Favorieten van januari

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman orange zonnebril sunglasses good sport watch sporthorloge GPS Garmin running shoes hardloopschoenen hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman medaille medal raceday hardloopwedstrijd bibnumber startnummer race hardloopwedstrijd Winterloop Woudenberg

De eerste maand van dit decennium zit er alweer op. Ik moet eerlijk toegeven dat ik deze maand niet zoveel spannends heb beleefd. Mijn dagen bestonden met namen uit werken en sporten. Wel heb ik zeer onverwacht een nieuw PR gelopen tijdens een hardloopwedstrijd en ging ik spontaan een middagje wat leuks doen. Ik heb voornamelijk hardloop-gerelateerde favorieten deze maand.

Winterloop Woudenberg

Op 4 januari stond ik aan de start van de Winterloop Woudenberg waar ik 10 Engelse Mijl (16,1 kilometer) heb gelopen. Het parcours liep door een prachtig natuurgebied waar ik erg van heb genoten. Ik kon lekker doorlopen en dat resulteerde totaal onverwacht in een enorm PR op deze afstand. Helaas kreeg ik na afloop geen medaille, maar een halve rookworst.

Middagje poolen

Mijn vriend en ik wilde graag eens iets leuks doen met zijn tweeën en even de deur uit. Ik stelde voor om te gaan schaatsen, en alhoewel hij daar niet zo’n grote fan van is als ik, vond hij het een prima plan. Toen we bij de schaatsbaan aankwamen zag ik helaas dat het ijs van hele slechte kwaliteit was, dat het enorm druk was en dat er veel kinderen die niet kunnen schaatsen op het ijs stonden. Ik zou niet lekker kunnen doorschaatsen en had opeens geen zin meer. Heel spontaan hebben we toen besloten om naar een pool-café te gaan. Het was niet alleen een stuk warmer, maar ook erg gezellig en heel erg leuk. Het eerste potje bakte we er allebei niet zoveel van, maar gelukkig waren we in de twee die daarna volgde erg aan elkaar gewaagd.

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman orange zonnebril sunglasses good sport watch sporthorloge GPS Garmin running shoes hardloopschoenen hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl hardloopschoenen runningshoes Saucony ISO Ride 2

Saucony ISO Ride 2

Tijdens het hardlopen voelde ik opeens dat de demping in mijn hardloopschoenen minder was geworden. Toen ik na het synchroniseren van mijn horloge met mijn telefoon ook nog eens de melding kreeg dat ik al de nodige kilometers op deze schoenen had gelopen besloot ik dat het tijd was voor een nieuw paar hardloopschoenen. Een week later kocht ik na een uitvoerige passessie de Saucony ISO Ride 2 die erg zacht aanvoelde. Ze zitten onwijs comfortabel en lopen lekker. Wel merkte ik meteen dat ik deze echt moet inlopen aangezien mijn kuiten er onwijs stijf van werden. Gelukkig is dat nu voorbij en kan ik langzaam de afstand dat ik op deze schoenen kan lopen steeds verder uitbreiden.

Loop dagboek

Voor Sinterklaar heb ik van mijn ouders een Loop dagboek gekregen. In dit boek kan ik al mijn trainingen opschrijven, mijn doelen, wedstrijden en resultaten. Ik vind het erg leuk om dit bij te houden en heb dat toen ik net begon met hardlopen ook gedaan. Je kunt zo heel eenvoudig je trainingsresultaten noteren en je progressie bijhouden. Een erg leuk en handig boek voor hardlopers dus!

snowboarden essen Bottrop alpencenter indoor

Dagje snowboarden

Sinds ik begin vorig jaar een snowboard cursus heb gedaan, wil ik heel graag weer een keer naar de bergen om daar de pistes af te gaan. Doordat ik geen flauw idee heb wat een fijn en niet al te duur skigebied is heb ik een wintersportvakantie boeken steeds uitgesteld. Uiteindelijk hebben we besloten om niet meer te gaan en in plaats daarvan een dagje naar een indoor skihal te gaan. We zijn vorige week naar het AlpineCenter in Bottrop (Duitsland) gereden en hebben daar een dag lang fijn kunnen snowboarden en onbeperkt mogen eten. Wel merkten we dat we de indoorhallen een beetje zijn ontgroeid. Volgende winter gaan we dus weer lekker naar de bergen.

Wat waren jouw favorieten van de afgelopen maand?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *