Favorieten van januari

macbook pro skin cover apple hand female women computer laptop work desk

Het is weer bijna het einde van de maand en dat betekend maar een ding: tijd om mijn favorieten met jou te delen. Deze keer staan er een aantal werkgerelateerde dingen in het lijstje, maar ook media waarmee ik me goed heb kunnen vermaken.

nieuw toetsenbord + hoes

In december moest ik tijdelijk afscheid nemen van mijn laptop. Het toetsenbord van mijn Macbook Pro werkte niet meer lekker. Dit viel nog nét binnen de garantie (die verliep in de eerste week van januari) waardoor Apple mijn toetsenbord gratis heeft vervangen. Ik merkte direct verschil; dit typt zoveel fijner! Om te voorkomen dat ik weer gaten in mijn toetsen zou krijgen en de toetsen niet meer kon indrukken, heb ik een hoes voor mijn toetsenbord besteld. Dit is een heel dun velletje wat je over de toesten legt.  Het grote voordeel hiervan is dat er nu geen kruimels of stof meer tussen mijn toetsen kan gaan zitten omdat er een hoes overheen zit. Echt een aanrader wat mij betreft!

Netflix series

Afgelopen maand heb ik twee (!!) hele leuke series op Netflix gekeken. Dit waren Bridgerton en Fate: The Winx Saga. Bridgerton speelt zich af in het begin van de 19e eeuw en volgt Daphne die voor het eerst op de huwelijksmarkt van de elite in Londen zal verschijnen in de hoop een geschikte man te vinden. Ik houd helemaal niet van kostuumdrama’s, maar deze serie was echt heel erg leuk en de moeite waard om te kijken. Fate is geïnspireerd op Winx – die kinderserie. Als kind vond ik die animatieserie niet zo leuk, maar Fate is dat zeker wel! Deze serie is met Britse acteurs en echt gemaakt voor een oudere doelgroep. Als je van fantasy series houdt zoals Shadowhunters, dan is dit echt een aanrader om te kijken.

boek book books boeken the hating game

Boek: The Hating Game

In januari las ik The Hating Game van Sally Thorne. In het kort gaat het over Lucy die werkt als assistent voor de CEO van een uitgeverij. Ze is bevriend met al haar collega’s behalve met Joshua die ze ontzettend haat. De rivaliteit tussen hen is enorm hoog. Het verhaal is heel voorspelbaar en zit vol clichés. Zelfs de plottwist zag ik al lang van tevoren aankomen. Toch heb ik enorm van dit boek genoten en het met veel plezier gelezen. Het is echt een ‘enemies to lovers’ verhaal met een mooi en bevredigend einde. Als je van rom coms houdt, dan is dit boek echt iets voor jou.

Nieuwe thuiswerkplek

Toen we naar ons nieuwe huis verhuisde werkte ik in onze extra slaapkamer. Al snel verhuisde ik naar de keukentafel zodat mijn vriend hier kon werken. De laatste tijd begon ik dit steeds vervelender te vinden. Voor mijn gevoel zat ik midden in de keuken en mijn grote beeldschermen waren altijd een doorn in het oog. Inmiddels ben ik naar ons balkon verhuisd. Het heeft een aantal nadelen (het is er veel kouder, er hangen geen gordijnen en er is slecht internet bereik), toch ben ik erg blij dat ik weer een eigen plekje heb waar ik overdag rustig kan werken en waar ik ’s avonds of in het weekend niet naar hoef blijf te kijken.

Heb jij Bridgerton of Fate al gekeken op Netflix?

Cheers
Sandra-Anna

Een gedachte over “Favorieten van januari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *