Favorieten van juli

studententurnen turnpakje meisje vrouw turnster gymnast gymnastisch Milano

De eerste zomermaand zit er weer op! Deze maand begon voor mij heel rustig met een weekje vakantie, maar eindigde erg hectisch met een veel te krappe deadline. Inmiddels is het allemaal achter de rug, heb ik mijn deadline gehaald, en aantal fijne favorieten van de maand juli.

Eindelijk weer turnen

Door Corona konden we een hele lange tijd niet turnen. Vanaf maart tot en met juli waren de sportscholen dicht en gingen onze trainingen niet door. Ik heb deze mooie sport onwijs gemist, dus des te blij ben ik dat de zomertrainingen doorgaan dit jaar. We trainen nu ook weer in een gewone gymzaal in plaats van in onze turnhal. Desondanks ben ik onwijs blij dat ik weer over een balk mag lopen en aan een brug kan hangen. Ik ga nog even een maand heel erg genieten van deze prachtige sport voordat ik er helaas mee moet stoppen. Gelukkig mag ik bij de studentenvereniging blijven als trainer, dus een definitief afscheid is het nog niet.

Neo Noir trui

Ik moest wat tijd in de stad doden en besloot om even bij de Bijenkorf te kijken. Ik kon wel wat truien gebruiken die geschikt zijn om naar werk te dragen. Aangezien ik nu een fijn salaris heb was ik er eindelijk aan toe om wat duurdere truien te kopen die kwalitatief beter zijn dan kledingstukken van de Primark of H&M. Uiteindelijk ging ik naar buiten met een shirtje van Calvin Klein en een prachtige fijn gebreide trui van Neo Noir. Het is een hele simpele en strakke trui, maar hij heeft pofmouwtjes wat hem een stuk specialer maakt. Bovendien zit hij onwijs lekker en is hij geschikt om tijdens het werk te dragen. Hij was 50% afgeprijsd waardoor ik er uiteindelijk maar €35,- voor heb hoeven te betalen. Dit is zeker een item wat nog jaren in mijn kast gaat hangen en wat ik vaak met veel plezier zal dragen.

 

 

Russel Hobbs waterkoker kettle tea thee rood red

Rode waterkoker

Een hele tijd geleden is onze waterkoker kapot gegaan. We hadden een hele mooie van glas, maar daar is een barst in gekomen. Een tijdje dachten we dat we prima zonder waterkoker konden leven, maar tijdens het koken bleek het toch een gemis. Inmiddels hebben we een nieuwe waterkoker gekocht. Het is deze rode geworden. Naast dat hij heel praktisch is vind ik hem ook erg mooi. Deze wordt dus met liefde gebruikt.

Athlete A

In de eerste week dat Athlete A op Netflix stond heb ik hem gekeken. De film gaat over het schandaal rondom Larry Nassar (de sportarts van USA Gymnastics) die jonge meiden seksueel heeft misbruikt. In deze documentaire vertellen (oud-)turnsters hun verhaal. Het gaat over het onderzoek wat de krant destijds heeft gedaan om de waarheid boven water te krijgen en hoe de CEO van USAG het in de doofpot heeft proberen te stoppen. Ik vond het een zeer indrukwekkende en aangrijpende film. Onbewust is hij ook heel toepasselijk nu eenzelfde soort schandaal zich in Nederland afspeelt. Deze documentaire is echt het kijken waard. Lees hier mijn review.

Vakantie in eigen land

Door de drukte op mijn werk had ik maar één week zomervakantie dit jaar. In plaats van het risico te nemen om Corona op te lopen, besloten we om vakantie in eigen land te vieren. We hebben een paar dagen bij familie in Gouda gelogeerd zodat we een budgetproof vakantie hadden, maar er toch wel even tussenuit zijn geweest. Gouda heeft ook een hele mooie omgeving om in hard te lopen dus ik heb me deze dagen prima kunnen vermaken.

 

Ga jij deze zomer nog op vakantie?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *