Favorieten van augustus

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman orange zonnebril sunglasses good sport watch sporthorloge GPS Garmin running shoes hardloopschoenen hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman green Limburg

Ondanks dat ik geen zomervakantie heb gehad is deze laatste zomermaand alsnog voorbij gevlogen. Ik ben een weekendje weg geweest waarna ik een week ziek thuis heb gezeten om te herstellen. Ook heb ik een heel leuk nieuw project waar ik veel tijd aan heb besteed en ging ik voor een interview naar de Amsterdam ArenA. Dit waren mijn favorieten van de afgelopen maand.

Hardlopen in Limburg

Met mijn vriend en schoonfamilie ben ik een weekendje naar Limburg gegaan. We verbleven in een boerderij in Noorbeek, net bij de grens van Belgiƫ. Omdat ik graag wilde blijven trainen ben ik op zaterdagochtend vroeg mijn bed uit gegaan om een rondje te lopen. Het heuvelachtige landschap van Limburg maakte het zwaar, maar het prachtige uitzicht en ideale temperatuur om te lopen maakte dat helemaal goed. Ik heb tijdens deze training heel erg genoten en de hele omgeving verkend. Zo liep ik langs een mooi uitzichtpunt en kwam ik per toeval een kasteel met mooie binnenplaats tegen. Hardlopen op vakantie is zeker iets wat ik vaker zou willen doen.

Het weer

In de eerste paar weken van augustus was het flink afgekoeld in vergelijking met de hittegolf van juli. Ondanks dat het alsnog ruim 20 graden was en er af en toe een bui uit de lucht kwam vallen vond ik dit weer echt heerlijk. Doordat het niet meer zo warm was had de buitenlucht echt de ideale temperatuur om hard te lopen. Ik hoefde mijn trainingen niet meer aan te passen of me in te houden door de warmte waardoor ik heel erg lekker heb kunnen lopen. Van mij mag het altijd wel dit weer zijn.

Alaparada festival

Best, het dorp waar ik geboren ben en het merendeel van mijn leven heb gewoond, bestond deze maand 200 jaar. Om dat te vieren hebben ze groot uitgepakt. Voor de kleintjes hadden ze bijvoorbeeld een circus en voor de volwassenen het Alaparada festival waar onder andere Racoon en Di-rect optraden. Iedere inwoner van Best kreeg een gratis kaartje waardoor ik hier samen met mijn ouders naartoe ben gegaan. Tot mijn verbazing kende ik nog een aantal nummers van Diggy Dex die leukere muziek maakte dan ik aanvankelijk dacht. Racoon was helaas op een andere dag, maar Di-rect hebben we wel gehoord. Spike was erg enthousiast en wist dat goed op het publiek over te brengen waardoor we een leuke avond hebben gehad.

Interview EURO 2020 Amsterdam Johan Cruijf ArenA European championships EK football soccer Europe

Interview EUFA EURO 2020

In 2017 was ik vrijwilliger bij het EK vrouwenvoetbal en dat was een onvergetelijke ervaring. In 2020 vind het EK mannenvoetbal in Nederland plaats omdat het toernooi verdeeld is over meerdere steden in Europa waaronder Amsterdam. Om de fantastische ervaring van WEURO nog een keer te beleven heb ik me ook voor Euro 2020 aangemeld als vrijwilliger. Hier zijn ze een stuk strenger met de selectie van vrijwilligers, waardoor er niet alleen een voorselectie heeft plaatsgevonden maar ook interviews met alle kandidaten. Uit ruim 1500 aanmeldingen ben ik al als een van de 700 geselecteerd die voor een interview in de Johan Cruijff ArenA is uitgenodigd.

Het interview vond plaatst in de Koninklijke Loge van de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Vanuit de Sky Bar hadden we een heel mooi uitzicht over het hele stadion. Mijn selectiedag begon met het maken van een leuke foto voor de photowall waarna ik in de dug out nog eventjes mocht wachten voordat het gesprek plaatsvond. Ik was natuurlijk veel te vroeg (maar goed ook want acht van de tien treinen reden niet meer door een seinstoring) waardoor ik nog even een gezellig praatje met andere kandidaten kon maken. Het gesprek zelf ging wel goed. Ik mocht vertellen over mijn motivatie en ervaringen en kreeg te horen dat mijn voorkeursdomein (Media Services and Operations) wel bij me paste. Ook zag mijn gesprekspartner wel een leidinggevende functie voor mij zitten. Dat klinkt in ieder geval heel erg positief dus ik ben nog even hoopvol.

Daarna mocht ik de kleding passen wat nog wel een dingetje was aangezien zelfs de kleinste maat broek nog te groot voor me was. Gelukkig kan er een riem in zodat hij niet af hoeft te zakken. De regenjas bleek unisex waardoor ik zelfs maatje 152 (!) nodig heb. De laatste keer dat ik in een kindermaat paste is wel heel erg lang geleden. De schoenen die ik aan moest passen waren de Adidas Solar Glide – hun allernieuwste hardloopschoen die ik best wel aan mijn collectie toe wil voegen. Stiekem nog een reden waarom ik heel graag uitgekozen wil worden. Bij het verlaten van de ArenA kreeg ik nog een klein presentje als aandenken aan mijn interview bij EURO 2020. Het is een strandlaken/picknickkleed/cape in de stijl van het evenement in een handig opberg zakje. Doordat je hem heel klein kunt opvouwen is hij makkelijk mee te nemen, dus deze zal vast nog wel van pas komen. Al met al heb ik een onwijs leuke dag gehad en moet ik nu geduldig afwachten op de uitslag. Pas in het najaar (uiterlijk januari) krijg ik te horen of ik geselecteerd ben.

Wat waren jouw favorieten van augustus?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *