Favorieten van juni

New Balance 880v8 hardloopschoenen

Voor mijn gevoel duurde deze maand echt maar een week. Niet omdat ik zoveel leuke dingen heb gedaan waardoor de tijd voorbij vloog, integendeel zelfs. Ik had mijn tentamen (die ik gelukkig heb gehaald, yay!) en heel veel deadlines waardoor ik kei hard heb moeten werken om alles op tijd af te krijgen. Een paar dagen extra had ik dus niet erg gevonden, alhoewel ik super blij ben dat de maand bijna voorbij is want vanaf maandag heb ik ein-de-lijk vakantie. Ik ben er heel erg aan toe om even helemaal te ontspannen en tot rust te komen, maar wie niet? Of het me ook echt gaat lukken blijft maar de vraag, maar een poging zal ik zeker wagen. Voordat ik dat ga doen heb ik hier nog even een rijtje met mijn favorieten van de maand juni (geschreven op mijn eerste vrije dag omdat het nog veel te onwennig is om helemaal niets te doen).

New Balance 880 v8

Laat ik maar meteen beginnen met mijn beste aankoop van de maand juni – of misschien zelfs wel van dit jaar: mijn nieuwe hardloopschoenen. In deze blogpost vertelde ik dat ik mijn eerste paar hardloopschoenen in een outlet heb gekocht zonder het idee om er daadwerkelijk mee te gaan hardlopen. Toen mij onder andere door de fysio geadviseerd werd om toch maar even een loopanalyse te laten maken en goede hardloopschoenen te kopen merkte ik echte een wereld van verschil. Deze nieuwe hardloopschoenen lopen echt hemels. Ze geven veel meer steun en demping aan mijn voeten. Ik kan hier echt kilometers lang heerlijk op lopen zonder dat ik de stenen onder mijn voeten voel. Het is dus ook niet heel verassend dat ik hier ontzettend blij mee ben en veel plezier aan ga beleven tijdens mijn trainingen voor de halve marathon.

Luisterboeken OverDrive Love and first sight Josh Sundquist Openly Straight Bill Koningsberg

Luisterboeken

Sinds kort heb ik dankzij Josh Sundquist luisterboeken ontdekt. Hij postte namelijk op YouTube dat je zijn boek (Love and First Sight) gratis kon downloaden. Aangezien ik wel benieuwd was naar dit boek heb ik dat gedaan. Over het boek zelf zal ik nog een aparte review schrijven, maar over de app waarmee ik hem geluisterd heb (of gewoon luisterboeken in het algemeen) ben ik heel erg enthousiast. Ik vond het super fijn om tijdens het koken ergens naar te luisteren. Voorheen zette ik vaak een YouTube filmpje op, maar doordat ik meer met het eten bezig was dan naar het scherm te kijken miste ik veel. Met luisterboeken heb je daar natuurlijk geen last van. Ook tijdens het autorijden of treinreizen vond ik het heel fijn om hiernaar te luisteren. Mijn volgende luisterboek heb ik inmiddels al gedownload en de eerste paar minuten van geluisterd.

Reebok ACTIVCHILL T-SHIRT hardlopen

Reebok Activechill hardloopshirt

Toen de sale was begonnen bij de Bijenkorf heb ik meteen heel veel hardloopkleding ingeslagen. Helaas ging het overgrote merendeel meteen retour. Dit shirtje van Reebok heb ik wel gehouden. Hij zit echt onwijs fijn, is super zacht en gemaakt van een lekker dun en luchtig stofje wat ideaal is voor de zomer. Hij sluit mooi aan bij mijn taille, heeft leuke details op de schouders en kruipt niet omhoog. Ik heb hem gekocht in een kleurtje wat ik normaal eigenlijk niet zou uitkiezen (want het is geen rood), maar ik vond hem verassend leuk staan. Misschien omdat het weer eens een keer wat anders is. Ik ben heel erg blij met dit shirt en weet nu al dat je me hier veel in zult zien rondlopen.

Bourginini keukenmachine bakken koken citroen

Bourgini keukenmachine

Deze keukenmachine heb ik vorige maand van mijn ouders cadeau gekregen, maar pas sinds deze maand echt kunnen gebruiken. Ik vind het heel leuk om in de keuken staan en maak het liefst iedere dag lekkere baksels zoals taarten of toetjes. Dit doe ik uiteraard niet omdat ik anders veel te dik zou worden en niet meer door de deur zou passen. Dankzij deze keukenmachine kan ik weer helemaal los gaan in de keuken (ik heb vanochtend nog appelcake gebakken). Daarnaast vind ik het ook gewoon een heel mooi pronkstuk dat bij ons op het aanrecht staat te shinen.

Wat waren jouw favorieten van de afgelopen maand?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *