Favorieten van juni

contract ondertekenen Electude nieuwe baan droombaan woman girl vrouw brunette signing

Aan de ene kant voelt het alsof juni voorbij is gevlogen, maar aan de andere kant lijkt het alsof 1 juni al eeuwen geleden was. Dat komt denk ik doordat ik onwijs veel heb gedaan deze maand en erg druk was met afspraken. Deze maand heb ik een aantal fijne aankopen gedaan die ik graag met je wil delen. Daarnaast las ik een onwijs leuk boek, ging mijn promotie eindelijk in en heb ik een heel leuk vooruitzicht voor de zomer. Dit waren mijn favorieten van de afgelopen maand.

Nieuwe functie

Een aantal maanden geleden heb ik het fijne bericht ontvangen dat ik een promotie kreeg. Ik heb nu een andere functie die deze maand is ingegaan. Ik ben Marketing Communications Coordinator en mijn taken zijn inderdaad zo leuk als ik had verwacht. Iedere dag zet ik met plezier mijn werkcomputer aan om aan de slag te gaan. Ik heb nu een aantal hele leuke projecten waar ik aan mag werken met fijne collega’s en externe bedrijven. Ik ben dus onwijs blij met mijn baan en deze nieuwe functie.

tuinmeubels tuinmeubelen tuinmeubilair balkon balcony garden day-bed

Tuinmeubels

Wij hebben eindelijk tuinmeubels gekocht! In ons vorige appartement hadden we op ons balkon een oude tafel gebruikt met stoelen die van een familielid afkwamen. Dit keer wilde we toch wel graag zelf iets moois kopen. Dat werden een bartafel met barkrukken en een tuinbank. Het leuke aan de tuinbank is dat je hem uit kunt klappen als day-bed. Wij kunnen nu lekker genieten van de zonnestralen op ons balkon.

The upside of falling – Alex Light

Dit is een young adult contemporary boek dat helemaal in mijn straatje past. Een review zal ik er nog over schrijven, maar het feit dat ik deze in een behoorlijk druk weekend (het was vaderdag) heb uitgelezen, zegt denk ik wel genoeg. Het is een heel romantisch en luchtig boek in een schrijfstijl wat lekker makkelijk weg leest. Dit is echt zo’n boek wat mij er weer aan herinnert waarom ik lezen zo leuk vond.

yoga mat ikea work out home sport speelmat

Yoga mat van de IKEA

Nog een fijne aankoop die ik deze maand heb gedaan is mijn ‘yoga mat’ van de IKEA. Officieel is het een speelmat voor kinderen, maar deze werkt prima voor mijn workouts. Ik wilde graag een wat dikkere mat en deze speelmat was gewoon een stuk goedkoper dan ‘echte’ yoga matten. Bovendien las ik in de reviews dat meerdere mensen het voor deze doeleinden gebruiken. Ik vind het ook onwijs fijn dat je hem op kunt vouwen en gemakkelijk op kunt bergen. De afgelopen maand heb ik dus twee keer per week mijn workouts hierop gedaan en dat bevalt onwijs goed. Ik kan me nu niet meer voorstellen dat ik het eerst op een handdoek deed.

Leuk vooruitzicht

Deze zomer heb ik een onwijs leuk vooruitzicht. We gaan niet op vakantie en ik ben ook niet zwanger, maar ons leven zal het in ieder geval wel veranderen. We zijn nu alle voorbereidingen aan het treffen en als alles helemaal rond is zal ik het uiteraard op mijn blog delen. Ik verwacht het begin augustus te kunnen vertellen. We moeten nog eventjes geduld hebben dus.

Heb jij al vakantieplannen gemaakt voor deze zomer?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *