Favorieten van mei

jurkje dress model vrouw girl summer off shoulder

Ik vind het maar moeilijk te geloven dan de maand mei nu al weer voorbij is. Voor mijn gevoel is het nog steeds april. Waarschijnlijk is de maand voorbij gevlogen doordat ik het op mijn werk ontzettend druk had en Netflix een aantal hele leuke series heeft toegevoegd waardoor ik me niet hoefde te vervelend. Benieuwd wat ik deze maand allemaal heb gedaan? Klik dan op ‘lees verder.’

1. SHEIN bestelling

Ik heb deze maand voor het eerst een bestelling bij SHEIN geplaatst. Ik bestelde twaalf items die ik in deze blog uitgebreid liet zien. Ondanks dat ik maar vijf items houd (wat nog minder is dan de helft) ben ik hier wel erg over te spreken. Ik ben heel erg blij met de nieuwe kledingstukken die ik nu aan mijn kast kan toevoegen. Een turnvriendinnetje heb ik ook nog blij kunnen maken met een van de items waarvan ik besloten had om het niet te houden.

Workout sporten thuis home women strong fit girl

2. Krachttraining

Ik gebruikte mijn turntrainingen altijd als excuus om geen extra krachttrainingen te ‘hoeven’ doen. Je traint daar namelijk behoorlijk goed je spieren. Nu ik al een tijdje niet meer heb kunnen turnen en dit voorlopig ook nog zo zal blijven ben ik begonnen met krachttraining in mijn woonkamer. Op YouTube zoek ik een video met oefeningen die ik meedoe. Dit doe ik nu al een eental weken twee keer per week en bevalt ontzettend goed. Ik vind het erg leuk om te doen (veel leuker dan ik had gedacht) en ik merk dat ik progressie boek. Ik heb inmiddels geïnvesteerd in een mat waarop ik de oefeningen kan uitvoeren zodat ik dat niet meer op een handdoek en kussentje hoef te doen. Deze routine blijf ik er dus even inhouden, ook nadat we weer naar de sportschool mogen.

Netflix bed benen series films kijken

3. Nieuwe toevoegingen van Netflix

Netflix heeft de afgelopen tijd een aantal ontzettend leuke series aan hun aanbod toegevoegd. Ik zou willen zeggen dat ik hiermee de quarantaine wel doorkom. Helaas zijn de series zó leuk dat ik niet anders kan dan ze te binge watchen. De meeste van de series heb ik dus binnen een paar dagen helemaal uitgekeken, op Community (6 seizoenen) na. De series waar ik het over heb? Never have I ever, Too hot too handle en Sweet Magnolias. Zeker een aanrader om te kijken!

hairdresser haircut haar knipbeurt kapper before and after

4. Mijn eigen haar knippen

Veel mensen zijn nu hun leven aan het reflecteren en zien dingen die ze nu anders willen gaan doen. Zo zit ik nu veel minder op mijn telefoon (nog geen 2 uur per dag), lees ik meer boeken (iedere week minstens een) en doe ik tweemaal per week krachttraining. Afgelopen maand was er nog iets wat ik anders wilde gaan doen, namelijk mijn haar. Als ik in de spiegel naar mezelf keek zag ik een hele tijd lang alleen maar mijn dooie punten. Ik had er genoeg van en besloot (na het kijken van YouTube tutorials) dat ik er zelf de schaar in ging zetten. Hoe ik dat heb gedaan kun je stap-voor-stap in deze blog lezen. Laat ik het erop houden dat ik nog nooit zó blij ben geweest met een knipbeurt.

hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl nature woman sport watch sporthorloge GPS Garmin running shoes hardloopschoenen hardlopen running runninggirl hardloopster vrouw meisje dame girl eindhoven sunrise zonsopkomst

5. Hardlopen voor werk

De laatste tijd word ik uit mezelf vroeg wakker en kan ik niet meer in slaap komen. In plaats van uren in bed naar het plafond te staren of op de bank Netflix te kijken ga ik eruit om een rondje te gaan hardlopen. Uiterlijk 7 uur ’s ochtends sta ik buiten zodat ik tijdens zonsopkomst kan gaan lopen nog voordat ik begin met werken om 9 uur. Het voordeel ervan is dat het een stuk minder druk is in de straten. Dat is erg fijn als je in het centrum van de stad woont waar het normaal erg druk is. Bovendien heb ik dan de hele avond ‘vrij’ en kan ik boodschappen doen, koken en op tijd eten. ’s Avonds kan ik dan nog een workout doen of lekker met een tevreden gevoel op de bank ploffen. Ik vind dit een hele fijne manier om mijn dag te beginnen.

Doe jij dankzij de quarantaine ook dingen anders?

Cheers!
Sandra-Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *