de buitenbeentjes van de Albert Heijn. Deze zijn meestal wat kleiner dan een normale appel, maar net zo lekker!

Avondeten: Mijn avondeten verschilt uiteraard iedere dag. Gisteren at ik pasta bolognaise met Italiaanse groenten. Als toetje nam ik een bakje Optimel 0% vet vanille vla.

Wij eten altijd wat later op de avond. Als ik ’s avonds nog honger heb pak ik meestal een kopje thee. Voor mij is dat vaak voldoende om de trek te stillen.

Wat eet jij op een dag?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *