Favorieten van april

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman pink orange hardloopwedstrijd raceday startnummer bibnumber music

Een keer met mijn ogen knipperen en deze maand is alweer voorbij. Als je vakantie hebt gaat de tijd natuurlijk extra snel, ondanks dat ik niet echt een vakantie gevoel heb gehad doordat ik erg veel bezig ben geweest met van alles en nog wat. Wel heb ontzettend genoten van het lekkere weer, veel op mijn hardloopschoenen gelopen en een aantal leuke producten opgestuurd gekregen waar ik mega enthousiast over ben. #nospon

Foto: Patrick Spruytenburg

Dommelloop

De Dommelloop is naar mijn mening een fantastisch evenement. Het is klein en lokaal, maar wel ontzettend goed georganiseerd doordat overal aan is gedacht en alles netjes is geregeld. Het is bij mij in de buurt (de start is 1,5 kilometer bij mijn huis vandaan) en op bekend terrein. Het wedstrijd parcours loopt over de TU/e campus wat ik een zeer mooie omgeving vind waardoor ik er regelmatig een rondje ga hardlopen. Daarnaast is het natuurlijk erg leuk dat er ontzettend veel bekende gezichten in de organisatie zitten, vrijwilliger zijn of als deelnemer meedoen. Hierdoor krijg je genoeg aanmoedigingen en ben je niet zo ‘alleen’ zoals ik normaliter wel ben. Wat de Dommelloop voor mij extra leuk maakte was dat ik, ondanks mijn blessure die twee weken eerder weer op kwam spelen, toch het PR heb kunnen lopen waar ik voor kwam. Het was zwaar en behoorlijk afzien waardoor ik het gevoel had het niet te verdienen. Maar juist omdat ik er zo hard voor gevochten heb verdien ik hem. Mijn doel om dit jaar de 5 kilometer onder de 30 minuten te lopen is hiermee behaald en dat voelt ontzettend goed.

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman medaille medal raceday hardloopwedstrijd

Vrijstad Vianen Loop

Naast de Dommelloop liep ik in april nog 10 Engelse mijl (16,1 kilometer) tijdens de Vrijstad Vianen Loop. Dit was wederom een erg kleine wedstrijd (het had in totaal zo’n 400 deelnemers), maar wel een die door mensen uit alle uithoeken van het land werd bezocht. Saai was het ook zeker niet want terwijl ik moest wachten op de start raakte ik aan de praat met een paar enthousiaste hardlopers uit Rotterdam die net de marathon hadden gelopen en tijdens mijn wedstrijd kwam de motorrijder die de laatste loper achtervolgde (ik dus) een paar keer naast me rijden voor een praatje. Dat vond ik erg fijn, want ik moest het onverwachts doen zonder muziek. Het was met name mentaal een enorme strijd. Ik wilde maar al te graag wandelen, maar wist ook dat ik door moest zetten. En dat deed ik ook. In de laatste kilometer haalde ik nog iemand in (wat een ongelofelijk goed gevoel gaf dat!) en kwam met een dik PR van ruim 10 minuten over de finishlijn. Ik heb hierna een halve week moeten herstellen, maar dat was het meer dan waard.

zonnebril vakantie koffer glamour magazine handdoek strandlaken Ray Ban Aviator

Lekker weer

Het warme weer de afgelopen tijd heb ik vervloekt en aanbeden. Ik vond het heerlijk om ’s avonds nog buiten op het balkon te kunnen zitten met een lekker drankje. Ik heb ontzettend genoten van het rondstruinen door de stad zonder jas en om ’s middags spontaan op een terrasje te gaan zitten. Ook het aansteken van de barbecue vond ik absoluut niet vervelend. Wat ik wel jammer vond was dat ik al om 6 uur ’s ochtends in het weekend mijn wekker moest zetten om voor de hitte te kunnen hardlopen en het tijdens trainingen in de middag ¬†het veel te warm te hebben. Toch blijft dit heerlijke lenteweer een favoriet want het is langer licht buiten, de bomen staan weer in bloei en er is weer leven op straat.

Canvas slaapkamer bedroom New York city

Groot canvas

Dit mega grote canvas (hij is 120 x 80 centimeter) heb ik gekregen in ruil voor een blogpost. Ondanks dat het frame een klein beetje scheef is vind ik hem zo ontzettend gaaf. Ik ben echt heel erg blij met onze keuze voor de foto ondanks dat het misschien een beetje clich√© is. Voor nu hangt hij heel erg mooi in de slaapkamer, maar ik kan niet wachten totdat we ooit verhuizen en hij als pronkstuk boven de bank in de woonkamer kan hangen. Iedere keer als ik de slaapkamer in loop word ik er weer blij van, hoe materialistisch het ook klinkt. Het maakt de slaapkamer helemaal af en hierdoor voelt het veel meer als ‘van ons’ aangezien we in een gemeubileerde woning wonen.

Visite kaartjes mock-up visitekaartjes businesscards yellow okergeel

Visitekaartjes

Ook deze visitekaartjes heb ik gekregen in ruil voor een blogpost, maar dat zorgt er niet voor dat ik er minder blij mee ben. Ik mocht zelf kiezen welk fotoproduct uit hun portfolio ik graag wilde ontvangen en koos voor de visitekaartjes omdat ik deze nog niet had voor mijn blog en ik hier wel een leuk artikel met tips over zou kunnen schrijven. De visitekaartjes heb ik uiteraard zelf ontworpen waar ik erg blij mee ben. Het ontwerp is totaal anders dan wat ik in het verleden voor opdrachten heb gemaakt, maar ik vind ze ontzettend leuk geworden. Ze passen helemaal bij mij en zijn lekker vrolijk. Ook vind ik het super tof dat ze glanzen, dit maakt ze echt uniek.

Wat waren jouw favorieten van april?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *