Favorieten van juli

hardlopen rennen running baantraining hardloopschoenen 361 Spire-3 atletiek

De maand juli is alweer bijna om en dus is het weer tijd voor mijn favorieten van de afgelopen maand. Ik had vakantie en heb veel leuke dingen gedaan en gezien, maar vooral ook tijd genomen om te bloggen en om eventjes helemaal niets te doen. Het wordt me steeds makkelijker om zonder schuldgevoel midden op de dag Netflix te kijken. Deze maand vond ik het lastiger om vijf favorieten te kiezen, maar uiteindelijk is het me toch gelukt.

361° Spire 3

361° is een Chinees sportmerk dat zijn toetrede aan het maken is op de Europese markt. Zij beweren dat hun nieuwste hardloopschoen zo comfortabel is, dat je hem niet meer uit wilt trekken. Ik mag deze schoenen testen en ik moet zeggen dat ze me heel erg goed bevallen. Ze zijn inderdaad erg comfortabel en lopen lekker. Voor mij zijn ze perfect voor baantrainingen en korte runs. Mijn lange duurlopen maak ik nog steeds het liefst op mijn New Balance 880v8 omdat deze meer demping geven. Maar ik ben in ieder geval heel erg blij met dit paar hardloopschoenen en trek ze iedere week meerdere keren aan om er een rondje op te lopen.

Life Sentence

In deze blogpost waarin ik series en films deel die ik de afgelopen tijd heb gezien, heb ik Life Sentence ook al voorbij laten komen. Lang lukte het me niet om geduldig tv te kijken, laat staan om iets te bingewatchen, maar Life Sentence heeft ervoor gezorgd dat ik deze drang weer terug heb gekregen. Eenmaal een aflevering gezien wilde ik het liefst meteen de volgende kijken. Ik vind het een hele leuke serie en wilde graag weten hoe het verhaal verder zou gaan. Binnen no-time had ik alle dertien afleveringen al gezien en verlangde ik naar een volgend seizoen.

Run for Kika hardlopen wedstrijd rennen race day medal medaille Garmin Nike

Run for Kika

Deze run liep ik op 1 juli en was daarmee de eerste leuke activiteiten van deze maand. In mijn race verslag was al te lezen dat ik eigenlijk 10km zou lopen, maar dat ik door het warme weer besloten had om het bij 5km te laten. Deze run liep ik best lekker en niet eens zo langzaam als ik me voor had genomen. Doordat het maar 5km was had ik nog niet zo’n last van het warme weer, wel was ik erg blij toen het erop zat en ik niet nog een ronde hoefde te lopen. Ondanks dat ik het niet zo’n goed georganiseerde hardloopevenement vond (het was namelijk geen wedstrijd), vond ik het wel heerlijk om door het Genneper park te lopen.

Tilburg University campus logo

Mijn vakken halen

Misschien wel het allermooiste van deze maand was dat ik eindelijk mijn laatste cijfer van het afgelopen blok kreeg waarmee ik ook al die vakken heb gehaald. Het was een enorme opluchting dat ik geen herkansingen had, mede doordat de docenten zo laat waren met nakijken en ik anders midden in mijn vakantie iets had moeten herkansen. Dat ik nu al mijn vakken heb gehaald betekend dat ik zonder enige vertraging vanaf september mag beginnen met afstuderen. Ik moet volgens de planning dan nog twee vakken volgen en mijn Master thesis schrijven. Nu kan ik dus met een gerust hart vakantie vieren.

Run Baby Run hardlopen running rennin boek lezen Nydia van Voorthuizen Hans Nijenhuis Running Junkies Marathon Berlin Berlijn

Run Baby Run

Tijdens mijn vakantie heb ik ein-de-lijk tijd om weer eens te lezen. Altijd hik ik er een beetje tegen aan (geen idee waarom), maar als ik eenmaal aan het lezen ben kan ik vaak niet meer stoppen omdat ik het zo leuk vind. Het boek wat ik op dit moment aan het lezen ben is Run Baby Run van Nydia van Voorthuizen en Hans Nijenhuis. Zoals je wellicht vermoed gaat het over hardlopen en is het voor mij ideaal leesvoer om helemaal in de halve-marathon-stemming te komen.

Wat waren jouw favorieten van juli?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *