Favorieten van februari

karten go karting electric

Ondanks dat deze maand een dag meer heeft dan normaal, is hij voor mijn gevoel toch voorbij gevlogen. Waar ik normaal soms nog wel moeite heb om vijf favorieten van de maand uit te kiezen, had ik dit keer moeite om er niet meer dan vijf te benoemen. Zo had ik de kennismakingsbijeenkomst van een super gaaf evenement waar ik als vrijwilliger aan de slag zal gaan en heb ik voor het eerst in mijn leven in een (elektrische) kart gezeten. Daarnaast heb ik voor Valentijnsdag een cadeau gekregen waar ik ontzettend blij mee ben en heb ik uiteraard ook nog wat hardloopfavorieten.

Voor het eerst karten

In de eerste week van februari wilde we samen met collega’s een leuke activiteit doen. Dat werd karten in elektrische karts. Zij hadden het allemaal al wel eens gedaan terwijl het voor mij de eerste keer zou worden. In de eerste ronde vond ik het best spannend en ging ik niet zo snel. Toen hebben mijn collega’s (met verstand van auto’s) me ervan verzekerd dat het echt veilig is, dus daarna moest ik het wel geloven. Dat deed ik ook waardoor ik in de tweede ronde een stuk sneller door de bochten durfde te vliegen en het echt onwijs leuk vond. Ondanks dat ik totaal geen dare devil ben zou ik dit nog wel een keer willen doen.

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman orange zonnebril sunglasses good sport watch sporthorloge GPS Garmin running shoes hardloopschoenen hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl hardloopschoenen runningshoes duurloop easy longrun 23km half marathon halve marathon 23km

21.1 kilometer lopen

De laatste keer dat ik deze afstand liep was tijdens de halve marathon van Eindhoven op 14 oktober. Het was de bedoeling dat ik begin november nog een halve marathon zou lopen, maar een gekneusde knie gooide toen roet in het eten. Het was dus ruim 4 maanden geleden dat ik voor het laatst meer dan 20 kilometer achter elkaar heb hardgelopen. Ondanks dat ik het toen behoorlijk ver vond heb ik er dit keer juist van kunnen genieten. Ik merkte ook dat mijn trainingen zijn vruchten hebben afgeworpen want ik liep deze afstand ruim 11 minuten sneller dan mijn PR op de halve marathon.

Kennismaking Dutch Grand Prix

Ik was uitgenodigd om op woensdagavond de kennismakingsbijeenkomst voor de F1 Heineken Dutch Grand Prix bij te wonen. Deze avond begon met een inspirerende presentatie over de organisatie en alles wat er achter de schermen gebeurd bij de DGP. Vervolgens kregen we uitleg over het evenement en werd er een groepsfoto gemaakt alvorens we in kleinere groepen werden opgesplitst. Tot mijn vreugde werd ik ingedeeld bij het domein communicatie en mag ik er vanuit gaan dat ik aan de slag zal gaan als webcare specialist of social media specialist – mijn voorkeur gaat uiteraard uit naar de laatste. Welke van de twee het ook wordt, ik heb er onwijs veel zin in!

tas bag what's in my bag werk everyday ted baker boodschappentas rugzak

Tek Baker boodschappentas

Voor Valentijnsdag heb ik van mijn lieve vriend deze prachtige boodschappentas van Ted Baker gekregen (links op de foto). Geheel toevallig was dit een tas die ik al een lange tijd mooi vind, maar nooit heb gekocht omdat ik het onnodig vond. Ik houd van mooie tassen, maar ik ben niet iemand die ‘zomaar’ zonder een reden een mooie tas zou kopen. Daarom was ik ook positief verrast toen ik hem op 14 februari uitpakte. Sindsdien gebruik ik deze tas bijna dagelijks om mee te nemen naar mijn werk en om uiteraard ook boodschappen mee te doen. Hij is lekker groot waardoor er veel inpast.

Parkrun

Ondanks dat Parkrun officieel morgen pas start, heb ik afgelopen week alvast een voorproefje hiervan kunnen krijgen. Tijdens de laatste test was ik namelijk uitgenodigd om voor de allerlaatste keer al het materiaal en de route te testen. We waren maar met een klein groepje mensen, maar dat maakte het niet meer minder leuk. Ik ben nog steeds enthousiast over het concept en zal morgen zeker aan de start staan van de eerste officiële Parkrun in Eindhoven.

Heb jij wel eens gekart?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *