Favorieten van augustus

Fuengirola vliegtuig airplane transavia vakantie spanje landen

Het einde van de maand is weer aangebroken en dat betekend maar een ding; tijd voor mijn favorieten van de afgelopen maand! Deze maand was een hele leuke maand voor mij. Ik had nog steeds vakantie, liep voor het eerst 20+ kilometer in een run en ben op vakantie geweest.

Relaxen in Fuengirola

Een van mijn hoogtepunten van deze maand was toch wel mijn vakantie in Fuengirola. Voor het eerst ging ik op een “relax-vakantie” in plaats van een stedentrip of iets dergelijks. Deze keer dus geen haast of druk om alles te moeten zien, maar vooral ontspannen en niet al teveel doen. Ik ben weer helemaal uitgerust en heb genoten van het prachtige (maar iets te warme) Spanje. Een foto dagboek waarin ik al mijn belevenissen deel volgt snel.

Stop energy tubes compressie kousen hardlopen rennen

Stox

Al een tijd lang wilde ik graag compressie kousen/tubes proberen om mijn snel-overbelaste kuiten wat meer te ontzien, maar ik vond de €50,- die de meeste sokken kosten te duur om even uit te proberen. Zelfs toen mijn fysio zei dat ik het best kon proberen wilde ik er nog niet aan geloven. Deze tubes van Stox heb ik gewonnen (thanks!) en dankbaar gebruik van gemaakt. Ik weet inmiddels dat het echt effect heeft bij mij en draag ze dan ook zeer regelmatig, met name bij langere runs. Een uitgebreide review volgt uiteraard nog als ik ze wat meer heb uitgetest, maar mijn eerste indruk is zeer positief.

The Fates Divide Carve The Mark Veronica Roth Divergent boeken books young adult lezen flatly

The Fates Divide

The Fates Divide – geschreven door Veronica Roth – is het vervolg op Carve the Mark, wat mijn favoriete science fiction boek ever is. Ik heb The Fates Divide voornamelijk gelezen op vakantie, maar moet toegeven dat ik hem nog niet uit heb. Met nog zo’n 100 bladzijden te gaan is er al zoveel gebeurd in dit deel (inclusief een ontzettend grote plot twist wat alles veranderd), dat ik het moment vrees dat ik het boek wel uit zal hebben. Deze “serie” bestaat maar uit twee boeken en ik wil gewoon niet dat het verhaal is afgelopen, het is te goed en te mooi.

Hardlopen rennen running Nike Stox compressie tubes New Balance zonsopkomst ochtend oranje halve marathon

21.1 km hardlopen

Holy moly, ik kan nog steeds niet geloven dat dit echt is gebeurd. Zoals ik tijdens mijn laatste hardloop-update schreef heb ik tijdens een training 21.1 kilometer gelopen. Ja, dat is inderdaad de afstand van een halve marathon. Ik ben alles behalve goed in sport, dus zo’n afstand lopen is alles behalve vanzelfsprekend voor mij. Dat mijn lichaam dit aankan en ik mentaal sterk genoeg ben om het te doorstaan still blows my mind. Ondanks dat het nog niet de halve marathon van Eindhoven is (die komt nog!) ben ik nu al ontzettend trots op deze prestatie.

Ketting rose goud gold 21.1 km half marathon halve gepersonaliseerd

Gepersonaliseerde ketting

En omdat ik zo trots ben op deze prestatie wilde ik een herinnering voor mezelf. Ik heb een rosé gouden ketting met een muntje waar ‘21.1’ in staat gegraveerd laten maken door BrettJewelry en laten overvliegen vanuit Parijs. Ze maken voornamelijk sieraden met initialen voor een hele fijne prijs. Ik verwacht niet al teveel van de kwaliteit, maar ben desondanks heel erg blij met dit cadeautje aan mezelf.

Wat waren jouw favorieten van de afgelopen maand?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *