Even voorstellen…

sandra girl woman brunette smile

Het is alweer een hele tijd geleden (3 jaar!) dat ik mezelf voor het laatst heb voorgesteld. In de statistieken zie ik dat er in de afgelopen tijd veel lezers bij zijn gekomen op mijn blog. Dat vind ik natuurlijk erg leuk. Ik kan me ook voorstellen dat nieuwe lezers helemaal niet weten wie ik ben. Tijd om mezelf opnieuw voor te stellen dus!

Ik ben Sandra-Anna, 25 jaar en ik woon samen met mijn vriend in Eindhoven. Ik ben fulltime werkzaam als Marketing Communications Coordinator en heb ontzettend veel plezier in mijn werk. Het bedrijf waar ik werk ontwikkeld e-learning voor technisch onderwijs over de hele wereld. Hierdoor werk ik in een echte mannenwereld en wonen mijn collega’s niet alleen bij mij om de hoek, maar ook in alle uithoeken van de wereld. Ik krijg verantwoording over mijn eigen projecten en geen enkele dag is hetzelfde. Uiteraard heb ik ook erg leuke en gezellige collega’s. Met de een drink ik iedere werkdag een kopje thee en de ander heb ik nog nooit in het echt ontmoet.

Turnen gymnastics gym leotard turnpakje vrouw Women brunette Milano Sports concentratie face

Sport speelt een belangrijke rol in mijn leven. Dit najaar is het alweer 20 jaar geleden dat ik voor het eerst ging turnen. In 2015 heb ik de overstap naar studententurnen gemaakt. Ik vind het niet alleen ontzettend leuk om te turnen, maar deed ook regelmatig mee aan nationale wedstrijden voor studenten.  Nu ik niet meer studeer zit het studententurnen er voor mij helaas na de zomer erop. Gelukkig hoef ik nog geen afscheid te nemen doordat ik binnen de vereniging actief zal blijven als trainer.

Naast het turnen trek ik ook drie tot vier keer per week mijn hardloopschoenen aan. Het hardlopen daagt mij uit om mijn grenzen te verleggen en beter te worden. Met mijn hardloopverhalen hoop ik jou te kunnen motiveren en inspireren om ook fit te worden, uit je comfort zone te stappen en je doelen te behalen. Bovendien wil ik laten zien dat je geen top atleet hoeft te zijn om plezier te hebben in het lopen.

Doordat ik zo’n vijf tot zes keer per week sport, heb ik niet veel tijd over voor andere hobby’s. Als ik wel een vrij uurtje over heb kijk ik Netflix of pak ik er een boek bij. Mijn vrijdagavond besteed ik het liefst thuis op de bank.

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *