Favorieten van maart

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman orange zonnebril sunglasses good sport watch sporthorloge GPS Garmin running shoes hardloopschoenen hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman medaille medal raceday hardloopwedstrijd medal medaille CPC Den Haag halve marathon half halb raceday runningbib

Maart was een gekke maand. Hij begon voor mij ontzettend goed met een PR op de halve marathon en de verjaardag van mijn vriend. Toen we zijn verjaardag vierde met vrienden was er nog helemaal geen spraken van thuisblijven of quarantaine. Inmiddels weten we niet anders dan dat we binnen moeten blijven en alleen hoogst noodzakelijk de deur uit moeten gaan. Ondanks alle zorgen en negativiteit heb ik toch mijn best gedaan om er een leuke maand van te maken.

CPC Den Haag

Natuurlijk moest de halve marathon die ik begin deze maand heb gelopen terug komen in mijn favorieten lijstje. Ik heb onwijs genoten van deze wedstrijd – met name van de tweede helft. Het was een prachtig parcours en op sommige momenten kon ik niet eens bevatten dat ik daar echte een wedstrijd van 21.1 kilometer aan het lopen was. Uiteindelijk kwam ik met een PR van bijna 12 minuten over de finish. Pas de dag erna besefte ik me dat ik ├ęcht een halve marathon had gelopen, zo onwerkelijk voelde het. Benieuwd naar hoe de wedstrijd is verlopen? Lees dan mijn raceverslag.

globebar globe bar wereldbol authentiek whiskey whisky drank bijzettafel kastje

Globebar

Begin deze maand was mijn vriend jarig. Ik vond het onwijs lastig om een cadeau voor hem te bedenken. Hetgeen waarvan ik wist dat hij het graag wilde hebben had ik twee weken eerder al met Valentijnsdag cadeau gegeven. Uiteindelijk kwam ik op het idee om hem een globebar cadeau te doen. Een aantal jaar geleden heeft hij mij wel eens verteld dat hij deze ooit zou willen hebben. Helaas zijn ze niet zo goedkoop. Gelukkig had ik nog een flinke cadeaubon over die ik met Kerst heb gekregen. Ik besloot daarom om de gok te wagen en deze te kopen. Gelukkig was hij zeer positief verrast toen hij dit cadeau uitpakte en is hij er erg blij mee. Ik heb expres voor de variant met zwarte poten en een lichte bol gekozen, omdat dit het mooiste in ons interieur past. Ik moet zeggen dat ik hem – nu hij in de woonkamer staat – toch ook wel echt heel mooi vind.

Bureau desk

Thuiswerken

De reden dat we nu met z’n allen thuis moeten werken is natuurlijk niet leuk. Maar thuiswerken zelf vind ik onwijs fijn. Ik vind het heerlijk dat ik nu de mogelijkheid heb om ’s ochtends voor werk nog te kunnen hardlopen of dat ik kan uitslapen omdat ik pas om 8:30 uur mijn bed uit hoef te rollen. Ook iedere dag thuis lunchen bevalt me wel, ondanks dat ik het dagelijkse verse brood mis. De meeste van mijn meetings waren al via Skype, dus daarin veranderde er voor mij weinig. Voor mijn gevoel heb ik nu meer vrijheid waardoor ik veel productiever ben en het minder erg vind om op vrijdagavond nog te moeten werken.

Eierkoker egoboiler eggs ei eieren

Eierkoker

Voor zijn verjaardag heeft mijn vriend ook een eierkoker van zijn vrienden gekregen. Ik had verwacht dat deze in de kast stof zou gaan happen, maar in de maand dat we hem hebben, heb ik hem al meerdere keren gebruikt. Zeker nu ik thuis werk – en dus ook thuis lunch – gebruik ik hem veel. Ik vind het namelijk erg lekker om mijn boterham te beleggen met een hardgekookt eitje en wat ijsbergsla. Het lijkt een super nutteloos apparaat, maar ik moet toegeven dat eieren koken hiermee wel een stuk makkelijker is. Ik zal ze dus nooit meer in een pannetje koken.

Olympische spelen 2020NE Olympic games Rings summer olympics 2020 sports athletes art paint acrylic

Creatief bezig zijn

Nu we door het Coronavirus zoveel mogelijk thuis moeten blijven heb ik een aantal van mijn oude hobby’s weer opgepakt. Naast dat ik weer boeken aan het lezen ben, ben ik ook veel meer creatief bezig. Vroeger kon ik dagenlang tekenen en kleuren, maar inmiddels heb ik mijn kleurpotloden al jaren niet meer aangeraakt. Toen ik mijn iPad Pro kocht heb ik wel een aantal doodles gemaakt, maar daar stopte het ook. Inmiddels ben ik weer aan het kleuren, schetsen en tekenen terwijl ik naar podcasts luister. Ik vind het ontzettend rustgevend en ontspannend. Ik heb het behoorlijk druk met werk momenteel. Het is dan heel fijn om even 10 minuutjes te kunnen ontspannen en alle stress van me af laten glijden.

Was maart voor jou ook zo’n rare maand?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *