Favorieten van februari

Master of Science MSc Tilburg University Graduation ceremony graduated geslaagd afgestudeerd vrouw jurk universiteit diploma

Februari was een hele wisselende maand die heel erg winters begon met zelfs een beetje sneeuw, maar uiteindelijk brak de lente door en heb ik in korte broek kunnen hardlopen. Een van mijn favorieten van deze maand heeft ook met hardlopen te maken, verder ben ik naar een theatervoorstelling geweest, heb ik een nieuwe favoriete lunch, ben ik weer hooked aan een boekenreeks en zorgde een bijzondere gebeurtenis ervoor dat 2019 voor mij nu al geslaagd is. Letterlijk.

Sandwich brood lunch boterham

Club sandwich

Ik wilde wat gezonder gaan leven waardoor ik de dagelijkse boterham met hagelslag of Nutella achter me moest laten. In plaats daarvan zocht ik op internet naar gezonde alternatieve en kwam deze als lunch optie tegen. Tussen twee geroosterde boterhammen smeer ik een zeer dun laagje Sandwich Spread (naturel), daarop leg ik plakjes gegrilde kip en tot slot nog een vers blaadje ijsbergsla van de krop. Ontzettend lekker, zoals je het in een lunchzaak zou krijgen, en een stuk beter voor mijn lichaam dan al dat zoete beleg.

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman

Blessurevrij hardlopen & PR

Al een tijdje kan ik eindelijk na vijf maanden aan blessureleed weer blessurevrij en pijnvrij hardlopen. Het voelt heel erg bevrijdend en tijdens ieder rondje wat ik nu loop kan ik hier enorm van genieten. Ik ben weer langzaam aan het opbouwen en heb inmiddels zelfs al weer wat doelen durven te stellen voor 2019. In mijn achterhoofd blijf ik nog wel een stemmetje houden dat bang is dat dit zo voorbij is en ik dan weer in de lappenmand zit, maar tot nu toe gaat het heel erg goed en doe ik het rustig aan. Bovendien loop ik met een schema waardoor ik goede hoop heb dat die nare blessures weg blijven. Ook het PR wat ik liep tijdens de VIB-trimloop was natuurlijk een hoogtepuntje. Ik kijk er nu al naar uit om weer onder deze tijd te gaan duiken bij mijn volgende hardloopwedstrijd.

The Ruggeds theatershow Between us dansen dans dance tour breakdance

The Ruggeds

Mijn vriend volgt een aantal dancecrews op de voet en kijkt hier graag naar. Een daarvan is internationaal bekend (ze hebben meegedaan aan World of Dance en het WK breakdancen gewonnen) maar komt gewoon uit Eindhoven waardoor hun nieuwe theatershow ‘Between Us’ in het Parktheater bij ons op de hoek in première ging. Hier waren wij natuurlijk bij en ondanks dat de show heel erg langzaam begon en veel te veel tijd nam voor bepaalde stukjes, was de tweede helft een stuk vlotter en leuker om naar te kijken. Ze lieten een knap staaltje dans zien en zorgde voor een gezellige avond.

Harry Potter boeken books box set JK Rowling

Harry Potter

Na het zien van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald ben ik gaan Googlen naar meer informatie over Dumbledore en Grindelwald. Ik heb de Harry Potter films al tientallen keren gezien, maar zijn naam was mij volledig ontgaan. Toen ik erachter kwam dat er dus inderdaad meer informatie over deze personages te vinden was ben ik alle films opnieuw gaan kijken. Ondanks dat ik weer veel nieuwe details tegenkwam die me eerder niet waren opgevallen, vond ik niet de informatie over Grindelwald waar ik op hoopte. En dus leek het me erg leuk om alle boeken nog een keer opnieuw te lezen. Ik ben nog wel eventjes zoet met het lezen van alle zeven boeken, maar vind het enorm leuk om alles opnieuw te ‘herbeleven,’ het is tenslotte al behoorlijk wat jaren geleden dat ik de boeken voor het laatst las.

Master of Science MSc Tilburg University Graduation ceremony graduated geslaagd afgestudeerd vrouw jurk universiteit diploma

Master of Science

Na een jaar hard werken kwam deze maand eindelijk het verlossende woord; ik heb al mijn studiepunten behaald en heb daarmee de opleiding Business Communication and Digital Media succesvol afgerond. Ik ben geslaagd voor mijn Master en na 6 jaar lang studeren eindelijk afgestudeerd. Enerzijds kan ik nog niet helemaal geloven dat ik nu echt de titel Master of Science mag dragen, maar anderzijds ben ik super trots op deze prestatie. Het is iets waar ik op de basisschool al van droomde en nu eindelijk werkelijkheid is geworden. Hiermee sluit ik natuurlijk een belangrijke periode in mijn leven af, maar ik ben klaar voor de volgende stap. Ik ben al lekker aan het solliciteren en hoop binnenkort een leuke baan op het gebied van merkbeleving, (online) marketing of communicatie te vinden.

Wat waren jouw favorieten van februari?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *