Favorieten van april

Kamerplant IKEA groen

De maand april is voor mijn gevoel echt voorbij gevlogen. Ik heb nog een paar dagen gezwoegd voor mijn tentamens, daarna ruim een week lang vakantie gehouden, mijn blog omgegooid en heel wat leuke dingen gedaan. Ook hebben we de eerste zonnestralen van dit jaar gehad waar ik van heb genoten. Kortom; tijd om mijn favorieten van april te delen.

Een plant in huis

Onlangs heb ik bij de IKEA een plant gekocht voor in huis. De naam van de plant weet ik helaas niet meer (sorry!) maar hij is wat hoger, heeft lange bladeren, de onderkant hiervan zijn rood en hebben donshaartjes waardoor hij zacht aanvoelt. Deze plant brengt letterlijk leven in ons huis en maakt me for some reason heel blij. Hij koste nog geen twee tientjes, maar was wel een hele goede aankoop. Nu nog hopen dat ik hem in leven kan houden…

Under ArmoUr LongsleeVe hardloopshirt

Dit is echt het fijnste en zachtste shirt wat ik ooit aan heb gehad. Normaal houd ik totaal niet van lange mouwen, maar bij deze vind ik het heerlijk om mijn handen er helemaal in te verstoppen. Ondanks dat hij gemaakt is van een vrij dun stofje houdt hij mij wel lekker warm tijdens het hardlopen. En als ik het dan te warm krijg, dan kan ik de rits een stukje open zetten. Ik heb hem al een paar keer aangehad tijdens het lopen, maar vrees dat ik hem nu niet meer zo vaak aan kan doen met dit heerlijke lente zonnetje.

CliniqueFit bootcamp Lieke Wevers hockey turnen Maria Verschoor

Cliniquefit bootcamp

Ik ben een lucky bastard die twee keer heeft mogen deelnemen aan de CliniqueFit bootcamp. Eerst in Den Haag met Lieke Wevers en vervolgens nog in Eindhoven met Maria Verschoor. Als iemand die al 17 jaar turnt was het natuurlijk erg leuk om Lieke te zien en aan haar tips te vragen (deze lees je hier). De grote wedstrijden van het Nederlands dames hockeyteam volg ik ook, waardoor ik Maria al “kende”. Met haar hebben we geklets over trainingen en studeren. Midden op het 28 septemberplein in Eindhoven heeft een personal trainer mij een een paar andere meiden in het zweet geprobeerd te werken. De bootcamps waren intensief, maar zeer goed te doen. Het waren twee erg gezellige en leuke evenementen waar ik niet alleen kennis heb mogen maken met twee topsporters, maar ook met de nieuwe producten van CliniqueFit.

Nike Racer Hardloop tight

Ook mijn nieuwe hardloop tight hoort bij mijn favorieten. Hij heeft twee zeer grote pluspunten tegenover de andere Kalenji hardloop legging die ik heb. 1. Hij is van betere kwaliteit; het stofje is net wat dikker. Hierdoor komt er minder wind binnen waardoor ik het niet zo koud krijg en ik heb niet gevoel dat hij doorschijnt. Bij mijn andere legging is het stofje een stuk dunner waardoor ik tijdens het hardlopen nog wel eens bang ben dat iedereen mijn onderbroek er doorheen kan zien. Die zorgen zijn met deze legging dus verleden tijd. 2. Hij heeft een zakje op het bovenbeen en dit is zo ontzettend fijn. Ik hoef niet meer hardlopend te klungelen met het zakje op mijn rug en bang te zijn dat mijn iPod of huissleutel eruit valt als ik mijn telefoon wil pakken. Al lopend kan ik er zeer gemakkelijk bij en binnen een seconden heb ik mijn telefoon in mijn hand voor een snelle foto of om even te kijken hoeveel kilometer ik heb gelopen. Ik heb deze hardloop tight zelfs een keer aangetrokken toen het er eigenlijk te warm voor was, puur omdat ik dat zakje zo fijn vond.

Banner Cruyff Foundation 5K Run Johan Cruijff ArenA Amsterdam hardloopwedstrijd

Mijn eerste hardloopwedstrijd

Afgelopen woensdag stond ik aan de start van mijn allereerste hardloopwedstrijd. Samen met mijn vader en zijn collega’s renden we 5 kilometer door de Amsterdamse straten om vervolgens te finishen in de Johan Cruijff ArenA. Zes weken geleden ben ik speciaal voor deze wedstrijd begonnen met hardlopen en heb ik hier ontzettend naartoe geleefd. Lees hier mijn raceverslag van de Cruyff Foundation Run.

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *