Favorieten van februari

Februari was een gekke maand. De ene week vroor het 8 graden en waren alle straten bedekt met een dikke laag sneeuw. De week erna was het zo warm dat je zonder jas naar buiten kon. Mij hoor je in ieder geval niet klagen. Ik vind het heerlijk dat de lente nu in aantocht is. Waar ik nog meer van heb genoten de afgelopen maand? Dat lees je in dit overzicht.

Schaatsen

Ik houd van schaatsen. Ik vind het z├│ leuk om te doen. Zo leuk, dat ik er zelfs een hele blog over heb geschreven. Ik ben er ook echt mee groot gebracht. Met mijn ouders en broer gingen we ieder jaar wel een keertje schaatsen in de winter en daar keek ik ontzettend naar uit. Afgelopen maand heb ik voor het eerst op natuurijs geschaatst dat niet de sloot achter het huis van mijn ouders was. Het is dat ik niet zo dol ben op de sneeuw, ijzel en vrieskou, anders zou ik dit zeker wat vaker willen doen.

boek book books boeken

De Verborgen Apotheek

Het is natuurlijk altijd leuk als je een boek opgestuurd krijgt om te mogen recenseren. Daar alleen al ben ik ontzettend blij mee. Dat is niet de reden dat De Verborgen Apotheek in mijn favoriete lijstje mag staan. Dit boek was echt geweldig. Het was spannend vanaf de eerste bladzijde tot aan de laatste. Het was meeslepend, ontzetten goed geschreven en zeer interessant om te lezen. Mijn volledige recensie krijgen jullie op 8 maart wanneer het boek zal verschijnen. Ik kan je wel alvast verklappen dat dit boek een dikke 5 sterren krijgt van mij.

werkplek, bureau, desk, computer, imac, macbook, apple, work from home

Nieuwe Macbook Pro

Toen ik een jaar geleden begon te werken bij Electude kreeg ik een oude iMac als werkcomputer. Destijds voldeed dat prima. Inmiddels moet ik er zoveel zware programma’s op draaien en is hij zo erg achteruit gegaan, dat mijn werkdagen zeer ineffici├źnt waren. Hij liep regelmatig vast en ik moest ontzettend lang wachten voordat simpele programma’s zoals mijn e-mail werden gelaten. Tijd voor iets nieuws dus! Ik kreeg de nieuwe MacBook Pro met M1 chip, en wat een verschil! Mijn eigen MacBook Pro van 4 jaar oud (waar ik dit momenteel op type) kan hier absoluut niet aan tippen. Hij is veel sneller en het toetsenboard veel fijner. Nu kan ik eindelijk lekker werken zonder lange laadtijden of onnodig wachten.

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl woman

Hardlopen met Willie

We hebben het rondje samenlopen een tijd moeten uitstellen doordat we eerst een sneeuwstorm kreeg en ik de week erna verkouden was en niet fit werd. Uiteindelijk heb ik vorig weekend alsnog een rondje kunnen lopen met Willie. Niet heel snel en niet heel ver omdat ik merk dat mijn conditie toch wat achteruit is gegaan. Dat hoeft gelukkig ook niet, gezellig was het in ieder geval wel! Samen hebben we toch bijna een uur door de straten van Best gelopen. Dit moeten we snel weer doen.

Heb jij genoten van het gekke weer afgelopen maand?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *